Gezocht: PHP Ontwikkelaar - Erasmus Universiteit Rotterdam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Emiel van der Hoek

Emiel van der Hoek

16/08/2010 15:29:24
Quote Anchor link
PHP Ontwikkelaar (v/m, 1.0 fte)

Functiebeschrijving
Het productmanagement team van het Shared Service Center ICT van de Erasmus Universiteit Rotterdam zoekt een PHP Ontwikkelaar voor Erasmus Web. Er wordt nauw samengewerkt met het webteam van de Stafafdeling Marketing & Communicatie. Het webteam is verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het CMS (Typo3) en aanverwante websystemen. Het technisch beheer, onderhoud en ontwikkeling wordt uitgevoerd door het Shared Service Center ICT.

Je wordt mede verantwoordelijk voor het oplossen van wijzigingsverzoeken van bestaande onderdelen van de Type3 implementaties en het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe extensies van de Typo3 implementaties. Tevens ben je actief in het delen en documenteren van kennis.

Je bent direct betrokken bij het functioneel ontwerp, technisch ontwerp en de
applicatiearchitectuur. Je hebt oog voor de klant en zijn wensen en doelen en weet dit te vertalen naar krachtige oplossingen. Vervolgens ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie.

Je bent de technische man/vrouw die de functionaliteiten en oplossingen realiseert. Samen met je collega’s ontwikkel je professionele oplossingen voor op het web. De nadruk van de functie ligt op programmeren. Je krijgt grote vrijheid in je werk, we zijn op zoek naar iemand die daar goed mee om kan gaan. Onze ideale kandidaat is daarnaast ambitieus en heeft de wil zich te ontwikkelen en zijn (of haar) kennis uit te breiden.

Functie-eisen
- Aantoonbare professionele werkervaring met het ontwikkelen van (complexe) projecten in PHP5, XML, MySQL, CSS, Javascript, (X)HTML volgens gangbare standaarden en conventies (o.a. W3C en browsercompatibiliteit);
- Ervaring met grootschalige implementaties van CMS systemen is een pre;
- Gedegen kennis van en ervaring met het Typo3 CMS, Typoscript en de ontwikkeling van extensies voor het Typo3 CMS is een pre;
- De (voor)opleiding is minder belangrijk dan werkervaring, maar speelt zeker ook een rol (MBO+);
- Technische SEO-kennis is een pre;
- Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
- Kennis van universitaire bedrijfsprocessen is een voordeel, evenals kennis van
usability;
- Een hands-on mentaliteit, goede communicatieve vaardigheden, proactieve werkhouding, oog voor detail en oplossingsgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden
De beoogde startdatum is 1 september 2010. Het betreft een extern projectdienstverband tot en met december 2010. De contractafhandeling vindt plaats via één van onze partners. Pay-roll en ZZP-constructies zijn mogelijk.

Organisatie - Erasmus Universiteit Rotterdam
Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk
betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een universiteit die met 25.000
studenten en bijna 2.500 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is.

Afdeling - Shared Service Center ICT
Het SSC ICT biedt haar dienstverlening EUR-breed aan. Voor de SSC’s en de centrale
diensten (strategische staf etc.) wordt de integrale ICT-dienstverlening verzorgd.

Reageren?
Past u in bovenstaand profiel, laat dan de volgende gegevens achter:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum en woonplaats);
2. Inhoudelijke motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Concurrerend uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Er kan tot uiterlijk maandag 23 augustus 2010 om 10.00 uur ’s ochtends per e-mail gereageerd worden. Richt de correspondentie aan Emiel van der Hoek: vanderhoek AT ict.eur.nl. Dit graag onder vermelding van ”PHP Ontwikkelaar”
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.