Goud koop script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Naam Loos

Naam Loos

28/01/2009 15:29:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
ini_set("display_errors","1");

include 'config.php';
include 'database.php';


$sql = "
    SELECT
        gold
    FROM
        phaos_characters
   WHERE
        username = '$PHP_PHAOS_USER'
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden';
}

else
{
    while($row = mysql_fetch_assoc($res))
    {

        echo $row['gold'].'';





$sql = "
    UPDATE
        phaos_characters
    SET
        gold =  $row['gold'].' + 5000
    WHERE
        username = '$PHP_PHAOS_USER'
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_affected_rows() == 0)
{

    echo 'Geen records gewijzigd. <br />Query: '.$sql;
}

else
{
    echo 'U heeft er 5000 goud bij! Bedankt voor uw aankoop.';
}


$ebcheck = file_get_contents("http://www.eurobellen.nl/bel/check.php?userid=91koste2&ip=".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."&ebpin=".$_GET['ebpin']);
if($ebcheck!="OK") {
   echo "Pincode validatie mislukt ($ebcheck)";
   exit;
}
    }
}

?>


Wat doe ik hier fout? Er komt geen foutmelding te staan. het doel van het script lijkt me wel duidelijk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Naam Loos
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:41:51
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2009 15:34:00
Quote Anchor link
phpbram schreef op 28.01.2009 15:29:
Wat doe ik hier fout?

Je stelt geen duidelijke vraag en je geeft geen informatie. Nu moeten wij het hele script gaan bekijken of er 'iets' vreemds aan te ontdekken is. Helaas, zo werkt het niet. Geef duidelijk aan wat werkt en wat er niet werkt. En stel een gerichte vraag.
 
Naam Loos

Naam Loos

28/01/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$sql = "
    UPDATE
        phaos_characters
    SET
        gold =  $row['gold'].' + 5000
    WHERE
        username = '$PHP_PHAOS_USER'
";

Even op onderzoek uit geweest maar bij set gaat het fout. De bedoeling is dat als je de pagina bekijkt er 5000 bijgezet word bij het huidige saldo.

Hoop dat het zo duidelijk is.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2009 15:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sql
= "
    UPDATE
        phaos_characters
    SET
        gold =  gold + 5000
    WHERE
        username = '"
. mysql_real_escape_string($PHP_PHAOS_USER) . "'
"
;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.