Goede php editor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Tijn

Tijn

20/10/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Ik ben opzoek naar een goede php editor.. ik gebruik nu phpDesigner 7, heb die vorige week gekocht maar het is echt een *** programma.
Ik maak veel gebruik van FTP en het meteen bewerken van het script op de server..
Nja het programma is daarvoor perfect alleen het is ZOO laaangzaam..
Wanneer ik op opslaan druk moet ik minstens 20 seconde wachten voordat het op die ftp staat..
En aangezien ik heel vaak op ctrl + s automatisch druk omdat ik men werk niet wil verliezen ben ik de hele tijd aan het wachten, want dan kan je dus ook geen andere handelingen verrichten in het programma.
Heb contact gehad met de makers ervan.. maar hij zei dat ik dan maar niet via ftp moet werken, en moet wachten op het nieuwe versie.. Heb geprobeerd men geld terug te vragen, hoop dat ze het doen, maar anders is het ook geen ramp.
Weet iemand goede alternatieven?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 04:20:57
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

20/10/2009 17:29:00
Quote Anchor link
Aptana

Is gratis, en makkelijk uit te breiden met plugins die gratis te downloaden zijn. Is zeer snel en makkelijk.

Voor zowel beginner als hard-core programmeur
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van Asselt
 
Michael -

Michael -

20/10/2009 17:29:00
Quote Anchor link
Wat zoek je precies? Wat moet 't programma doen? Dat is natuurlijk wel belangrijk. Er zijn honderden editors en allemaal werken ze weer anders.
Misschien is Dreamweaver wat voor jou? Of zoek je iets makkelijkers?
 
- Ricardo -

- Ricardo -

20/10/2009 17:30:00
Quote Anchor link
Dreamweaver is wel chill qua werken en FTP, ik moet gemiddeld 1 sec wachten om op te slaan en als je door wilt als hij bijv. lang bezig is met opslaan kun je ook werken terwijl hij opslaat. Alleen de master collection kost bijna 4000 euro dacht ik maar dan heb je alles, dreamweaver los was 600 ofzo maar dat is nog een vermogen. Je kunt hem natuurlijk downloaden, alleen moet je hem dan niet voor een webdesignbureau oid gebruiken want als je controle krijgt zijn de boetes niet mis...
 
Tijn

Tijn

20/10/2009 17:37:00
Quote Anchor link
eigenlijk het enige wat ik wil is dattie goed highlight metee scritpts dus dat het wat overzichtelijker word.. ook met inspringen enzo.. allemaal vrij basic en ftp heb ik dan nodig dat isset:D maar ik ga wel eens kijken naar dat Aptana dat klinkt wel interessant! dreamweaver heb ik wel. maar eigenlijk vindt ik dat niet zo'n fijn programma. teveel functies die ik toch niet gebruik:D
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

20/10/2009 17:41:00
 
Tijn

Tijn

20/10/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Oh kutzooi ben echt dom he, had helemaalniet geleze wat ik eigenlijk aant installere was zat ik dat redrails te installere:P
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

20/10/2009 17:50:00
Quote Anchor link
Haha, was vergeten erbij te zetten dat je dan wel Aptana Studio moet hebben.
 
Matthias R

Matthias R

20/10/2009 18:06:00
Quote Anchor link
Ik gebruik Netbeans IDE
vind em geweldig..
kunt bijna elke scripting taal mee editen/testen/...
 
GaMer B

GaMer B

20/10/2009 18:12:00
Quote Anchor link
Of Eclipse PDT, maarja, Aptana is ook perfect =)
 
- Mark -

- Mark -

20/10/2009 18:18:00
Quote Anchor link
Ik gebruik dreamweaver CS4 " Legale licentie " . Ik vind de prijs opzich nog meevallen, Redelijk snel terug verdient naar mijn mening maar dat is natuurlijk persoons gebonden. Al is het wel een behoorlijk bedrag in eerste instantie.

Nooit blind software kopen, Ik heb voorheen ook een hele tijd een gekraakte versie van dreamweaver 8 gebruikt toen het niet meer dan een hobbie was. Het is nu een uit de hand gelopen hobbie.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/10/2009 18:21:00
 
- Ricardo -

- Ricardo -

20/10/2009 18:30:00
Quote Anchor link
Tijn schreef op 20.10.2009 17:37:
dreamweaver heb ik wel. maar eigenlijk vindt ik dat niet zo'n fijn programma. teveel functies die ik toch niet gebruik:D


Zitten die in de weg dan :P?
 

20/10/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Zijn al meerdere topics over geweest:
site:phphulp.nl php editor
site:phphulp.nl editor
 
Afra ca

Afra ca

20/10/2009 21:55:00
Quote Anchor link
Is natuurlijk verschil tussen een simpele editor, en een IDE. Voor simpele edits gebruik ik notepad++ , geweldig programma met highlighting voor veel programmeertalen waaronder php uiteraard. Als IDE (projectbeheer, SVN plugin (checkout, commits, diffs) en dergelijke ben ik fan van Netbeans IDE, de php uitvoering (http://www.netbeans.org/downloads/indexB.html) .

Smaken verschillen uiteraard.
 
Tom

tom

20/10/2009 23:28:00
Quote Anchor link
ook hier ....aptana studio
 
Jaron T

Jaron T

21/10/2009 08:17:00
Quote Anchor link
netbeans!
 
Tamara

Tamara

21/10/2009 09:39:00
Quote Anchor link
Netbeans! :D (het is gratis en het werkt perfect!) ik ben tot nu toe alleen nog geen FTP plugin tegengekomen voor Netbeans
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tamara
 

21/10/2009 09:54:00
Quote Anchor link
Zend Studio, compleet en het werkt perfect ;-)
 
Matthias R

Matthias R

21/10/2009 11:45:00
Quote Anchor link
Ricardo schreef op 20.10.2009 18:30:
Tijn schreef op 20.10.2009 17:37:
dreamweaver heb ik wel. maar eigenlijk vindt ik dat niet zo'n fijn programma. teveel functies die ik toch niet gebruik:D


Zitten die in de weg dan :P?


ja

ik heb zelf heel het adobe pakket ( Master Collection) (nee, niet illegaal)
Maar ik vind dreamweaver ni echt goed...
naar mijn is dat een programma voor mensen die er niks van kunnen, en toch een website proberen maken door op al die knopjes te drukken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Matthias R
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

21/10/2009 19:23:00
Quote Anchor link
Matthias schreef op 21.10.2009 11:45:
naar mijn is dat een programma voor mensen die er niks van kunnen, en toch een website proberen maken door op al die knopjes te drukken...
Beetje kort door de bocht, zeker als je hem in Code zet. Dan is het een fijn programma.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.