Goed werkend gastenboek ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Johnny Winter

Johnny Winter

15/10/2008 14:04:00
Quote Anchor link
Hallo Ik heb op www.radiomontana.nl/gastenboek.php een gastenboek ingebruik, alleen hij werkt voor de helpt niet het script stond op deze website

Heeft iemand enig id wat er fout gaat. en hoe ik dit moet verbeteren ?
Of heeft iemand een gastenboek dat werkt met admin?

Groeten
Johnny

Quote:

Geen reclame graag.
Link verwijderd.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny Winter
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 03:15:22
 
- SanThe -

- SanThe -

15/10/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Johnny Winter schreef op 15.10.2008 14:04:
... alleen hij werkt niet ...

Daar kan niemand wat mee. Uitleggen wat het probleem is kan echt geen kwaad.
 
Crispijn -

Crispijn -

15/10/2008 14:13:00
Quote Anchor link
Not Found

The requested URL /schijf.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at www.radiomontana.nl Port 80

wat zou hier fout gaan denk je?
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

15/10/2008 14:23:00
Quote Anchor link
nou.. er staat heel duidelijk.. de pagina kan niet worden gevonden.. dus misschien ..heel misschien heb je pagina niet geupload??

als dat wel het geval is,., klopt je link wel dan? als je op submit klikt?
 
Johnny Winter

Johnny Winter

15/10/2008 14:31:00
Quote Anchor link
toch zijn alle paginas juist, hij werkt inpreciepe, alleen hij laat de beirchten niet lezen.... dus ik weet echt niet wat er fout gaat
 
- SanThe -

- SanThe -

15/10/2008 14:36:00
Quote Anchor link
Crispijn schreef op 15.10.2008 14:13:
The requested URL /schijf.php was not found on this server.

Moet ook schrijf.php zijn.
 
Johnny Winter

Johnny Winter

15/10/2008 14:43:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.10.2008 14:36:
Crispijn schreef op 15.10.2008 14:13:
The requested URL /schijf.php was not found on this server.

Moet ook schrijf.php zijn.


Is verandert en nu krijg ik de melding :

er ging iets niet goed
 
- SanThe -

- SanThe -

15/10/2008 14:46:00
Quote Anchor link
Johnny Winter schreef op 15.10.2008 14:43:
Is verandert en nu krijg ik de melding :

er ging iets niet goed

Denk je nou echt dat iemand hier iets mee kan? Je zal echt informatie moeten geven anders houdt het gewoon op.
 
Johnny Winter

Johnny Winter

15/10/2008 14:49:00
Quote Anchor link
Moet ik dan de code eventueel posten ??

Groetjes
Johnny
 
Simon Blok

Simon Blok

15/10/2008 14:54:00
Quote Anchor link
Ja, natuurlijk, hoe kunnen we het anders zien?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/10/2008 14:55:00
Quote Anchor link
Johnny Winter schreef op 15.10.2008 14:49:
Moet ik dan de code eventueel posten ??

Groetjes
Johnny

Alléén relevante code. Geen compleet script o.i.d.
 
Johnny Winter

Johnny Winter

15/10/2008 14:57:00
Quote Anchor link
dus de code waar ik vermoed dat het fout gaat....
 
Timen kut

Timen kut

15/10/2008 15:10:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heb je iets van
if(..){
CODE
}else{
echo 'er ging iets niet goed';
}


laat dat stukkie maar 's zien
 
Johnny Winter

Johnny Winter

15/10/2008 15:14:00
Quote Anchor link
Bne nu even weg maar post al vast stukje code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php

}

else {
    if((empty($_POST['naam'])) || (empty($_POST['bericht']))) {
    echo '<br><b>je hebt of je naam niet ingevult of geen bericht gescheven!<a href="schrijf.php"><br>klik hier om terug te gaan</a></b>';
    }

    else {
    
    $naam = htmlentities($_POST['naam']);
    $woonplaats = htmlentities($_POST['woonplaats']);
    $email = htmlentities($_POST['email']);
    $url = htmlentities($_POST['url']);
    $bericht = addslashes($_POST['bericht']);
    $bericht = strip_tags($bericht);
    $datum = time();
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
    $sql = "INSERT INTO `gastenboek_no-id_` SET `naam` = '$naam' , `woonplaats` = '$woonplaats' , `email` = '$email' , `url` = '$url' , `bericht` = '$bericht' , `datum` = '$datum' , `ip` = '$ip'";
    $res = mysql_query($sql);
    if($res) {
    echo '<br><b>je bericht is succesvol toegevoegd<br><a href="gastenboek.php">ga terug om je bericht te bekijken</a><br>je ip is:'.$ip.'</b>';
        }

        else {
        echo "er ging iets niet goed";
        }
      }
    }

?>


Groetjes
Johnny
 
Timen kut

Timen kut

15/10/2008 15:17:00
Quote Anchor link
je $sql query loopt niet goed dus..
INSERT INTO 'gastenboek_no-id' mag zonder de quotjes..

en de variabelen die je er in gooit veranderen van '$variabel' naar '".$variabel."'

mocht dat niet helpen kun je de $sql echo-en, en die uitkomst in je phpmyadmin plakken..

of
$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
ipv
$res = mysql_query($sql);
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Johnny Winter

Johnny Winter

15/10/2008 18:05:00
Quote Anchor link
Ik heb het aangepas maar het woordt variabel kan ik in gastenboek.php niet vinden ??....
 
Nick

Nick

15/10/2008 18:10:00
Quote Anchor link
Johnny Winter schreef op 15.10.2008 18:05:
Ik heb het aangepas maar het woordt variabel kan ik in gastenboek.php niet vinden ??....


Hij bedoelt die $naam en $bericht enz.
als hij dat tenminste bedoelde?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
--

--

15/10/2008 18:19:00
Quote Anchor link
Er moeten punten om die variabelen. Dat bedoelde hij.
 
Timen kut

Timen kut

15/10/2008 18:24:00
Quote Anchor link
Ik bedoel dat inderdaad:P

misschien is het wel makkelijk om enig verstand van zaken te hebben als je een gastenboek maakt dan weer...?
 
Nick

Nick

15/10/2008 18:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php

}

else {
    if((empty($_POST['naam'])) || (empty($_POST['bericht']))) {
    echo '<br><b>je hebt of je naam niet ingevult of geen bericht gescheven!<a href="schrijf.php"><br>klik hier om terug te gaan</a></b>';
    }

    else {
    
    $naam = htmlentities($_POST['naam']);
    $woonplaats = htmlentities($_POST['woonplaats']);
    $email = htmlentities($_POST['email']);
    $url = htmlentities($_POST['url']);
    $bericht = addslashes($_POST['bericht']);
    $bericht = strip_tags($bericht);
    $datum = time();
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
    $sql = "INSERT INTO gastenboek_no-id_ SET `naam` = '.$naam.' , `woonplaats` = '.$woonplaats.' , `email` = '.$email.' , `url` = '.$url.' , `bericht` = '.$bericht.' , `datum` = '.$datum.' , `ip` = '.$ip.'";
    $res = mysql_query($sql);
    if($res) {
    echo '<br><b>je bericht is succesvol toegevoegd<br><a href="gastenboek.php">ga terug om je bericht te bekijken</a><br>je ip is:'.$ip.'</b>';
        }

        else {
        echo "er ging iets niet goed";
        }
      }
    }

?>

ik heb het ff aangepast als goed is moet dit het doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
Johnny Winter

Johnny Winter

15/10/2008 19:07:00
Quote Anchor link
Oeps volgens mij gaat er nu helemaal iets fout ...


Groeten
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.