Header information send.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

13/05/2013 17:03:26
Quote Anchor link
Hallo php'ers,

Ik ben zo goed als klaar met het maken van CMS.
Nu heb ik mijn script online gezet en daar doet mijn backend het gelijk niet meer.

Ik krijg constant deze error :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at domeinz.nl/httpd.www/config.php:20) in /domeinz.nl/httpd.www/shadow/classes/backend.php on line 32
?>


nu heb ik al online gezocht maar kan niks vinden wat mij kan helpen.
Als iemand de broncode wil inkijken,
Het is mogelijk via cloud9.

Hopelijk kan iemand mij helpen.
M.V.G,
Wouter.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:46:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2013 17:06:07
Quote Anchor link
Op config.php lijn 20 staat iets van HTML output wat er niet hoort.
 
- Mark -

- Mark -

13/05/2013 17:10:02
Quote Anchor link
Kijk anders eens naar onderstaande tutorial door een naamgenoot van je.

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/header-already-sent/738/
 
LEDfan nvt

LEDfan nvt

13/05/2013 17:39:06
Quote Anchor link
Ik wil wel even meekijken via Cloud9
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

13/05/2013 18:50:11
Quote Anchor link
- Aar - op 13/05/2013 17:06:07:
Op config.php lijn 20 staat iets van HTML output wat er niet hoort.


Lijn 20 is nagenoeg leeg haha jammer weer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2013 18:51:14
Quote Anchor link
Dat kan dan zelfs de oorzaak zijn, ook witregels kunnen output zijn.
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

13/05/2013 19:33:54
Quote Anchor link
- Aar - op 13/05/2013 18:51:14:
Dat kan dan zelfs de oorzaak zijn, ook witregels kunnen output zijn.


Had indd een witregel maar kom er nog niet uit.
Bah bah op me localhost werkt ie perfect..
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/05/2013 19:35:45
Quote Anchor link
Steek je nou je middelvinger op op je avatar?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

13/05/2013 19:43:18
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 13/05/2013 19:35:45:
Steek je nou je middelvinger op op je avatar?


Weet niet heb alleen die kleine afbeelding.
Al mijn backups van me foto's staan op een andere schijf en ik kan het zo niet echt goed zien.
Ik ben nog opzoek naar een andere foto maar heb niet echt veel tijd om te zoeken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2013 19:46:06
Quote Anchor link
Je kan de avatar ook verwijderen, ze zijn immers niet verplicht op het forum. Je snapt immers wel dat we hier op het forum respectvol met elkaar om gaan?
Gewijzigd op 13/05/2013 19:46:26 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/05/2013 19:47:03
Quote Anchor link
Je weet toch wel hoe je op de foto staat. Ik zie toch echt iemand die duidelijk z'n middelvinger opsteekt. Moet je helemaal zelf weten hoor. Dat deed ik vroeger zelf ook wel eens... toen ik een jaar of 8 was... ;) Op een forum komt het een beetje knullerig/kinderachtig over.

Anyhow... zonder relevante code kunnen we je hier niet veel verder helpen. Dus misschien is het handig als je even wat relevante code laat zien (alleen relevante code, een stuk of 20 regels bijvoorbeeld).
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

13/05/2013 20:01:34
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 13/05/2013 19:47:03:
Je weet toch wel hoe je op de foto staat. Ik zie toch echt iemand die duidelijk z'n middelvinger opsteekt. Moet je helemaal zelf weten hoor. Dat deed ik vroeger zelf ook wel eens... toen ik een jaar of 8 was... ;) Op een forum komt het een beetje knullerig/kinderachtig over.

Anyhow... zonder relevante code kunnen we je hier niet veel verder helpen. Dus misschien is het handig als je even wat relevante code laat zien (alleen relevante code, een stuk of 20 regels bijvoorbeeld).


Nee die foto is van jaren geleden en ik ben niet de type persoon die naar foto's ligt te kijken.
Ik upload er standaart 1 omdat het kan,

Maar ik heb het probleem grotendeels opgelost.
Had mijn header location op de verkeerde plek staan(dom dom dom).
Alleen als ik nu inlog zie ik mijn db gebruikers naam ipv mijn normale gebruikers naam ( er is ook altijd wat hea .. )
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/05/2013 20:15:21
Quote Anchor link
Wouter Van Marrum op 13/05/2013 20:01:34:

Nee die foto is van jaren geleden en ik ben niet de type persoon die naar foto's ligt te kijken.
Ik upload er standaart 1 omdat het kan,

Omdat het kan? Je gaat toch ook niet in je blote reet over straat lopen "omdat het kan". Hoe dan ook, de hint van Aar en mij was toch wel duidelijk? Plaats even een normale foto of haal die je nu hebt weg. We gaan hier graag respectvol met elkaar om. Alvast bedankt.
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

13/05/2013 20:48:23
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 13/05/2013 20:15:21:
Wouter Van Marrum op 13/05/2013 20:01:34:

Nee die foto is van jaren geleden en ik ben niet de type persoon die naar foto's ligt te kijken.
Ik upload er standaart 1 omdat het kan,

Omdat het kan? Je gaat toch ook niet in je blote reet over straat lopen "omdat het kan". Hoe dan ook, de hint van Aar en mij was toch wel duidelijk? Plaats even een normale foto of haal die je nu hebt weg. We gaan hier graag respectvol met elkaar om. Alvast bedankt.


Haha even serieus je kunt ook te ver overdrijven als je een paar reactie's terug leest kon je al zien dat ik nog een andere foto moet zoeken en dat ook ga doen...

Dus het probleem is ?
Behalve dat ik het niet bepaald respectvol vindt dat je te veel aan het klagen bent.
Dat ik het zelf druk zat heb en niet alles in een dag of 2 doe.

Alvast bedankt ;)
fijne dag nog.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2013 20:55:21
Quote Anchor link
Het is nu duidelijk en laten we maar weer ontopic gaan....
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/05/2013 20:55:33
Quote Anchor link
"Behalve dat ik het niet bepaald respectvol vindt dat je te veel aan het klagen bent."
Oei oei... gaan we de rollen nu omdraaien?

Zoals Aar ook al zei kun je 'm ook gewoon weghalen. Maar goed, moet je ook gewoon zelf weten uiteraard. Het was goed bedoeld hoor.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

13/05/2013 23:11:11
Quote Anchor link
Wouter, graag even je privé berichten bekijken. Verder nu weer enkel reacties ontopic![/modedit]
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

14/05/2013 15:43:19
Quote Anchor link
Mijn excuses voor gisteren iedereen,
En Ik heb al mijn errors weten weg te werken gelukkig.

Het systeem doet het nu helemaal !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.