header(); werkt niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

09/07/2012 21:21:54
Quote Anchor link
Hallo heb hier een script waar de header functie wel in localhost werkt maar niet online kan iemand mij vertellen wat ik fout doe?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
include("includes/header.php");

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {  
    if (isset($_POST['naam']) && isset($_POST['wachtwoord']) && strlen($_POST['naam']) > 0 && strlen($_POST['wachtwoord']) > 0 ) {
    
        $sql = "SELECT P_ID, status, naam FROM gebruikers WHERE naam='" . mysql_real_escape_string($_POST["naam"]) ."' AND wachtwoord='" . mysql_real_escape_string($_POST['wachtwoord']) ."'";        
        $result = mysql_query($sql) or die("FOUT : " . mysql_error());
            
            if ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
                
                $_SESSION['naam'] = ($row['naam']);
                $_SESSION['P_ID'] = ($row['P_ID']);
                $_SESSION['gebruikersnaam'] = ($row['gebruikersnaam']);
                $_SESSION['status'] = ($row['status']);
                    
                    if ($SESSION['status'] == 0 ) {
                        header("Location: 0.php");
                        }
                        
            }
else {
                echo "Verkeerde combinatie gebruikersnaam en wachtwoord";
            }
            
    }
else {
        echo "U hebt niet alle velden ingevuld.";
    }
    
}
else {
    echo "U kunt niet rechtstreeks op deze pagina komen.";
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:05:51
 
Eddy E

Eddy E

09/07/2012 21:24:21
Quote Anchor link
laat header.php eens zien.

1 wilde gok: er is output geweest (dus wat dan ook) voor de aanroep van header().

En je zou dit eens moeten neerzetten: error_reporting(E_ALL);
 

09/07/2012 21:26:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
include("includes/connectie.php");
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Medlon</title>
<link href="css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<div id="wrapper">


Toevoeging op 09/07/2012 21:31:17:

session_start();
include("includes/connectie.php");

Heb dit al proberen neer te zetten inplaats van de header include.
Gewijzigd op 09/07/2012 21:26:31 door
 
Rik S

Rik S

09/07/2012 21:36:59
Quote Anchor link
in jouw situatie heeft header.php dus al output gegeven.
(namelijk '<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Medlon</title>
<link href="css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<div id="wrapper">' )
als je een header() ding wilt gebruiken moet dat voordat er output is, dus een logische stap zou zijn om alle html code uit header.php te halen en pas via een ander bestand te includen als zeker is dat je niet meer een header() call wilt maken
 

09/07/2012 21:38:42
Quote Anchor link
Zoals ik zei heb include header al veranderd naar
include connectie en session_start
 
Rik S

Rik S

09/07/2012 21:40:21
Quote Anchor link
misschien wordt er alsnog ergens per ongeluk een enter als output gestuurd, dan moet je die ook weghalen
 

09/07/2012 21:43:16
Quote Anchor link
Geen enters en spaties double checked.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2012 21:47:23
Quote Anchor link
Zet dit als allereerste in je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>
 

09/07/2012 21:48:52
Quote Anchor link
Levert helemaal niks op SanThe
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/07/2012 21:54:20
Quote Anchor link
Bert B op 09/07/2012 21:21:54:
Hallo heb hier een script waar de header functie wel in localhost werkt maar niet online

Wat werkt er niet?
Controleer eens welke if gekozen wordt.
Zet na je header eens exit;
0.php bestaat wel (en is dat een geldige naam)?
 

09/07/2012 21:54:46
Quote Anchor link
had hem op 0 gezet:P krijg dit:

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in /customers/8/4/6/....nl/httpd.www/.../inloggen.php on line 17 Notice: Undefined variable: SESSION in /customers/8/4/6/....nl/httpd.www/.../inloggen.php on line 20 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/4/6/....nl/httpd.www/.../includes/connectie.php:1) in /customers/8/4/6/...nl/httpd.www/.../inloggen.php on line 21

Toevoeging op 09/07/2012 21:57:06:

exit geplaats alle if's werken behalve die van header | wat werkt er niet? wordt niet doorgestuurd.
Gewijzigd op 09/07/2012 21:57:56 door
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/07/2012 22:07:51
Quote Anchor link
In die foutmelding staan heel duidelijk een aantal oorzaken.
Die eerst maar oplossen en mogelijk dat daarna je header wel werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.