header already send, of niks

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

The Pope

The Pope

26/07/2005 14:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
// nieuwe inlogscherm voor nnnieuws, vernieuwd met MD5 encryption
if($_SESSION["login"] == ''){
if(isset($_POST["login"])){
    if($_POST["naam"] == 'nnnieuws'){
    $login_get = mysql_query("SELECT * FROM admin");
    $login_match = mysql_fetch_assoc($login_get);
    }

    else{
    echo("Deze CMS heeft maar 1 account, en dat is niet die u hebt ingevult");
    }

$pass = md5($_POST["password"]);
if($pass == $login_match["password"]){
if($_POST["lgoin"] && $_SESSION["login"] = "true"){
header("Location:/admin/index.php");
}
}

else{
    echo "Invalid login";
    }
}
else{
?>

dit is mijn script, deze levert geen header already send op, maar hier werkt header:location niet, en als ik het anders doe levert dat weer wel een header already send op, kan iemand mij vertellen hoe ik de header wel kan laten werken?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:49:52
 
Bram Z

Bram Z

26/07/2005 14:47:00
Quote Anchor link
Lees dit eens:

[faq]2[/faq]
 
- SanThe -

- SanThe -

26/07/2005 14:50:00
Quote Anchor link
if($_POST["lgoin"] && $_SESSION["login"] = "true"){
ga deze regel maar eens bekijken.
 
The Pope

The Pope

26/07/2005 14:58:00
Quote Anchor link
heb
if($_POST["lgoin"] && $_SESSION["login"] = "true"){

al weg gehaalt, en heb met de PHPhulp FAQ alles geprobeerd wat er staat maar het lukt nog niet :(
 
Roy Bongers

Roy Bongers

26/07/2005 17:03:00
Quote Anchor link
f($_POST["login"] == true && $_SESSION["login"] = "true"){

Dit heef misschien al meer kans om te werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

26/07/2005 17:09:00
Quote Anchor link
Maar dan wel met = "true" veranderd in == true

Edit: Maar dan kan het ook zo:
if($_POST["login"] && $_SESSION["login"]){
Gewijzigd op 26/07/2005 17:11:00 door - SanThe -
 

26/07/2005 17:41:00
Quote Anchor link
Mogelijk is het probleem dat je eerder een "echo" hebt uitgevoerd. Maak deze echo's eens als commentaar en probeer nog eens!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
...
..

   echo("Deze CMS heeft maar 1 account, en dat is niet die u hebt ingevult");
    }

$pass = md5($_POST["password"]);
if($pass == $login_match["password"]){
if($_POST["lgoin"] && $_SESSION["login"] = "true"){
header("Location:/admin/index.php");
}
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.