Grote bestanden uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek Berckmans

Niek Berckmans

06/05/2008 09:56:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een uploadscriptje geschreven om wat afbeeldingen up te loaden.
Lukt perfect, enige probleem is dat de host het bij bestanden groter dan +/- 1 mb opgeeft na een paar seconden en de uploadfunctie overslaat en verder gaat met de rest.

max_execution_time = 0
op de 2e regel van de index: set_time_limit(0);

Ik dacht dat dit genoeg zou moeten zijn.
Heeft iemand hier een oplossing voor?

Grtz, Niek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Berckmans
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 07:20:50
 
- SanThe -

- SanThe -

06/05/2008 10:14:00
Quote Anchor link
upload_max_filesize 2M 2M
 
Niek Berckmans

Niek Berckmans

06/05/2008 11:16:00
Quote Anchor link
Hij staat al op 2M 2M..
 
- SanThe -

- SanThe -

06/05/2008 11:18:00
Quote Anchor link
Is dat niet te weinig?
 
Niek Berckmans

Niek Berckmans

06/05/2008 11:33:00
Quote Anchor link
Ik heb een htaccess bestand geschreven met de content:

php_value upload_max_filesize 5M

Wanneer ik deze upload krijg ik echter een internal server error..
 
Niek Berckmans

Niek Berckmans

06/05/2008 12:35:00
Quote Anchor link
Iemand een idee wat et probleem is?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/05/2008 12:41:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/05/2008 12:43:00
Quote Anchor link
Je webhost heeft een beperking ingesteld, en jij denkt die op zo'n manier eenvoudig te kunnen omzeilen? Dan had hij net zogoed geen beperking hoeven toepassen. Neem dus contact op met je webhoster.
 
Kees V

Kees V

06/05/2008 12:46:00
Quote Anchor link
Hier staat misschien iets bruikbaars: http://www.yapf.net/Articles/ArticleView/816
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.