header() stopt het script?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim

Tim

04/03/2009 21:43:00
Quote Anchor link
Heey allemaal,


Een kort vraagje: Gaat het script verder nadat er een header('Location: ...'); is getriggerd in de code?


Groetjes!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:11:39
 
Jasper Sni

Jasper Sni

04/03/2009 21:48:00
Quote Anchor link
Onder
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Sni
 
Tim

Tim

04/03/2009 21:51:00
Quote Anchor link
Dan een vervolgvraag:

De code die hieronder staat wordt wel aangeroepen, maar hierna wordt toch de rest van het script afgelopen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

if($_POST['new_event'] == 'none' || !isset($_POST['new_event'])){
    header('Location: ' . $router->makeUrl($huidige_stap, $huidige_substap, array('error' => 'Bladibla 1')));
}


// Nog een hele berg code

header('Location: ' . $router->makeUrl($huidige_stap, $huidige_substap, array('message' => 'Bladibla 2')));

?>


Alhoevel $_POST['new_event'] toch echt 'none' bevat krijg ik als message/error 'Bladibla 2' mee. Weet iemand hoe dit rare fenomeen zich voltrekt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim
 
Jasper Sni

Jasper Sni

04/03/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Ik las het verkeerd, na header wordt wel de rest van het script uitgevoerd, zul je exit(); of die(); in je IF moeten gebruiken denk ik...?
 
Tim

Tim

04/03/2009 21:59:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie, Jasper!

Als ik overal exit() bij mijn headers moet gaan zetten ben ik nog jaren bezig. Mocht iemand nog een andere (simpelere) oplossing hebben, dan hoor ik het graag!
 
Koen verschueren

koen verschueren

04/03/2009 22:01:00
Quote Anchor link
Jaren?
Hoe groot is je script?
Misschien een goeie editor die kan zoeken waardat het woord Header voorkomt en dan snel even aanpassen.
Op een uur kan je veel doen ze
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

04/03/2009 22:33:00
Quote Anchor link
En als je die tweede weghaalt krijg je wel 1?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.