header genereren,

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »
Tom Fischer

Tom Fischer

07/04/2008 12:20:00
Quote Anchor link
Beste phphelpers, is het mogelijk om een systeempje te maken waar iamdn zijn foto kan uploaden, er tektst overheen kan zetten (een titel en een slogan), kleuren kan gebruiken. En dan je dit dan in een header wordt geplaatst met vaste afmetingen en indelingen.
En nadat je de header af hebt, dat je deze kan downloaden.
Weet imand hoe ik zoiets kan maken en hoe ik moet beginnen,

Met vriendelijke groet,
Tom
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:06:02
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

07/04/2008 12:24:00
Quote Anchor link
Het is mogelijk, maar hier zou ik eerder Flash (AS3.0) voor kiezen, aangezien dit beter zal werken... PHP is niet gemaakt om te tekenen...
 
Jacco Engel

Jacco Engel

07/04/2008 12:25:00
Quote Anchor link
Ik weet hoe je moet beginnen :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<form enctype="multipart/form-data" method="post">
    <input type="file" name="bestandje">
    <input type="submit" value="Upload">
</form>

<?php
    if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
    {

        move_uploaded_file($_FILES["bestandje"]["tmp_name"],$_FILES["bestandje"]["name"])
    }

?>

1 uploadscript zonder controles

Daar heb je een begin

Verder google -> zoeken op GD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Tom Fischer

Tom Fischer

07/04/2008 12:35:00
Quote Anchor link
Weet iemand dan hoe ik dat kan maken in flash? dat je eerst zelf je foto kan uploaden?

gr tom
 
Jacco Engel

Jacco Engel

07/04/2008 12:37:00
Quote Anchor link
http://www.flashfocus.nl/forum/showthread.php?p=52365

Hier heb je voorlopig genoeg flash leesvoer aan
 
Tom Fischer

Tom Fischer

07/04/2008 12:56:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 07.04.2008 12:25:
Ik weet hoe je moet beginnen :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<form enctype="multipart/form-data" method="post">
    <input type="file" name="bestandje">
    <input type="submit" value="Upload">
</form>

<?php
    if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
    {

        move_uploaded_file($_FILES["bestandje"]["tmp_name"],$_FILES["bestandje"]["name"])
    }

?>


Als ik alle bestanden in de map test heb, hoe kan ik dan zorgen dat de afbeelding in de map test/temp word opgeslagen?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

07/04/2008 12:58:00
Quote Anchor link
move_uploaded_file($_FILES["bestandje"]["tmp_name"],"temp/".$_FILES["bestandje"]["name"])
}

En de volgende keer zelf een beetje moeite doen
 
Tom Fischer

Tom Fischer

07/04/2008 13:55:00
Quote Anchor link
Beste phphelpers, heb nu dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php
session_start();

$fonts     = array ("arial.ttf","Dustismo_sans.ttf", "Dustismo_Roman.ttf");


$welke                 = rand (1,6);
$image                 = imagecreatefrompng("temp/".$_SESSION['img']."");


$tekst = "".$_SESSION['titel']."";

$white                 = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255);
$black                 = imagecolorallocate($image, 0, 0, 0);

    

    
    $text1             = rand(255,240, 255);       // RGB
    
    $text[$q]         = imagecolorallocate($image, $text1, $text2, $text3);
    
    $grootte[$q]     = 14;          // Welke font-grootte?
    $hoek[$q]         = 0;      // Hoe schuin?
    
    $boven1[$q]     = 25;       // Hoeveel pixels van boven?
    ///////////schaduw

    $boven2[$q]     = $boven1[$q] -1;     // Schaduw
    $boven3[$q]     = $boven1[$q] +1;     // Schaduw
    ///////////////

    
    $boven2[$q]     = 0;     // Schaduw
    $boven3[$q]     = 0;     // Schaduw
    
    
    $links            = $links + 25;        // Letters zijn nu eenmaal breed...
    $links1[$q]        = $links;              // Hoeveel pixels van links?
    ////////////////schaduw

    $links2[$q]        = $links1[$q] - 1;    // Schaduw
    $links3[$q]        = $links1[$q] + 1;    // Schaduw
    /////////////////

    $links2[$q]        = 0;    // Schaduw
    $links3[$q]        = 0;    // Schaduw
    
    
    $random_font    = array_rand ($fonts);
    
    imagettftext($image, $grootte[$q], $hoek[$q], $links3[$q], $boven2[$q], $white, $fontpad.$fonts[$random_font], $tekst);
    imagettftext($image, $grootte[$q], $hoek[$q], $links2[$q], $boven3[$q], $black, $fontpad.$fonts[$random_font], $tekst);
    imagettftext($image, $grootte[$q], $hoek[$q], $links1[$q], $boven1[$q], $text[$q], $fontpad.$fonts[$random_font], $tekst);

// Zet de automatisch gegenereerd code in een sessie.

 

// Laat het plaatje zien.

header('Content-type: image/png');
imagepng($image);
?>



Maar hoe kan ik nu een slogan toevoegen, dus op de regel eronder, en de grootte van de header instellen en die vullen met de ge-uploade foto, (die max maximaal 1 keer worden weergegeven dus niet over de hele achtergrond als hij heel klein is)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom Fischer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.