Hacker

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bert Bekenaar

Bert Bekenaar

06/02/2011 19:28:33
Anchor link
Hallo,
Ik heb al enkele dagen last van een hacker,
Nu heeft hij mijn msn gehackt+al mijn accounts die eraan gekoppeld waren (versio,etc...)+mijn website , nu eist hij dat binnen 4 dagen mijn site moet beveiligd worden of dat anders mijn pc word platgegooit,
Nu vraag ik mij af weet iemand hoe ik overal waar .php in de url staat kan veranderen in .html?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:19:57
 
Jasper DS

Jasper DS

06/02/2011 19:30:28
Anchor link
Doe dat via een ftp programma. (Naam veranderen bestand.php -> bestand.html) Verder raad ik je aan al je wachtwoorden te veranderen.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/02/2011 19:30:41
Anchor link
huh msn is niet heel makkelijk tehacken miss zijn ze je gewoon bang aan het maken en internet site kan wel hangt er van af hoe je beveiliging is
 
Bert Bekenaar

Bert Bekenaar

06/02/2011 19:32:14
Anchor link
@ nick hij heeft mijn msn al gehackt, want ik kan erniet meer op en hij heeft mijn ww veranderd dus kan ik geen wws meer verandere:p
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/02/2011 19:33:50
Anchor link
oke dan vraag ik me afhoe wss via xss of een keylogger ofzo anders zou het niet echt 123 kunenn
 

06/02/2011 19:34:00
Anchor link
Sowieso kan je contact opnemen met je hoster als je tenminste een fatsoenlijke host hebt (dus geen gratis host).
Msn, tja, volgens mij kan je dat ook aan Microsoft melden.
Maar als je niet op de ftp kan komen, dan kan je ook niks verbeteren.

Heb je meer info over wie of wat?

Owja, en je kunt in principe ook nog naar de politie stappen.

Nick van der heijden op 06/02/2011 19:33:50:
oke dan vraag ik me afhoe wss via xss of een keylogger ofzo anders zou het niet echt 123 kunenn

Dat kan je niet zo stellen. Er zijn talloze manieren om te hacken.
XSS is een goede mogelijkheid. Keylogger niet.
Gewijzigd op 06/02/2011 19:34:52 door
 
Jasper DS

Jasper DS

06/02/2011 19:34:22
Anchor link
Heeft msn daar geen systeem voor? Recovery questions ofzo?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/02/2011 19:35:56
Anchor link
whahah het is microsoft wat denk je zelf ik denk het niet :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 19:36:53
Anchor link
Tip 1: gebruik voor alles een verschillend password...
Tip 2: Pas nu onmiddellijk al je passworden aan naar overal een uniek password, desnoods door je hosting laten doen.

Ga verder (samen met je webhosting desnoods) kijken in de log's wat de hacker precies doet, en mail even met zijn provider (abuse@......), stuur dan de logfiles mee.

Zo heb ik iemand een keer gemeld die flink zat te kutten op mijn site (dit was dan ook al jaren geleden). Die provider heeft diegene toen afgesloten omdat er nog meer klachten over gekomen waren.

je kan MSN Live (wat heeft Microsoft er mee te maken ;-) ) een mail sturen. Die kunnen hem het password dan weer resetten.
Gewijzigd op 06/02/2011 19:38:12 door - Ariën -
 

06/02/2011 19:37:16
Anchor link
Nick van der heijden op 06/02/2011 19:35:56:
whahah het is microsoft wat denk je zelf ik denk het niet :P



Wat een drogreden van hier tot Tokio. Jawel, ze hebben verschillende mogelijkheden.
 
Jasper DS

Jasper DS

06/02/2011 19:43:00
Anchor link
Nick van der heijden op 06/02/2011 19:35:56:
whahah het is microsoft wat denk je zelf ik denk het niet :P


Ik wist dat er zoiets was.. wat zit jij te lachen. ;)

Zoals Aar al zegt. Verander al je wachtwoorden in iets verschillends, liefst met hoofdletters en cijfers. Maak desnoods een lijstje met al je wachtwoorden en leg het onder je matras van je bed. ;)
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/02/2011 19:46:53
Anchor link
PHP Jasper op 06/02/2011 19:43:00:
Nick van der heijden op 06/02/2011 19:35:56:
whahah het is microsoft wat denk je zelf ik denk het niet :P


Ik wist dat er zoiets was.. wat zit jij te lachen. ;)

Zoals Aar al zegt. Verander al je wachtwoorden in iets verschillends, liefst met hoofdletters en cijfers. Maak desnoods een lijstje met al je wachtwoorden en leg het
onder je matras van je bed. ;)


Waarom post je het zelfde als aar dat is niet echt nuttig
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 19:49:11
Anchor link
PHP Jasper op 06/02/2011 19:43:00:
Maak desnoods een lijstje met al je wachtwoorden en leg het onder je matras van je bed. ;)

Totdat de hacker je voordeur 's nachts hackt, en je papiertje even jat ;-)
 

06/02/2011 19:49:52
Anchor link
Nick van der heijden op 06/02/2011 19:46:53:
PHP Jasper op 06/02/2011 19:43:00:
Nick van der heijden op 06/02/2011 19:35:56:
whahah het is microsoft wat denk je zelf ik denk het niet :P


Ik wist dat er zoiets was.. wat zit jij te lachen. ;)

Zoals Aar al zegt. Verander al je wachtwoorden in iets verschillends, liefst met hoofdletters en cijfers. Maak desnoods een lijstje met al je wachtwoorden en leg het
onder je matras van je bed. ;)


Waarom post je het zelfde als aar dat is niet echt nuttig



Nee, jij levert zinnige bijdrages zeg.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/02/2011 19:51:19
Anchor link
nee niet echt maar het ff zin om te klote sorry man
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

06/02/2011 19:53:37
Anchor link
Jezus, wat is correct taalgebruik toch moeilijk.
Veel mensen vergeten wel is dat komma's en punten het lezen een stuk makkelijker maken!
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/02/2011 19:54:43
Anchor link
waarom kom je mee praten als je niks nuttig zegt oke dat doe ik ook niet maar wat jy zegt gaat wel tever
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

06/02/2011 19:55:27
Anchor link
Nick van der heijden op 06/02/2011 19:51:19:
nee niet echt maar het ff zin om te klote sorry man


Jij hebt daar geen zin in, ik heb geen zin in slechte zinnen.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/02/2011 19:57:17
Anchor link
oke laten we gewoon tegen elkaar doen,

want dit schiet ook niet op volgens mij dalijk word ik verbannen ofzo geen zin in

haju
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

06/02/2011 20:04:21
Anchor link
Agree.

Tip: Haal al je bestanden van de server af, laat hem blokeren door je hosting, en vraag een nieuwe aan.
 
Jasper DS

Jasper DS

06/02/2011 20:07:58
Anchor link
Voor je versio account, stuur al een mail naar [email protected] en leg even uit wat er is gebeurt. Dan kunnen ze er al voor zorgen dat niet heel je site overhoop gehaald word.

@Aar, dat is nogal extreem niet? ;D Kan je wel de politie bellen om te zeggen dat je wachtwoorden gestolen zijn. ;p
Gewijzigd op 06/02/2011 20:08:45 door Jasper DS
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.