header fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »
Kevin vdm

kevin vdm

04/04/2007 15:54:00
Quote Anchor link
mijn header lukt dus niet dit is men pagina:

<html>
<head>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ob_start();
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$ebcheck
= file_get_contents("http://www.eurobellen.nl/bel/check.php?test=qr26q&userid=fyver&ebpin=".$_GET['ebpin']);
if($ebcheck!="OK") {
   echo "Pincode validatie mislukt ($ebcheck)";
   exit;
}

?>

<title>CreditsWorld</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style>
table, td {font-family:Verdana, Tahoma; font-size:10px; color:#ddddff;}
td.nav, td.content {padding-left:4px; padding-right:4px;}
.nav a {display:block; padding:4px; text-align:center; border:1px solid #222; background:url(images/index_03.gif);}
.nav a:hover {display:block; color:#5A7092; font-weight:bold; padding:4px; text-align:center; border:1px solid #222; background:url(images/index_03hover.gif);}
.navhead {display:block; font-weight:bold; padding-left:4px; padding-right:4px; text-align:center; border:1px solid #222; background:url(images/index_03.gif);}
a {color:#6C89A4; text-decoration:none;}
a:hover {color:#7C92B4;}
</style>
<!-- START JAVASCRIPT -->
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
function setopacity(obj, opacity) {
// IE/Win
obj.style.filter = "alpha(opacity:"+opacity+")";
// Safari<1.2, Konqueror
obj.style.KHTMLopacity = opacity/100;
// Older Mozilla and firefox
obj.style.Mozopacity = opacity/100;
// Safari 1.2, newer firefox and Mozilla, CSS3
obj.style.opacity = opacity/100;
}
</script>
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_reloadPage(init) { //reloads the window if Nav4 resized
if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
//-->
</script>
</head>
<body bgcolor="#1D1D1D" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<center><br>
<table id="Table_01" width="638" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td colspan="14">
<img src="images/index_01.gif" width="638" height="27" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="14">
<img src="images/banner.gif" width="638" height="141" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="14">
<img src="images/index_03.gif" width="638" height="27" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3">
<img src="images/index_04.gif" width="11" height="8" alt=""></td>
<td colspan="5">
<img src="images/index_05.gif" width="265" height="8" alt=""></td>
<td>
<img src="images/index_06.gif" width="92" height="8" alt=""></td>
<td colspan="3">
<img src="images/index_07.gif" width="257" height="8" alt=""></td>
<td colspan="2">
<img src="images/index_08.gif" width="13" height="8" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3">
<img src="images/index_09.gif" width="11" height="68" alt=""></td>
<td background="images/ticker1.gif" width="265" height="68" colspan="5">
<marquee direction="up" scrolldelay="200" width="260" height="60">
<b>09.27.06</b> Layout Created<br>
<b>09.27.06</b> News Ticker here!<br>
<b>09.27.06</b> or anything you want!<br>
<b>09.27.06</b> Blah!<br>
</marquee>
</td>
<td>
<img src="images/index_11.gif" width="92" height="68" alt=""></td>
<td valign="middle" align="center" background="images/ticker2.gif" width="257" height="68" colspan="3">
<a href="#"><img src="images/affiliate_but.gif" border="0" onmouseover="setopacity(this,100);" onmouseout="setopacity(this,20);"></a>
<a href="#"><img src="images/affiliate_but.gif" border="0" onmouseover="setopacity(this,100);" onmouseout="setopacity(this,20);"></a>
<a href="#"><img src="images/affiliate_but.gif" border="0" onmouseover="setopacity(this,100);" onmouseout="setopacity(this,20);"></a>
</td>
<td colspan="2">
<img src="images/index_13.gif" width="13" height="68" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3">
<img src="images/index_14.gif" width="11" height="11" alt=""></td>
<td colspan="5">
<img src="images/index_15.gif" width="265" height="11" alt=""></td>
<td>
<img src="images/index_16.gif" width="92" height="11" alt=""></td>
<td colspan="3">
<img src="images/index_17.gif" width="257" height="11" alt=""></td>
<td colspan="2">
<img src="images/index_18.gif" width="13" height="11" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="14">
<img src="images/index_19.gif" width="638" height="11" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td background="images/index_20.gif" width="1" height="11" valign="top"></td>
<td class="nav" valign="top" background="images/nav.gif" width="154" height="11" colspan="4">
<br>
<div class="navhead">Home</div>
<a href="index.php">Index</a>
<a href="cc.php">Credit Koers</a>
<a href="koop_c.php">Koop Credits</a>
<a href="links.php">Links</a>
<br>
<div class="navhead">Dealer Game </div>
<a href="dealer/index2.php">Index</a>
<a href="dealer/inloggen.php">Log in </a>
<a href="dealer/aanmelden.php">Registeren</a>
<a href="dealer/cccccc">Statistieken</a>
<a href="dealer/top100.php">Top 100 </a>
<a href="dealer/regels.php">Regels</a>
<a href="dealer/prijzen.php">Prijzen</a>
<a href="dealer/extra.php">Extra Geld </a>
<a href="dealer/uitloggen.php">uitloggen</a>
<br> </td>
<td background="images/index_22.gif" width="1" height="11" valign="top"></td>
<td class="content" valign="top" background="images/content.gif" width="481" height="11"colspan="7">

<!-- Content Starts Here! --> <form action="mailto:[email protected]" method="post" enctype="text/plain" name="2000Dls" id="2000Dls"
onsubmit="javascript:window.location='index.php';">
<div class="navhead">koop dutchleader credits! </div>
<p align="left">Uw E-mail:</p>
<p align="left">
<input name="e-mail" type="text" id="e-mail">
</p>
<p align="left">uw Dutchleader account:</p>
<p align="left">
<input name="Dl_account" type="text" id="Dl_account">
</p>
<p align="left">aantal dutchleaders:2000
<input name="2000dl's" type="radio" value="2000dl's" checked>
</p>
<p align="left">U ontvangt uw dutchleaders binnen de 3dagen, neem anders contact op met [email protected]</p>
<p align="left">
<input type="submit" name="submit" value="zend">
<input type="reset" name="Reset" value="wissen">
</p>
</form></td>
<td background="images/index_24.gif" width="1" height="11" valign="top"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="14">
<img src="images/index_27.gif" width="638" height="4" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<img src="images/index_28.gif" width="10" height="26" alt=""></td>
<td colspan="2">
<img src="images/index_29.gif" width="88" height="26" alt=""></td>
<td colspan="3">
<img src="images/index_30.gif" width="93" height="26" alt=""></td>
<td colspan="3">
<img src="images/index_31.gif" width="258" height="26" alt=""></td>
<td>
<img src="images/index_32.gif" width="90" height="26" alt=""></td>
<td colspan="3">
<img src="images/index_33.gif" width="99" height="26" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="1" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="9" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="1" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="87" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="57" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="1" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="35" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="85" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="92" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="81" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="90" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="86" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="12" height="1" alt=""></td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="1" height="1" alt=""></td>
</tr>
</table>
</center><br>
</body>
</html>

dit is de foutmelding van men header:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php:3) in /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php on line 7

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php:3) in /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php on line 8

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php:3) in /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php on line 9

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php:3) in /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php:3) in /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php on line 11

lijntje 7-11 is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");
?>



weet iemand raad?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:18:15
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

04/04/2007 15:59:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.