[Gratis] Hosting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »
Jeroen

Jeroen

13/05/2008 18:58:00
Quote Anchor link
Beste PHPers,

Dit kwam ik net tegen op het internet en wou het toch even met jullie delen :-)!
Quote:
Ik kreeg net een e-mail vanuit Neostrada dat ze 150 .nl domeinnamen plus pakketten gaan sponsoren. Aangezien ik al voorzien ben heb ik hier dus niet veel aan, maar ik dacht misschien dat jullie hier wel wat aan hebben.

Inhoud van de pakketten:
Webruimte: 250MB
Dataverkeer per maand: 25GB Dataverkeer
Gratis .nl domeinnaam
1 pakket per persoon. ( word gecheckt doormiddel van IP checker )

http://www.neostrada.nl/gratishosting


Jeroen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:12:50
 
W W

W W

13/05/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Vertrouw het niet. En die website is bugged.
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

13/05/2008 19:03:00
Quote Anchor link
Niet vertrouwen, je kan beter naar een gewone betrouwbare webhoster als mijndomein of sitebytes
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/05/2008 19:04:00
Quote Anchor link
Dit is gewoon een promotie stunt. Niks vals aan, ik heb zoiets eens gehad met Lycos. Was wel leuk, wel ff in je instellingen checken dat het niet automatisch wordt verlengt (tenzij je dit wilt). Hier azen deze soort acties ook op. Gewoon klanten werven dus.
 
Kwastie

Kwastie

13/05/2008 19:12:00
Quote Anchor link
Nice zal het echt zijn?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/05/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 13.05.2008 19:04:
Dit is gewoon een promotie stunt. Niks vals aan, ik heb zoiets eens gehad met Lycos. Was wel leuk, wel ff in je instellingen checken dat het niet automatisch wordt verlengt (tenzij je dit wilt). Hier azen deze soort acties ook op. Gewoon klanten werven dus.

Klik op de link en je hebt je antwoord.

Bestelwizard
Stap 1: Domeinnaam controleren.

Vul hieronder de gewenste domeinnaam in, dit zonder http:// en/of www., daarna kunt u de domeinnaam controleren op de beschikbaarheid.

Enkel 1 pakket per persoon (automatische controle middels IP-check). Gelieve alles correct in te vullen anders kunnen wij uw aanvraag niet verwerken. Alle aanvragen worden niet automatisch verlengd, wij nemen contact met u op om te vragen of u na het jaar wilt verlengen of niet.

Edit:
Kwastie schreef op 13.05.2008 19:12:
Nice zal het echt zijn?

Waarom niet? Heb er zojuist een aangevraagd. Na een jaar zien we wel weer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- -

- -

13/05/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Ik dank u zeer voor dit bericht ! :P :D
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

13/05/2008 20:02:00
Quote Anchor link
Ik heb een domeinnaam geregistreerd (inmiddels mijn 7e) maar goed. Er word tijdens het registreren NIET gevraagd om bankgegevens etc. Alleen je adres gegevens. Het enige nadeel is dat het 2 werkdagen duurt eer dat het online is:( bij andere hosting bedrijven ging dat wel sneller.

Samengevat: Ik zie er geen problemen in

@ jeroen: ontzettend bedankt
 
- -

- -

13/05/2008 20:55:00
Quote Anchor link
Dank je heel erg, heb ook maar even een domeintje genomen!
 
Jeroen

Jeroen

13/05/2008 21:03:00
Quote Anchor link
@pepijn, Thomas
Waarom zou dit dan volgens jullie niet vertrouwd zijn? Omdat de website bugged is?

Ik heb inmiddels als een domein regegistreerd, zoals SanThe zegt: na een jaar zien we wel weer!

Jeroen
 
Jelle -

Jelle -

13/05/2008 21:10:00
Quote Anchor link
Nou als dat me bevalt dan wil ik daar ook wel een pakketje bestellen
250 gb dataverkeer voor 2.5 eurie/maand is toch wel netjes :)
 
Danny K

Danny K

13/05/2008 21:35:00
Quote Anchor link
Ook 1tje besteld! :)
 
Thijs X

Thijs X

13/05/2008 21:36:00
Quote Anchor link
@ Pepijn,

Misschien is de huidige site bugged maar ze zijn bezig met een nieuwe:
http://content.neostrada.nl/
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/05/2008 23:09:00
Quote Anchor link
Het niet automatisch verlengen is ook wel netjes. Daarnaast levert het het waarschijnlijk ook veel nieuwe klanten op. Zit je daar al, en heb je een domein en heb je verder geen klachten -> Geen reden om te vertrekken en voila weer een klant.
Dit zijn acties die heel vaak worden gedaan, ik heb zoiets gehad bij Lycos inderdaad. Op gegeven moment beviel dat niet meer (helaas ging er pas echt veel mis na die proeftijd van een jaar) en ben ik overgestapt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.