Haalt query niet op

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

Jerry php

Jerry php

04/11/2011 23:20:15
Quote Anchor link
Sorry voor de dodelijke foutafhandeling, die die() moet inderdaad weg. sorry aar:$
En de variabelen heb ik eruit gelaten omdat iemand mij op dit forum heeft verteld dat ze er uit moesten, dat dat overzichtelijker was :D

Toevoeging op 04/11/2011 23:23:12:

Helaas, niels. ik had een fout gemaakt bij de variabelen, dus daarom gaf hij NULL, nu geeft hij dit:

string 'jeremy' (length=6)
string '6967cabefd763ac1a1a88e11159957db' (length=32)

EN DIT

string 'jeremy' (length=6)
string '6967cabefd763ac1a1a88e11159957db' (length=32)

Merkwaardig.. nu ik ze bekijk doet hij het ineens wel? ik kan nu wel inloggen..



Toevoeging op 04/11/2011 23:24:20:

EDIT:

Als ik me nu registreer doet hij het wel goed, met de oude wachtwoorden niet.. dus er is iets mis gegaan met de hash die hij verstuurde.. maar wat?

Toevoeging op 04/11/2011 23:26:02:

EDIT:

en trouwens, als ik de $username en $password eruit laat, doet hij het niet(omdat je zei dat ik de variabelen niet eruit moest halen).

$query = "SELECT *
FROM gebruikers
WHERE gebruikersnaam='$username'
AND wachtwoord='$password'";
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.