GTA5-Forum.net Te koop!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Rick van der Linden

Rick van der Linden

19/03/2014 09:58:55
Quote Anchor link
Hallo,

Hierbij bied ik GTA5-forum.net te koop aan.
Momenteel heb ik de domeinnaam op mijn directadmin server op een account staan die ik gesuspend heb, dus schrik niet :)

-De domeinnaam is geregistreerd bij Versio B.V.
-Overdracht via push beheer van versio, of eventueel verhuizen naar andere provider (kosten voor de koper)
-Betaling via PayPal.

contact: [email protected]

Elk bod is welkom!
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2023 13:40:38
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

19/03/2014 10:47:13
Quote Anchor link
Hoe wil je je site verkopen als niemand er op kan? En ik denk dat sommige informatie erbij ook wel handig is, zoals bezoekersaantallen etc.
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 10:55:39
Quote Anchor link
Jaap; het gaat om het domein, niet om de site. Wat er dus op heeft gestaan is niet relevant. Hooguit de ranking van het domein.
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

19/03/2014 12:21:17
Quote Anchor link
Ik denk dat dat wel relevant is, in ieder geval wat de bezoeker aantallen waren, als dat heel veel is, dan heb je kans dat er nog steeds oude bezoekers komen naar de website.
 
Dion Verweij

Dion Verweij

23/11/2014 21:54:18
Quote Anchor link
Wat vraag je er voor?
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.