Headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »
Henktrol

henktrol

20/10/2008 15:43:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem en ik kom er maar niet achter wat het is,
en kan ook geen spaties vinden e.d.
headers already sent :S

Voorbeeld

contact.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<html>
<head>
<title>...</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no">
<link rel="shortcut icon" href="afbeeldingen/favicon.ico" type="image/x-icon" />
<style type="text/css">
<!--
body {
text-align: center;
}

#main {
width: 720px;
margin: 0 auto;
text align: left;
}

#apDiv1 {
    position:absolute;
    width:618px;
    height:210px;
    z-index:1;
    left: 49px;
    top: 164px;
}
.stijl1 {
    color: #FFFFFF;
    font-family: "Berlin Sans FB";
    font-size: 16px;
}
-->
</style>
</head>
<body bgcolor="#110202" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">

<!-- ImageReady Slices (index.psd) -->
<div class="stijl1" id="apDiv1"><div align="left">
Welkom op mijn contactpagina.
<?php
include("contact/contact.php");
?>

</div></div>
<table id="Tabel_01" width="1007" height="801" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td colspan="11">
            <img src="afbeeldingen/index_01.gif" width="1007" height="37" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td rowspan="5">
            <img src="afbeeldingen/index_02.gif" width="49" height="763" alt=""></td>
        <td colspan="4">
            <img src="afbeeldingen/index_03.gif" width="409" height="29" alt=""></td>
        <td colspan="6" rowspan="2">
            <img src="afbeeldingen/index_04.gif" width="549" height="54" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="4">
            <img src="afbeeldingen/index_05.gif" width="409" height="25" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/index_06.gif" width="120" height="54" alt=""></td>
        <td>
        <a href="index.php">
            <img src="afbeeldingen/index_17.gif" onMouseOver="this.src='afbeeldingen/index_07.gif'" onMouseOut="this.src='afbeeldingen/index_17.gif'" border="0" /></td>
        </a>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/index_08.gif" onMouseOver="this.src='afbeeldingen/biografie_08.gif'" onMouseOut="this.src='afbeeldingen/index_08.gif'" border="0" /></td>
        <td colspan="2">
            <img src="afbeeldingen/index_09.gif" onMouseOver="this.src='afbeeldingen/members_09.gif'" onMouseOut="this.src='afbeeldingen/index_09.gif'" border="0" /></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/index_10.gif" onMouseOver="this.src='afbeeldingen/gastenboek_10.gif'" onMouseOut="this.src='afbeeldingen/index_10.gif'" border="0" /></td>
        <td colspan="2">
        <a href="contact.php">
            <img src="afbeeldingen/index_11.gif" onMouseOver="this.src='afbeeldingen/contact_11.gif'" onMouseOut="this.src='afbeeldingen/index_11.gif'" border="0" /></td>
        </a>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/index_12.gif" width="141" height="54" alt=""></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="afbeeldingen/index_13.gif" width="59" height="69" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="9">
            <img src="afbeeldingen/index_14.gif" width="899" height="15" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="7">
            <img src="afbeeldingen/index_15.gif" width="660" height="640" alt=""></td>
        <td colspan="3">
            <img src="afbeeldingen/index_16.gif" width="298" height="640" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="49" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="120" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="118" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="117" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="54" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="81" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="127" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="43" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="98" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="141" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="afbeeldingen/spacer.gif" width="59" height="1" alt=""></td>
    </tr>
</table>
<!-- End ImageReady Slices -->

</body>
</html>
<?php
include("footer.php");
?>


contact/contact.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
<?php
ob_start();
############################################
#  Filename   : contact.php                #
#------------------------------------------#
#  Written By : Thijs Ferket               #
#  Website    : www.ferket.net             #
#------------------------------------------#
############################################


ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
session_start();

// Config Gedeelte
$cfg['url'] = "http://localhost:8080/";// Site waarnaar je terug gaat als je een bericht hebt achtergelaten
$cfg['naam'] = "Nick Vu Van";                // Webmaster naam
$cfg['email'] = "[email protected]";        // Webmaster E-mail
$cfg['spam'] = 0;                        // Anti Spam Tijd in Minuten ( Voer "0" om de Spam Beveiliging uit te zetten )
$cfg['text'] = TRUE;                    // Bij Fout Text Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['input'] = TRUE;                    // Bij Fout Border om Vakje Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['HTML'] = TRUE;                    // Een HTML email ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['CAPTCHA'] = TRUE;                    // CAPTCHA ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )


// Hieronder niks meer veranderen
// E-mail Checker / Validator

function checkmail($email)
{

    if(eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$", $email))
    {

        return TRUE;
    }

    return FALSE;
}


$formulier = TRUE;

if(!isset($_COOKIE['formulier']))
{

    if(isset($_POST['wis']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        foreach($_POST as $key => $value)
        {

            unset($value);
        }

        header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."");
    }

        
    if(isset($_POST['verzenden']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        $aFout = array();
        
        $naam = trim($_POST['naam']);
        $email = trim($_POST['email']);
        $onderwerp = trim($_POST['onderwerp']);
        $bericht = trim($_POST['bericht']);
        
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            $code = $_POST['code'];
        }

                
        if(empty($naam) || (strlen($naam) < 3) || eregi("[<>]", $naam) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen naam ingevuld.";
            unset($naam);
            $fout['text']['naam'] = TRUE;
            $fout['input']['naam'] = TRUE;
        }

        if(empty($email))
        {

            $aFout[] = "Er is geen e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        elseif(checkmail($email) == 0)
        // Wanneer je PHP 5.2 > gebruikt
        //elseif(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))

        {
            $aFout[] = "Er is geen correct e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        if(empty($onderwerp))
        {

            $aFout[] = "Er is geen onderwerp ingevuld.";
            unset($onderwerp);
            $fout['text']['onderwerp'] = TRUE;
            $fout['input']['onderwerp'] = TRUE;
        }

        if(empty($bericht))
        {

            $aFout[] = "Er is geen bericht ingevuld.";
            unset($bericht);
            $fout['text']['bericht'] = TRUE;
            $fout['input']['bericht'] = TRUE;
        }

        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            if(strtoupper($code) != $_SESSION['captcha_code'])
            {

                $aFout[] = "Er is geen correcte code ingevuld.";
                $fout['text']['code'] = TRUE;
                $fout['input']['code'] = TRUE;
            }
        }

        if(!$cfg['text'])
        {

            unset($fout['text']);
        }

        if(!$cfg['input'])
        {

            unset($fout['input']);
        }

        if(!empty( $aFout ))
        {

            $errors = '
            <div id="errors">
            <ul>'
;
            foreach($aFout as $sFout)
            {

                $errors .= "    <li>".$sFout."</li>\n";
            }

            $errors .= "</ul>
            </div>"
;
        }

        else
        {
            $formulier = FALSE;
            
            
            if($cfg['HTML'])
            {

                // Headers
                $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$cfg['email'].">\r\n";
                $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                
                
                $bericht = '
                <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <html>
                <head>
                </head>
            
                <body>
                <br />
                <b>Naam:</b> '
.$naam.'<br />
                <b>Email:</b> <a href=\"mailto:'
.$email.'\">'.$email.'</a><br />
                <br />
                <b>Bericht:</b><br />
                '
.$bericht.'
                <br />
                <br />
                <br />
                --------------------------------------------------------------------------<br />
                <b>Datum:</b> '
.date("d-m-Y @ H:i:s").'<br />
                <b>IP:</b> <a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois?domain='
.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'\">'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'</a><br />
                <b>Host:</b> '
.gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'<br />
                </body>
                </html>'
;
            }

            else
            {
                $bericht_wrap = wordwrap ($bericht, 40, "\n", 1);
                // Headers
                $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-type: text/plain; charset='iso-8859-1'\n";
            
                // Bericht
                $message = "Naam: ".$naam."        \n";
                $message .= "E-mail: ".$email."     \n";
                $message .= "Bericht:\n".$bericht_wrap."     \n ";
                $message .= "               \n ";
                $message .= "Datum: ".date("d-m-Y H:i:s")." \n";
                $message .= "------------------------------------------------------- \n ";
                $message .= "IP: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."                    \n ";
                $message .= "Host: ".gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."                \n ";
            
            }

        
            if(mail($cfg['email'], "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers))
            {

                if(isset($_POST['stuurkopie']))
                {

                    $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$email.">\r\n";
                    $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$email.">\n";
                    $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                    
                    mail($email, "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers);
                
                }

                
                unset($naam, $email, $onderwerp, $bericht);
                setcookie("formulier", 1, time() + ( $cfg['spam'] * 60 ) );
        
                echo "
                <p>
                Uw bericht is succesvol verzonden, er word zo snel mogelijk gereageerd.<br />
                <br />
                Met vriendelijke groeten,<br />
                <b>"
.$cfg['naam']."</b>
                </p>
                "
;    
            }

            else
            {
                echo "Er is een fout opgetreden bij het verzenden van de email";
            }

            header("refresh:3;url=".$cfg['url']."");
        }
    }

    if($formulier)
    {

    ?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
     "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        
        <title>Contact Formulier door Thijs</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
        <meta http-equiv="Content-Language" content="nl" />
    </head>
    
    <body>
    <FONT COLOR="#FFFFFF" >
    <div id="container">  
    <?php
    if(isset($errors)) {
        echo $errors;
    }

    ?>


    <h3>Contact Formulier Versie 2</h3>
        <form method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
        <p>
        <label <?php if(isset($fout['text']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Naam:</label>
        <input type="text" id="naam" name="naam" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($naam)) { echo stripslashes($naam); } ?>" /><br />
        
        <label <?php if(isset($fout['text']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Email:</label>
        <input type="text" id="email" name="email" maxlength="255" <?php if(isset($fout['input']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($email)) { echo stripslashes($email); } ?>" /><br />
        
        <label <?php if(isset($fout['text']['onderwerp'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Onderwerp:</label>
        <input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" maxlength="40" <?php if(isset($fout['input']['onderwerp'])) { echo 'class="fout'; } ?> value="<?php if (!empty($onderwerp)) { echo stripslashes($onderwerp); } ?>" /><br />
        
        <label <?php if(isset($fout['text']['bericht'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Bericht:</label>
        <textarea id="bericht" name="bericht" <?php if(isset($fout['input']['bericht'])) { echo 'class="fout"'; } ?> cols="35" rows="6"><?php if (!empty($bericht)) { echo stripslashes($bericht); } ?></textarea><br />

        <?php
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

        ?>

        <label></label>
        <img src="captcha.php" alt="" /><br />
        
        <label <?php if(isset($fout['text']['code'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Code:</label>
        <input type="text" id="code" name="code" maxlength="4" size="4" <?php if(isset($fout['input']['code'])) { echo 'class="captcha fout"'; } ?> /><br />
        <?php
        }
        ?>

        <label for="stuurkopie">Stuur mij een kopie</label><input type="checkbox" id="stuurkopie" name="stuurkopie" value="1" /><br />
        
        <label></label>
        <input type="submit" id="verzenden" name="verzenden" value="verzenden" />
        <input type="submit" id="wis" name="wis" value="Wis velden" />
        </p>
        </form>
    </div>
        
    </font>
</body>  
</html>
    <?php
    }
}

else
{
    echo "
    <p>
    U kunt maar eens in de "
.$cfg['spam']." minuten een e-mail versturen!<br />
    U wordt nu automatisch doorgestuurd.
    </p>"
;
    header("refresh:3;url=".$cfg['url']."");
}

?>
Gewijzigd op 04/03/2013 15:08:24 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:17:58
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/10/2008 15:45:00
Quote Anchor link
session_start(); moet helemaal bovenaan staan. Boven <html> op line 1

Edit:

en je gebruikt de heading 2x

in je 1e bestand staat al <html><head></head><body></body><html>
je moet ze uit je 2e bestand wegehalen. je kan ze altijd maar 1x gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/10/2008 15:50:00
Quote Anchor link
Alleen relevante code posten please. Snippets van hooguit een regel of 30.
 
- -

- -

20/10/2008 15:54:00
Quote Anchor link
Headers already send gaat ook om html output. En die heb jij heel erg veel ;)
 
Henk PHP

Henk PHP

20/10/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Deze fout is zo ongelofelijk standaard dat hij in de F.A.Q staat. Klik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.