Goed Systeem Gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

PH Piet

PH Piet

11/10/2011 20:45:01
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben opzoek naar mensen die mij kunnen helpen met het denken van een systeem.

Bijvoorbeeld: Gebruikers (die zich eerst moeten inloggen) kunnen een uitstap posten. Andere gebruikers kunnen dan de uitstap zien en kunnen op een knop klikken "Ik wil mee" of "Een bericht sturen". De gebruiker die de uitstap heeft gepost kan dan aanklikken met wie hij weg wil gaan. Als de gebruiker, die de uitstap heeft gepost, dan een gebruiker kiest om weg te gaan krijgt die een berichtje om te zeggen dat hij de gelukkige is. Andere gebruikers die mee wouden gaan krijgen dan een negatief berichtje.

Is dit een goed idee of hoe zouden jullie dit aanpakken?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/07/2024 01:37:53
 
Frank WD

Frank WD

11/10/2011 21:53:37
Quote Anchor link
Dit kun je wel realiseren hoor, daar zie ik het probleem niet in.
De vraag is hoe je dat presies wiltg aan doen.

Je dan zowiezo met mysql moeten gaan werken.
Weet alleen niet hoeveel kennis je hier over beschikt samen met php.
 
Marco Bos

Marco Bos

11/10/2011 23:47:59
Quote Anchor link
Dat allemaal niet alleen, maar hoe wou je het gaan organiseren, je gaat niet zomaar met een vreemde opstap lijkt mij... ook al is het een uitstapje..
 
PH Piet

PH Piet

12/10/2011 22:24:07
Quote Anchor link
@Frank, bedankt voor de moed. Volgens mij moet het mij wel lukken. SQL kan ik wel en voor mijn problemen met PHP heb ik deze website he.

@Marco, het zijn eigenlijk geen uitstappen dat ik ga organiseren. Het is iets anders maar ongeveer met dezelfde inhoud.

Volgens mij is dit een goede manier. Indien iemand iets beter weet hoor ik het graag.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.