Google adwords voucher

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/02/2011 20:50:33
Quote Anchor link
Hallo iedereen

Ik ontving net post van google met een voucher van 75 euro
Er stond bij

U loopt geen risico er geld geen minimum berbruikstermijn of bestedings bedrag zodra uw tegoed op is is van 75,- kunt u zelf bepalen of u met adwords wilt blijven adverteren

Wat moet ik doen ? Moet ik bij aanmelding van google.nl/probeeradwords een rekening nummer invoeren ofzo
Of hoe zit dit

Wat is beter deze gift accepteren of negeren
Gewijzigd op 21/02/2011 00:03:30 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 09:03:06
 
Jasper DS

Jasper DS

20/02/2011 20:53:34
Quote Anchor link
Ik heb dat voor een klant ook moeten doen, ze had ook €50 adwords tegoed gekregen. Normaal heb je een code waarmee je het bedrag op je account kunt zetten.

het is volkomen veilig, je kan er niet meer geld mee verliezen.

Mvg
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/02/2011 20:54:54
Quote Anchor link
Moet je rekening nummers invullen?
 
Jasper DS

Jasper DS

20/02/2011 20:55:30
Quote Anchor link
neen.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/02/2011 20:56:58
Quote Anchor link
Ohke dan ga ik hier morgen in accoort bedankt

Nog 1 vraagje
Hoelang doe je met die 75,- ongeveer
 
Jasper DS

Jasper DS

20/02/2011 20:58:12
Quote Anchor link
dat kan je zelf instellen. Als je veel geld geeft per klik zal het snel op zijn, maar als je minder geld geeft per klik zal het minder snel opgaan. Ik weet het niet meer precies. Maar je doet er echt wel een tijdje mee.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/02/2011 20:59:12
Quote Anchor link
Ohke thanks
 
Joakim Broden

Joakim Broden

20/02/2011 22:31:12
Quote Anchor link
ehm jordi ik raad je af om dit te gaan doen... zo te zien heb je geen ervaring met adwords. Als je nu met je domein gaat klooien bij adwords gaat dit negatief uitvallen voor je domein waardoor het in de toekomst moeizaam gaat worden (en veel geld) om je website weer positief te gaan gebruiken bij adwords.

Als je het via de kvk hebt gekregen (als je je bij kvk hebt geregistreerd laatste half jaar) dan krijg je nog wel 10 van die dingen toegestuurd. zou eerst gaan experimenteren met een test domein.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/02/2011 22:59:46
Quote Anchor link
Ik heb zelf al een domein naam ik heb het gekregen omdat ik meedoe aan adsense
Verder was ik ook niet van plan dit blijvend te gaan gebruiken omdat ik er het geld niet voor heb
Er staat ook in dat ik niks hoef bijtebetalen enz

Hoe bedoel je eigenlijk negatief?
 
Chris -

Chris -

21/02/2011 09:33:58
Quote Anchor link
Je moet wel degelijk geld storten op het account, minimaal 10 euro..
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/02/2011 12:28:02
Quote Anchor link
Oh dat is apart ik hoop toch niet dat ik dan een rekening thuis krijg
Mij is het gelukt zonder dat

Toevoeging op 21/02/2011 12:30:41:

heb ook geen betalings gegevens hoeven intevullen
 
Jasper DS

Jasper DS

24/02/2011 19:25:13
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 21/02/2011 09:33:58:
Je moet wel degelijk geld storten op het account, minimaal 10 euro..


Opstart kosten zijn in dit geval gratis dacht ik, ik heb het alleszins niet moeten doen..
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

24/02/2011 19:49:08
Quote Anchor link
zijn gratis ja
Alleen worden de advertenties niet weergeven :(
er staat steeds in behandeling van iemand moet het goedkeuren
Heb maar een email verzonden want duurt mij te lang
 
Jasper DS

Jasper DS

24/02/2011 19:50:15
Quote Anchor link
bij mij ging dat vrij snel, alleen ben ik al weken aan het wachten op mijn adsence account goedkeuring..
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

24/02/2011 19:52:59
Quote Anchor link
adsense dat is wel lang ik had me aangemeld en 2u later mailtje uw adsense aanmelding is goedgekeurd

Toevoeging op 24/02/2011 19:53:20:

Heeft google vakantie of zo
 
Nick Zwaal

Nick Zwaal

21/03/2011 21:44:21
Quote Anchor link
Haha. Misschien zijn ze de harde schijf aan het vervangen :)

Afbeelding
Gewijzigd op 21/03/2011 21:44:47 door Nick Zwaal
 
Jasper DS

Jasper DS

21/03/2011 21:45:52
Quote Anchor link
geen oude topics omhoog bumpen. ty ;)
 
Nick Zwaal

Nick Zwaal

21/03/2011 21:49:13
Quote Anchor link
Sorry, ik kreeg een flashback naar dat plaatje en moest het gewoon delen ') Volgende keer los ik het beter op (m.b.v. bijv. een funny pic's thread ;) ).
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/03/2011 21:49:38
Quote Anchor link
Google heeft nog steeds niet mijn aanvraag goedgekeurd ook op reacties reageren ze niet
Zo verdienen ze wel geld
 
Jasper DS

Jasper DS

21/03/2011 21:53:39
Quote Anchor link
Ondertussen is mijn google adsence wel goedgekeurd. (ik verdien wel niet veel :p)
Maar, je hebt dus de code ingevoerd en een account aangemaakt? En geen mail ontvangen?
 
Niels K

Niels K

21/03/2011 22:05:02
Quote Anchor link
@Nick Zwaal

Hier hebben wij het praat topic voor..

@Jasper
Zorgen dat je site bekender wordt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.