Grootste waarde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »
Sjoerd

Sjoerd

22/11/2006 13:51:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een script voor een competitie. Ik heb dus een kolom in mijn database met punten (PT). Eigenlijk is alles gelukt, behalve dan dat ik in die tabel ook de positie neerzet. Ik wil dus kijken wie het hoogst aantal punten heeft en dan in de kolom positie (PT) neerzetten. Dus degene met het hoogst aantal punten moet positie=1 krijgen, degene die daarna het hoogst aantal punten heeft positie=2 enz. Iemand enig idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:54:05
 
Frank -

Frank -

22/11/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Dat is niet handig. Waarom zou je de positie opslaan, wanneer je op basis van het aantal punten kunt vaststellen wat de positie van iemand is? Berekende gegevens sla je in een goed genormaliseerde database zelden of nooit op.

Kortom, bereken de positie wanneer je deze nodig hebt en sla deze nooit op.
 
Sjoerd

Sjoerd

22/11/2006 14:01:00
Quote Anchor link
Oké en hoe bereken ik 'm dan?
Edit: Ik kan natuurlijk wel gewoon ORDER BY `PT` DESC doen, maar ik wil dus eigenlijk dat er ook ergens die 1,2,3,4,5 enz. staat!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

22/11/2006 14:06:00
Quote Anchor link
gooi de punkten in een array met userid als key.. (die is als het goed is toch uniek.. anders is het geen id) gebruik dan sort of natsort om het te sorteren..
 
Sjoerd

Sjoerd

22/11/2006 14:09:00
Quote Anchor link
Uhm... er staat 'newbie' onder mijn naam, ik heb echt geen idéé hoe ik dat moet doen! Misschien een beetje hulp...?
Edit:
$sql = "SELECT * FROM `stand` ORDER BY `PT` DESC";
$resultaat = mysql_query($sql) or die ("query mislukt");
while ($rij = mysql_fetch_object($resultaat)) {
$teamnaam = ($rij->teamnaam);
$GS = ($rij->GS);
$GW = ($rij->GW);
$GL = ($rij->GL);
$VL = ($rij->VL);
$V = ($rij->V);
$T = ($rij->T);
$PIM = ($rij->PIM);
$PT = ($rij->PT);
Zo haal ik ze uit de DB.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
Frank -

Frank -

22/11/2006 14:12:00
Quote Anchor link
Stap 1: Gooi die gore backtics ` uit je query! En gebruik ze helemaal nooit meer, leveren meer problemen dan oplossingen op.

Stap 2: De kolom PT bestaat niet, je hebt geen positie in de tabel staan, dus ORDER BY punten DESC.

Stap 3: Laat een tellertje meelopen wanneer je de boel gaat echoen of zet de boel in een ordered list. Dan zorgt de browser voor een nummer.

Voorbeeldje met een table:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// uitvoeren en controleren query, en dan:
$i = 1;
echo '<table>';
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){ // In $result staat het resultaat van de query
  echo '<tr><td>'.$i.'</td><td>'.$row['punten'].'</td></tr>';
}

echo '</table>';
?>
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

22/11/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 22.11.2006 14:12:
Stap 1: Gooi die gore backtics ` uit je query! En gebruik ze helemaal nooit meer, leveren meer problemen dan oplossingen op.

Stap 2: De kolom PT bestaat niet, je hebt geen positie in de tabel staan, dus ORDER BY punten DESC.

Stap 3: Laat een tellertje meelopen wanneer je de boel gaat echoen of zet de boel in een ordered list. Dan zorgt de browser voor een nummer.

Voorbeeldje met een table:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// uitvoeren en controleren query, en dan:
$i = 1;
echo '<table>';
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){ // In $result staat het resultaat van de query
  echo '<tr><td>'.$i.'</td><td>'.$row['punten'].'</td></tr>';
  $i++;
}

echo '</table>';
?>


je vergeet de teller.. hij staat er in de quote bij..
 
Frank -

Frank -

22/11/2006 14:30:00
Quote Anchor link
;)

Was iets te enthousiast, kan gebeuren!
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

22/11/2006 14:31:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 22.11.2006 14:30:
;)

Was iets te enthousiast, kan gebeuren!


ach ja.. je hebt vast al genoeg domme fouten van mij gezien.. al is dit niet bepaald een fout maar goed.. boeit ook niet zo denk ik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.