Header() naar ip

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Eric

eric

18/10/2007 16:35:00
Quote Anchor link
weet iemand hoe je dat iemand die je site bezoek word doorverbonden naar een andere site? niet zomaar een header(), maar een header() met ip.

bv:
Henk komt naar mn site. script checkt of hij ip:xx.xx.x.x heeft, zo nee --> doorverbinden naar index. Nu komt Japie naar mijn site. Script checkt of hij ip:xx.xx.x.x heeft, zo ja --> doorverbinden naar andere index.

Zoiets moet ik dus hebben. Ik heb al een klein beginnetje gemaakt, maar weet niet of het klopt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE `header` = '$ip' ");

{


if($_SERVER['PHP_SELF']
header("Location: login.php");
{

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:32:36
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

18/10/2007 16:38:00
Quote Anchor link
Edit: Begreep het verkeerd

$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

Moet je er nog even boven zetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben Jacobs
 
- wes  -

- wes -

18/10/2007 16:38:00
Quote Anchor link
$_SERVER['REMOTE_ADDR'] wil je naar kijken
queries opbouwen wil je nogmaals naar kijken
een if-statement opbouwen wil je naar kijken
backticks wil je nooit meer naar kijken
 
Eric

eric

18/10/2007 16:42:00
Quote Anchor link
klopt het voor de rest wel?
ik heb nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE `header` = '$ip' ");
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
{


if($_SERVER['PHP_SELF']
header("Location: login.php");
{

?>
  
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

18/10/2007 16:44:00
Quote Anchor link
$ip = blabla moet boven je query. Je moet je query dan nog uitlezen en wat doe je met die accolades?
 
Eric

eric

18/10/2007 16:47:00
Quote Anchor link
ik heb dit nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
$ip
= $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$query = mysql_query("SELECT * FROM ip_blocks WHERE `ip_adres` = '$ip' ");

{


if(mysql_num_rows($query) == 1)
{

header("Location: login.php");
}

else
{
header("Location: login2.php");
}
}

?>
Volgens mij is die nu toch bijna klaar?
 
- wes  -

- wes -

18/10/2007 16:50:00
Quote Anchor link
hebben wij geen oortjes meer? (oogjes)

doettie het? neen.

waarom niet? omdat je dus alleen de 1e regel van mn post hebt gelezen.

en nu? lees de rest ook en wapper met je handjes. je hebt nu geen idee wat je eigenlijk doet.
 
Sjors v

sjors v

18/10/2007 16:54:00
Quote Anchor link
werkt wel
 
- wes  -

- wes -

18/10/2007 16:56:00
Quote Anchor link
bevalt dat nou een beetje, zo'n gespleten persoonlijkheid?
 
Eric

eric

18/10/2007 17:09:00
Quote Anchor link
nou, ik heb het nu werkend gekregen.
Met mjn (zelfgemaakt)login menu kan ik mensen ip's blokkeren. het script kijkt of dat ip is geblokt, zo ja --> doorverbinden naar login2.php.

makkelijk toch?:)
 
- wes  -

- wes -

18/10/2007 17:12:00
Quote Anchor link
Ja , jammer alleen dat je code zo kut is en je niets met opmerkingen en aanwijzigingen doet
 
Eric

eric

18/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
De bedoeling van het script is om ongeauthoriseerde gebruikers te laten misleiden. Ben nl. eerder gehackt en dit is 1 van mijn maatregelen.
 
- wes  -

- wes -

18/10/2007 17:21:00
Quote Anchor link
aha, dus door een ander hackgevoelig buggy script te schrijven overwrite je je oude hackgevoelige buggy script?
 
Eric

eric

18/10/2007 21:14:00
Quote Anchor link
hier is helemaal niks mee. zoals sjors al zegt, het werkt.

ik was alleen nog vergeten de .config.php te includen :O
als je geblokkeerd bent op mijn site word je doorgestuurd naar een andere site.
 
- wes  -

- wes -

18/10/2007 21:20:00
Quote Anchor link
dat vroeg ik niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.