[Gezocht JS]Klap uit Klap in.!Bij een klik op link

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter K

Wouter K

26/01/2008 18:43:00
Quote Anchor link
Hey,
Voor men nieuwe idee' wat ik graag wil uitwerken wil ik graag iets met JS maken.
http://wouter.php-design.be/desgin.png (ik weet dat het design moet zijn :) )

zoals je ong aan de vorm kunt zien weet je ong wat ik wil.
Bij het bezoek van de pagina. wil ik dat hij uitschuift, bij klik op de 2-3-4-5de of welke dan ook , terug in en als de pagina geladen is weer uit..

Ik hoop dat ik het goed uitleg ?.
De site heb ik nog niet uitgeschreven. Maar ik heb wel al gezocht naar stukjes JS , maar niet werkend..
(voor degene die het niet geloven).
http://wouter.php-design.be/jssite/
Maar die werkte helaas niet , en hij kwam van zo'n site maar kan niet op de naam komen.!


Kan iemand me een werkend voorbeeld geven , sturen ?

mvg

Edit:
Inmiddels , heb ik het werkend op pc, maar hoe kan ik dit eigenlijk aanpassen ,?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:17:08
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

26/01/2008 18:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

function showHide( ele ) {

    var
div = document.getElementById (ele);
    
    if (div.style.display == 'none') {
    div.style.display = 'block';
    }

    else if (div.style.display =='block') {
    div.style.display = 'none';
    }

    else {
    div.style.display = 'none';
    }
}


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.