gezocht leuke ideeën

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kenny iets

kenny iets

24/04/2014 21:13:20
Quote Anchor link
hallo
ik zoek leuke dingen omte maken in webtalen
maak niet uit welke
heb je een idee zet hem hier onder
ik ben beginnede script dus verwacht niet zo veel van me
MVG KENNY
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:48:29
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

24/04/2014 21:42:14
Quote Anchor link
Wat is een 'ding'? Wat is 'leuk'?
Heb je zelf geen hobby? Ben je lid van een (sport)vereniging?

Welke webtalen? php, html, css, asp, .......?

Kenny iets op 24/04/2014 21:13:20:
ik ben beginnede script dus verwacht niet zo veel van me

Misschien goed om dan eerst de basis beter te leren?

Wat wil je met het idee gaan doen?
Ga je het script hier plaatsen, zodat anderen er commentaar op kunnen geven / wat mee kunnen?
 
Kenny iets

kenny iets

24/04/2014 21:46:38
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 24/04/2014 21:42:14:
Wat is een 'ding'? Wat is 'leuk'?
Heb je zelf geen hobby? Ben je lid van een (sport)vereniging?

Welke webtalen? php, html, css, asp, .......?

Kenny iets op 24/04/2014 21:13:20:
ik ben beginnede script dus verwacht niet zo veel van me

Misschien goed om dan eerst de basis beter te leren?

Wat wil je met het idee gaan doen?
Ga je het script hier plaatsen, zodat anderen er commentaar op kunnen geven / wat mee kunnen?

daar voor wil ik ook die projecten ofzo hebben
om het aan jullie laten zien zodat jullie hem kunnen verbeteren allen ik weet niks
en ja alle webtalen9
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

24/04/2014 21:49:18
Quote Anchor link
Je hoeft een reactie niet volledig te quoten. Heeft geen toegevoegde waarde en het topic wordt er onnodig lang door.

Je hebt geen hobbies? Je bent niet lid van een vereniging? Doet niet aan sport? Hebt verder geen interesses?
 
Kenny iets

kenny iets

24/04/2014 21:50:24
Quote Anchor link
@adove niet is waar ik iets mee kan
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

24/04/2014 22:05:37
Quote Anchor link
Wat heb je tot nu toe gedaan in:

-HTML?
-CSS?
-PHP?
-SQL?
-Javascript?
 
Kenny iets

kenny iets

24/04/2014 22:07:19
Quote Anchor link
van alles
-layout
-habbo cmd edit maar weer verwijderd
-eigen nieuws systeem
-login(tut)
en ga zo maar door
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

24/04/2014 22:20:34
Quote Anchor link
Site betreft een muziekband.
Een site in meerdere talen.

Beheerder kan talen toevoegen(/verwijderen).
Beheerder kan menu-items toevoegen/verwijderen (let op: meerdere talen mogelijk).
Beheerder kan teksten per menu-item (per taal) toevoegen/wijzigen (bv info over band, tourschema, uitgebrachte cd's, songteksten).
Beheerder kan foto's/afbeeldingen uploaden bij content/teksten.

Bezoekers kunnen reviews geven (waardering (sterren-systeem) en plus- en minpunten (bv. concert, cd).

Je kunt er nog een webwinkel aan toevoegen.
Gewijzigd op 24/04/2014 22:21:19 door Obelix Idefix
 
Kenny iets

kenny iets

24/04/2014 22:30:29
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 24/04/2014 22:20:34:
Site betreft een muziekband.
Een site in meerdere talen.

Beheerder kan talen toevoegen(/verwijderen).
Beheerder kan menu-items toevoegen/verwijderen (let op: meerdere talen mogelijk).
Beheerder kan teksten per menu-item (per taal) toevoegen/wijzigen (bv info over band, tourschema, uitgebrachte cd's, songteksten).
Beheerder kan foto's/afbeeldingen uploaden bij content/teksten.

Bezoekers kunnen reviews geven (waardering (sterren-systeem) en plus- en minpunten (bv. concert, cd).

Je kunt er nog een webwinkel aan toevoegen.

geen slecht idee

Toevoeging op 25/04/2014 10:26:44:

ook met mysqli of OPD ?
 
Michael -

Michael -

25/04/2014 10:32:58
Quote Anchor link
> ook met mysqli of OPD ?

PDO. Maar vraag je zelf nou eerst eens af wat je echt wilt leren. Het lijkt me niet handig om alle talen tegelijkertijd 'even' te gaan leren. Richt je op één ding en als je dat onder de knie hebt het volgende.
Heb je al enige kennis van OOP? Zo nee, begin dan met MySQLi.
Als je PHP al onder de knie hebt kun je er voor kiezen om OOP te gaan leren. Zodra je OOP onder de knie hebt kun je PDO leren.
 
Kenny iets

kenny iets

25/04/2014 10:39:59
Quote Anchor link
nog een vraag ik heb dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.body{
    margin: 0;
    padding: 0;
}

maar als nog die witte plekken hoe haal ik dat weg ?
http://prntscr.com/3d8c9w
Gewijzigd op 25/04/2014 10:42:19 door kenny iets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/04/2014 10:52:54
Quote Anchor link
Haal die punt voor body eens weg, of heet je class 'body'?
 
Kenny iets

kenny iets

25/04/2014 10:54:54
Quote Anchor link
- Aar - op 25/04/2014 10:52:54:
Haal die punt voor body eens weg, of heet je class 'body'?


oeps sorry
nu voel ik me dom
dankje wel
 
Vincent Post

Vincent Post

25/04/2014 11:02:02
Quote Anchor link
Hallo,

Wat is er mogelijk met OOP en PDO?
of wat houd het precies in.

Ik kan php en de basis kan iemand mij misschien url geven.
 
Michael -

Michael -

25/04/2014 11:25:35
Quote Anchor link
Zoek eens naar PHP OOP en PHP PDO. Genoeg over te vinden.

OOP is object georiënteerd programmeren.
PDO (PHP Data Objects) is een manier om verbinding te maken met een database.
 
Kenny iets

kenny iets

25/04/2014 11:35:53
Quote Anchor link
ben met menu bezig
hierna de db in orde maken enzo
dan de muziek(intro) enzo en films (allen trailer)
en dan verder kijken en kijken of er een manier is oom legaal muziek op me website site teplaasten
en miss nog radio der bij
 
Jan R

Jan R

25/04/2014 12:57:44
Quote Anchor link
- Aar - op 25/04/2014 10:52:54:
Haal die punt voor body eens weg, of heet je class 'body'?


Heb ik hier toch ook uren op zitten zoeken. Die punt gewoon niet gezien.
Bij was het een table
 
Kenny iets

kenny iets

25/04/2014 13:24:49
Quote Anchor link
menu bijna af :)
http://prntscr.com/3d985d

Toevoeging op 25/04/2014 14:38:52:

ben nu bezig met de index gaat lekker alleen hoe moet nou de container naast elkaar zetten
dat je dan hebt
nieuw|aanbeloven| en ga zomaar door hoe moet dat?
| |
| |
| |
| |


Toevoeging op 25/04/2014 14:39:11:

iemand?

Toevoeging op 25/04/2014 14:44:54:

Jan R op 25/04/2014 12:57:44:
- Aar - op 25/04/2014 10:52:54:
Haal die punt voor body eens weg, of heet je class 'body'?


Heb ik hier toch ook uren op zitten zoeken. Die punt gewoon niet gezien.
Bij was het een table

dan doet ie het nier :P
 

25/04/2014 15:10:04
Quote Anchor link
Verkeerde topic

Toevoeging op 25/04/2014 15:11:28:

Hoi,

Ik zoek een zo simpel mogelijk nieuwssysteem met admin, en ook het liefst zonder mysql (mischien json?).

Zou dat kunnen?

** Knip **

Toevoeging op 25/04/2014 15:12:02:



Hoi,

Ik zoek een zo simpel mogelijk nieuwssysteem met admin, en ook het liefst zonder mysql (mischien json?).

Zou dat kunnen?

** Knip **
[/quote]
Gewijzigd op 13/10/2022 01:55:26 door - Ariën -
 
Michael -

Michael -

25/04/2014 15:13:08
Quote Anchor link
>Toevoeging op 25/04/2014 14:38:52:
>hoe moet dat?
>Toevoeging op 25/04/2014 14:39:11:
>iemand?
>Toevoeging op 25/04/2014 14:44:54:
>dan doet ie het nier :P

Kenny, het is hier geen chatbox. En verwacht dan ook niet dat iemand binnen één minuut reageert.

Om 2 blokken naast elkaar te zetten geef je ze allebei een 'float' mee.

** Knip **, graag een nieuw topic aanmaken in Gezocht
Gewijzigd op 13/10/2022 01:56:25 door - Ariën -
 
Kenny iets

kenny iets

25/04/2014 15:34:16
Quote Anchor link
heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div  style="clear: both" id="meestbekeken">
<h1> meest bekeken</h1>
</div>

<div style="float: left" id="nieuwstetracks">
<h1> de nieuwste tracks</h1>
</div>


<div  style="float: right" id="aanbevolen">
<h1> aanbevolen</h1>
</div>

maar ik krijg dit
http://prntscr.com/3da5tk
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.