headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »
Enrico van der List

Enrico van der List

29/10/2014 00:24:12
Quote Anchor link
Hoi ben momenteel een site aan het maken en ik krijg de volgende melding. Waarom linkt hij niet naar een andere pagina? want ik heb deze script al eens eerder gebruikt en daar kreeg ik geen melding.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www......php:40) in /public/sites/www. ....php on line 82
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
<?php
    session_start();
    include('../mysql_connect.php');

    if(isset($_SESSION['ingelogd'])){
        //header('location: member.php');
        
    } else{
?>


<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>title</title>

<link href="css/normalize.css"/>
<link href="css/main.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen"/>

</head>

<body>
<header>
    <div class="center">
        <div class="title">
            <h1> title</h1>
        </div>
    </div>

</header>

<div id="container">
    <div id="main">
        <div class="title">
            <h1>Log in</h1>
        </div>
    
    <div class="main_text">
        <div id="login">
                    <?php
                        if(isset($_POST['hidden'])){
                            
                            // variable
                            $username = $_POST['gebruikersnaam']; // username
                            $password = $_POST['wachtwoord']; // wachtwoord
                            
                            $username = mysql_real_escape_string($username);    //sql injection
                            $password = mysql_real_escape_string($password);    //sql injection
                            
                            //$password = md5_file($password); // wachtwoord versleutelen


                            
                            $sql =     "SELECT * FROM Leden WHERE gebruikersnaam='$username' AND wachtwoord='$password'"; // wordt gecontroleerd of er een wachtwoord en gebruikersnaam bestaat
                            $query = mysql_query ($sql);
                            
                            $inloggegevens = mysql_fetch_array($query);
                            
                            $voornaam = $inloggegevens['voornaam'];
                            $achternaam = $inloggegevens['achternaam'];
                            $email = $inloggegevens['email'];
                            $gebruiker = $inloggegevens['gebruikersnaam'];
                            $password =  $inloggegevens['wachtwoord'];
                            
                            $num = mysql_num_rows($query);

      
                            if($num == 1){    // wanneer alles hieronder klopt ben je ingelogd
                                // Ingelogd

                                
                                $_SESSION['gebruikersnaam'] = $gebruiker;    // controleert username
                                $_SESSION['wachtwoord'] = $password;
                                $_SESSION['voornaam'] = $voornaam;
                                $_SESSION['achternaam'] = $achternaam;
                                $_SESSION['email'] = $email;
                                                                
                                $_SESSION['id'] = 5;//$fetch['id'];        // controleer id
                                $_SESSION['ingelogd'] = true;    // wanneer je ingelogd bent
                                
                                if($_SESSION['gebruikersnaam']== "admin"){ // controleer of de gebruiker is of een admin
                                    header('location: admin.php');
                                }
else{
                                    header('location: member.php');        // ga je naar de pagina member.
                                
                                echo "Ingelogd";    }
                            }

                            else{
                                echo " Gebruikersnaam of Wachtwoord is verkeerd!! <br>";    // anders is het wachtwoord of gebruikersnaam verkeer of sta je nog niet in de database.
                                echo "<a href='index.php'>Terug</a>";                        // ge je weer terug naar de pagina
                            }
                        }

                        else{
                    ?>

                    
         <form action='index.php' method='POST'>
                            
         <input type='text' name='gebruikersnaam' value="gebruikersnaam"/><br>
         <input type='password' name='wachtwoord' value="wachtwoord"/><br>
         <input type='hidden' name='hidden'>
         <input type='submit' value='Inloggen' class="btn blue">
         </form>
         <?php    
         }
         }

         ?>

        </div>
    </div>
</div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 29/10/2014 00:27:39 door Enrico van der List
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:01:02
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2014 00:36:15
Quote Anchor link
Voordat je headers verstuurt mag er geen informatie naar de client (browser) worden verstuurd, en dat doe jij wel. Daarom krijg je die melding. Het versturen van headers moet je dus doen, voordat je ook maar 1 teken html-code genereert.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

29/10/2014 00:42:30
Quote Anchor link
maar hoe kan het dan wel dat het werkte bij een andere login?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2014 00:43:50
Quote Anchor link
Geen idee. Misschien stonden je foutmeldingen uit. Hoe je het nu doet, klopt het in ieder geval niet.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

29/10/2014 00:51:09
Quote Anchor link
daar schiet ik nog niet echt mee op om eerlijk te zijn
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2014 00:58:10
Quote Anchor link
>> daar schiet ik nog niet echt mee op om eerlijk te zijn

Dan moet je aangeven waar je wel iets mee opschiet. Wat begrijp je niet?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/10/2014 01:31:06
Quote Anchor link
even anders gezegd:

regel 10 t/m 39 moet je onder de php code met je header() functies plaatsen.

Die paar echo 's die er dan staan die verander je naar een variabele die je dan later tussen je html uit spuugt.

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/header-already-sent/738/header-already-sent/1961/
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/warning-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by/93500/
http://open.phphulp.nl/php/forum/topic/error/92611/last/

wat ook al helpt is als je in de include files de ?> weg laat.
Gewijzigd op 29/10/2014 01:51:08 door Frank Nietbelangrijk
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/10/2014 10:51:50
Quote Anchor link
Enrico van der List op 29/10/2014 00:51:09:
daar schiet ik nog niet echt mee op om eerlijk te zijn

Als je met Google zoekt op de foutmelding kom je heel veel topics tegen. Ook op dit forum komt de vraag regelmatig naar voren. Beetje zoekwerk had je dus al een antwoord kunnen opleveren.

Wat betreft je code:

Waar controleer je of $_POST['gebruikersnaam'] en $_POST['wachtwoord'] bestaan?
Waarom maak je een nieuwe variabele aan voor beide? Laat je daarna nog een keer een bewerking er op los (die overigens in een query hoort).
Een password hoeft geen mysql_real_escape_string, omdat je een wachtwoord beveiligd zou moeten opslaan.
Het password beveilig je momenteel niet?! MD5 is overigens een oude, onveilige, manier.
Waarom Select * en niet een veld/de velden benoemen?
Doorgaans wordt geadviseerd om variabelen buiten quotes te houden.
mysql komt te vervallen. Kijk naar mysqli of PDO.
Waar is de foutafhandeling bij je query?
Waarom mysql_fetch_array en geen mysql_fetch_assoc? Je gebruikt de array namelijk niet.
Wat is het nut van het aanmaken van alle variabelen op regels 58/62?
Je gaat overigens daarna pas kijken of er 1 resultaat is? Waarom doe je dat niet eerder (voor je al die variabelen (onnodig) aanmaakt)?
Waarom zet je al die gegevens in een sessie? Zeker wachtwoord hoort er niet in thuis (en het nut van een emailadres in een sessie zie ik ook nog niet direct).
Na een header is het advies om exit() te gebruiken.

Er is regelmatig discussie over, maar in het verleden werd in HTML " gebruikt en PHP '
 
Kenny iets

kenny iets

29/10/2014 17:51:44
Quote Anchor link
moet header
nooit met EXIT; worden afgesloten ?
 
Ivo P

Ivo P

29/10/2014 18:06:37
Quote Anchor link
hangt van je header af

na header('Content-Type: application/pdf'); heeft exit niet zo veel zin: je breekt je script af voor er output is.

als je een redirect gebruikt, is het wel handig als je script niet verder loopt terwijl de browser opweg is naar een volgend avontuur.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
header('Location: http://example.com'); // full url is eigenlijk required
unlink('somefile.txt');
echo 'file gewist';
?>


Dit zou best eens tot het wissen van de betreffende file kunnen leiden, zonder dat je de melding zag
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.