Graag advies ontwerp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Furio Scripting

Furio Scripting

15/10/2013 10:55:17
Quote Anchor link
Ik ben druk bezig met mijn ontwerp maar zou graag nog wat tips krijgen en jouw mening over het ontwerp.

Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:14:27
 
John Cena

John Cena

15/10/2013 11:07:42
Quote Anchor link
Hmm, vindt het beetje kaal, maar goed ik mag niet zeuren met mijn compleet witte website :-)
 
Furio Scripting

Furio Scripting

15/10/2013 12:32:21
Quote Anchor link
Bedankt, maar graag wat meer advies :(
 
CNEPHP -

CNEPHP -

15/10/2013 12:37:32
Quote Anchor link
Als je de header over de gehele breedte trekt of in ieder geval tot de blauwe lijnen aan de zijkant.
 
Jan R

Jan R

15/10/2013 13:26:17
Quote Anchor link
Waar is de link, ik zie enkel een foto. hierop kan je een paar zaken zien maar toch niet alles
 
Furio Scripting

Furio Scripting

15/10/2013 15:36:47
Quote Anchor link
C Stonebakers op 15/10/2013 12:37:32:
Als je de header over de gehele breedte trekt of in ieder geval tot de blauwe lijnen aan de zijkant.



Bedankt, nuttige tip.

Ziet dit er beter uit?

Afbeelding

@jan, klopt idd, het staat allemaal nog local en kan het niet 1,2,3 uploaden dus ik hoop dat u het kan doen met enkel de afbeelding.
Gewijzigd op 15/10/2013 16:42:53 door Furio Scripting
 
Machiel K

Machiel K

15/10/2013 21:02:40
Quote Anchor link
Ziet er zeker beter uit, zo over de hele breedte.

Wat ik nu nog zou veranderen is dat het menu tegen de header aan staat, dus het witte tussen het menu en de header weg. Misschien deze nog wel onderscheiden met een blauwe border aan de bovenkant van het menu/de onderkant van de header.
Gewijzigd op 15/10/2013 21:07:11 door Machiel K
 
Furio Scripting

Furio Scripting

16/10/2013 10:44:06
Quote Anchor link
Machiel K op 15/10/2013 21:02:40:
Ziet er zeker beter uit, zo over de hele breedte.

Wat ik nu nog zou veranderen is dat het menu tegen de header aan staat, dus het witte tussen het menu en de header weg. Misschien deze nog wel onderscheiden met een blauwe border aan de bovenkant van het menu/de onderkant van de header.


Bedankt!

Ik heb naast de border ook maar even betere slideshow images gepakt:

Hoe vinden jullie dit eruit zien:

Afbeelding
 
CNEPHP -

CNEPHP -

16/10/2013 11:28:06
Quote Anchor link
Dat is inderdaad een stuk beter! U heeft mijn raad goed opgevolgd.
 
Mathias B

Mathias B

16/10/2013 14:59:41
Quote Anchor link
Ik zou het lettertype ook niet zwart doen, maar donkergrijs en de lijn onder de titel misschien meet bij het themakleur laten passen?
 
Machiel K

Machiel K

16/10/2013 17:04:35
Quote Anchor link
Top!

En nu zou ik nog het kopje "Why our CMS is better than others" dezelfde style geven als bijvoorbeeld de kopjes "My previous holidays" en "My latest vacation".
 
Furio Scripting

Furio Scripting

17/10/2013 00:16:35
Quote Anchor link
Super bedankt voor de zeer nuttige tips! Ik leer hier echt van.

De font staat op donkergrijs en ik heb de standaard kopjes vervangen voor de zelfde als in de sidebars:

Laatste resultaat:

Afbeelding
 
Machiel K

Machiel K

17/10/2013 17:14:55
Quote Anchor link
Zou je niet net zoals de andere kopjes er geen margin eromheen zetten?

Of anders sowieso de hele breedte breed (en eventueel nog een margin) en iets minder padding aan de linker kant.
 
Furio Scripting

Furio Scripting

18/10/2013 10:08:05
Quote Anchor link
Machiel K op 17/10/2013 17:14:55:
Zou je niet net zoals de andere kopjes er geen margin eromheen zetten?

Of anders sowieso de hele breedte breed (en eventueel nog een margin) en iets minder padding aan de linker kant.


Kan ik wel doen alleen heb ik ook nog een action bar die men aan en uit kan zetten welke boven dit kopje komt te staan. Zie foto.

Ik heb nu wel de rechter marge weggehaald zodat die de 100% width pakt excl de padding van de content. Het kan er mee door denk ik zelf.

Afbeelding
 
Reshad F

Reshad F

18/10/2013 10:11:16
Quote Anchor link
En nog even de engelse taalfouten verbeteren misschien :)
 
Machiel K

Machiel K

18/10/2013 15:03:02
Quote Anchor link
Die 'action bar' zou ik onderaan de tekst zetten. Ookal zet je het aan, het is niet het allereerste waar je de bezoeker mee aan wilt spreken. Het is meer een detail.

Ook staat het in mijn mening niet zo mooi, zo boven dat kopje.
 
Furio Scripting

Furio Scripting

21/10/2013 09:34:05
Quote Anchor link
Machiel K op 18/10/2013 15:03:02:
Die 'action bar' zou ik onderaan de tekst zetten. Ookal zet je het aan, het is niet het allereerste waar je de bezoeker mee aan wilt spreken. Het is meer een detail.

Ook staat het in mijn mening niet zo mooi, zo boven dat kopje.


Oke alleen ik heb ook een social media bar die aan en uit gezet kan worden, deze komt onderaan het artikel dus hoe kan ik dit combineren met de content informatie.

Hier is een voorbeeld:

Afbeelding
 
CNEPHP -

CNEPHP -

21/10/2013 09:44:48
Quote Anchor link
Misschien is het mooier om minder grote share buttons te gebruiken. Op de site van https://www.addthis.com/get/sharing kunt u gemakkelijk en gratis een script halen. Let wel op dat u het script toepast wanneer u op een webserver(localhost) zit anders zal het niet werken (als u een bestand.html gewoon vanuit uw pc opent)
 
Furio Scripting

Furio Scripting

21/10/2013 11:45:38
Quote Anchor link
C Stonebakers op 21/10/2013 09:44:48:
Misschien is het mooier om minder grote share buttons te gebruiken. Op de site van https://www.addthis.com/get/sharing kunt u gemakkelijk en gratis een script halen. Let wel op dat u het script toepast wanneer u op een webserver(localhost) zit anders zal het niet werken (als u een bestand.html gewoon vanuit uw pc opent)


Ik maak zelf al gebruik van alle api's en dit werkt prima, zo kan ik ook via mijn eigen cms buttons groter of kleiner maken en ook de layout veranderen, ik heb nu alles zo ingesteld wat idd beter lijkt, bedankt!

Afbeelding

Persoonlijk vind ik de content informatie boven de titel niet zo heel lelijk maar ik hoor graag jullie eigen mening hierover. Om dit ook onderaan te zetten wordt zo druk denk ik.
 
CNEPHP -

CNEPHP -

21/10/2013 11:52:33
Quote Anchor link
Misschien is het een idee om een klein informatie icoontje rechtsboven in het artikel te plaatsen en wanneer je daar met je muis overheen gaat dat er dan die informatie wordt weergegeven. Zo staat het niet in de weg.

Afbeelding

Of gewoon een gedeelte van de tekst zodat je niet zo'n lange regel erbij hebt staan.
 
Marco Eilander

Marco Eilander

21/10/2013 12:10:24
Quote Anchor link
Furio Scripting, bedoel je het gedeelte met "last edit..."?
Misschien staat het leuk als je het onder de social media buttons plaatst met een <hr>?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.