header error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »
Sandy Cohen

Sandy Cohen

12/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
Ik krijg een irritante error, namelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\index.php:2) in C:\xampp\htdocs\main.php on line 2

bij het volgende script:
Ik heb niets voor session_start(); dus ik hoopte dat iemand het antwoord weet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
session_start();
require_once("config.php");

$user = $_POST["user"];
$pass = $_POST["pass"];
$_SESSION['user'] = $user;
$_SESSION['pass'] = $pass;
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<link href="css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<body bgcolor="#000000" text="#FFF" link="#FFF" vlink="#FFF" alink="#FFF">
<p class="header">
<img src="images/dark_vb.gif" width="100%" height="100%">
</p>
<p class="back1"></p>
<p class="nav" align="center"><a href="index.php">HOME</a> - <a href="register.php">REGISTER</a> - <a href="download.php">DOWNLOADS</a> - <a href="http://ignition-gaming.net">FORUM</a> - <a href="ranks.php">RANKINGS</a> - <a href="clans.php">CLANS</a> - <a href="#">SHOP</a> - <a href="#">USERPANEL</a>
</p>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
if ($user == NULL){
  echo "<form action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\" method=\"post\">
  <p class=\"Login\">Please login:<br>
  Username:<br>
  <input type=\"text\" maxlength=\"9\" HSPACE=\"9\" name=\"user\">
  <br>
  Password:<br>
  <input type=\"text\" maxlength=\"10\" HSPACE=\"10\" name=\"pass\"><br>
  <input type=\"submit\" value=\"Login!\">
  <br>
  </p>
</form>"
;
}
else {
echo "<p class=\"Login\">";
if (!$user == NULL){
    if (!$pass == NULL){
    mssql_select_db("GunzDB", $con);
    $coop = mssql_query("SELECT UserID,Password FROM Account WHERE UserID='$user'");
    $cooprow = mssql_fetch_array($coop);
    if ($cooprow['UserID'] == $user){
        if ($cooprow['Password'] == $pass){
                echo "Welcome ".$user;
                echo "<input type=\"submit\" name=\"Logout\" value=\"Logout\"></p>";
        }

    else {
    echo "<form action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\" method=\"post\">
    <p class=\"Login\">Please login:<br>
        Username:<br>
    <input type=\"text\" name=\"user\">
    <br>
    Password:<br>
    <input type=\"text\" name=\"pass\"><br>
    <input type=\"submit\" value=\"Login!\">
    <br>
    UserID/Password Wrong
    </p>
    </form>"
;
    exit;
    }
        
    }
}
}
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<p class="info">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?
mssql_select_db("GunzDB", $con);
echo "QuestServer: ";
if(!empty($server) && !empty($poort) && !empty($timeout)){
$verbinding = @fsockopen("$server", $poort, $errno, $errstr, $timeout);
}

if(!$verbinding) {
echo "<span style=\"color:#FF0000\">OFFLINE</span><br />";
}

else {
echo "<span style=\"color:#00FF00\">ONLINE</span><br />";
}


$getcurp = mssql_query("SELECT CurrPlayer,MaxPlayer FROM ServerStatus WHERE ServerID='1'");
$getcur = mssql_fetch_array($getcurp);
Echo "Online: ";
echo $getcur['CurrPlayer'];
echo "/";
echo $getcur['MaxPlayer'];
echo "<br />";

echo "ClanServer: ";
if(!empty($server) && !empty($poort2) && !empty($timeout)){
$verbinding = @fsockopen("$server", $poort2, $errno, $errstr, $timeout);
}

if(!$verbinding) {
echo "<span style=\"color:#FF0000\">OFFLINE</span><br />";
}

else {
echo "<span style=\"color:#00FF00\">ONLINE</span><br />";
}


$getcurp2 = mssql_query("SELECT CurrPlayer,MaxPlayer FROM ServerStatus WHERE ServerID='2'");
$getcur2 = mssql_fetch_array($getcurp2);
Echo "Online: ";
echo $getcur2['CurrPlayer'];
echo "/";
echo $getcur2['MaxPlayer'];
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
</p>
</p>
</body>
<title>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if (empty($title))
{

$title = "igGunz CMS";
}

echo $title; ?>
</title>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sandy Cohen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:49:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/01/2009 15:54:00
Quote Anchor link
Sla je bestand eens op in een andere encoding, die geen UTF-8 is?
Waarschijnlijk is het probleem de B-O-M.. Byte-Order-mark
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/01/2009 15:55:00
Quote Anchor link
Ook niet toevallig een loze spatie voor je openingstag? Kopieer anders je code eens naar bijvoorbeeld kladblok en controleer of er geen verborgen tekens voor je openingstag staan (denk bijvoorbeeld aan de UTF8 BOM)...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

12/01/2009 15:55:00
Quote Anchor link
*Tip* gebruik niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? maar [code]<?php ;-).
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/01/2009 15:58:00
Quote Anchor link
En wat staat er in je index.php? Je include daar je main.php maar in je index.php zit op regel 2 al output.
 
Sandy Cohen

Sandy Cohen

12/01/2009 16:15:00
Quote Anchor link
volgens mij is er niet veel verschil tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en [code]<?php. heb het ook getest en het maakt geen verschil. En er zit ook geen space ofzo voor session_start();
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/01/2009 16:17:00
Quote Anchor link
Sandy Cohen schreef op 12.01.2009 16:15:
volgens mij is er niet veel verschil tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<? en [code]<?php. heb het ook getest en het maakt geen verschil. En er zit ook geen space ofzo voor session_start();[/quote]
Zie mijn vorige post.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/01/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Sandy Cohen schreef op 12.01.2009 16:15:
volgens mij is er niet veel verschil tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? en [code]<?php. heb het ook getest en het maakt geen verschil. En er zit ook geen space ofzo voor session_start();[/quote]En de reactie van Arjan?

Wat staat er op regel 2 in je index.php? Daar is volgens de foutmelding de output al begonnen en dat mag niet voor een functie als session_start()...
 
Sandy Cohen

Sandy Cohen

12/01/2009 16:26:00
Quote Anchor link
zoals je ziet is dit main.php, de hele interface die op alle pagina's gebruikt wordt.

index.php ziet er zo uit:

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
include("main.php");

(
de error komt ook op alle andere pagina's voor).


Also, hoe sla ik het op als een non-UNICODE pagina? (Ik heb ook bezoekers op mijn site uit aziatische landen, heeft dit hier geen effect op?)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sandy Cohen
 
Rens nvt

Rens nvt

12/01/2009 16:30:00
Quote Anchor link
als je eerst je <body> tag opent, en dan pas je session start, heb je je probleem te pakken...

Dit moet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
?>

<body>

Of nog beter: al je output in een variabele stoppen, en pas op de laatste regel PHP naar de browser sturen... Voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
/**
 * Hier een berg PHP, met header dingen, enz.
 */

$output = "<body>";
/**
 * Hier nog wat PHP, en misschien nog wel een header
 */

echo $output;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Sandy Cohen

Sandy Cohen

12/01/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Werkt. En alweer, iedereen bedankt voor de hulp.
Alleen nu heb ik een ander probleem, het script werkt niet. Als ik de pagina refresh dan blijft de login maar als ik naar een andere pagina ga, dan vervalt de login. Heeft iemand daar een oplossing voor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sandy Cohen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.