groeiende layer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Huh bla

Huh bla

25/01/2006 21:56:00
Quote Anchor link
heey

klein vraagje:

Hoe maak ik een layer met css die automatisch naar beneden mee groeit met de text. want als ik nu 3 zinnen achter elkaar typ, word mijn layer als maar breeder en breeder

Greetz
Lukie
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 18:10:57
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/01/2006 22:07:00
Quote Anchor link
Als je een breedte opgeeft, bijvoorbeeld in pixels, dan moet het lukken.
 
Huh bla

Huh bla

25/01/2006 22:29:00
Quote Anchor link
Ik heb weer niet goed nagedacht, bedankt!

maar nou een andere vraag:
kan ik een link laten openen in een layer (soort i-frame)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/01/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Dat doe je via GET.

Als je link er zo uit ziet:

<a href="?pag=1">pagina 1</a>

Dan is na een klik op die link de variabele $_GET['pag'] beschikbaar. Aan de hand van de waarde van die variabele kun je je layer vullen.

Wel iets aan beveiliging doen, want de bezoeker kan de url met de hand aanpassen.
 
Huh bla

Huh bla

26/01/2006 22:58:00
Quote Anchor link
heey

thx, maar heb je toevallig een turtorialtje waar ik er iets meer over kan vinden?

Greetz
 

26/01/2006 23:01:00
Quote Anchor link
Google heeft er ergens 7.140.000 als je dit

tutorial METHOD = GET

Intypt
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/01/2006 23:04:00
Quote Anchor link
Het simpelste is om een array te maken met toegestane waardes voor die $_GET['pag'].

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// toegestane pagina's
$allowed = array ('pag1.php', 'pag2.php', 'pag3.php');

if (isset ($_GET['pag']) && in_array ($_GET['pag'], $allowed)) {
  // include de pagina
}
else {
  // doe niets, ook geen foutmelding waar iemand iets aan zou kunnen hebben
}
Gewijzigd op 27/01/2006 08:28:00 door Jan Koehoorn
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

27/01/2006 08:07:00
Quote Anchor link
Helder en ik ga dit zeker uitproberen op mijn eigen site!!
BEDANKT.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.