Headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »
Snelle Jaap

Snelle Jaap

15/01/2015 14:01:12
Quote Anchor link
Bij een login script heb ik deze foutmeldingen:


Warning: session_start() [function.session-start]: open(/public/tmp/sess_ad68ae9b6b5681523c811cf3220fdc6b, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php:1) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php:1) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php on line 1

Dit is het loginscrit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php  
require('../../includes/connection.php');
//3. If the form is submitted or not.
//3.1 If the form is submitted

if (isset($_POST['username']) and isset($_POST['password'])){
    //3.1.1 Assigning posted values to variables.
    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    //3.1.2 Checking the values are existing in the database or not
    $query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username' and password='$password'";
    
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    $count = mysql_num_rows($result);
    //3.1.2 If the posted values are equal to the database values, then session will be created for the user.
if ($count == 1){
    $_SESSION['username'] = $username;
}
else{
    //3.1.3 If the login credentials doesn't match, he will be shown with an error message.
    echo "Account niet gevonden";
    }
}

//3.1.4 if the user is logged in Greets the user with message
if (isset($_SESSION['username'])){
    $username = $_SESSION['username'];
    header("location:../index.php");
}
else{
    echo "Something went wrong";
}

?>



En in login_3.php begin ik met.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>


Toch zegt hij dat dat al gebeurd in het script op lijn 1, maar daar staat niks anders dan de php open tags. Weet iemand hoe dat komt?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 08:46:46
 
Bas M

Bas M

15/01/2015 14:32:15
Quote Anchor link
plaats dit stuk code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
if (isset($_SESSION['username'])){
    $username = $_SESSION['username'];
    header("location:../index.php");
}else{
    echo "Something went wrong";
}


eens helemaal bovenaan de pagina, onder de openingstag van je php.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2015 14:51:38
Quote Anchor link
Bestaat deze directory wel?
/public/tmp/
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

15/01/2015 14:59:53
Quote Anchor link
- SanThe - op 15/01/2015 14:51:38:
Bestaat deze directory wel?
/public/tmp/


Nee, moet dat? Heb nooit een mapje moeten toevoegen om met sessions te werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2015 15:07:08
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 15/01/2015 14:01:12:
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/public/tmp/sess_ad68ae9b6b5681523c811cf3220fdc6b, O_RDWR) failed: No such file or directory


Daar zoekt ie de session.
 
Ivo P

Ivo P

15/01/2015 16:10:33
Quote Anchor link
los fouten van boven naar onder op: als die eerste fout weg is, dan wordt er geen foutmelding op het scherm gezet.

de volgende 2 fouten zijn dan ook weg.

---
kennelijk heb jij in een php.ini of .htaccess of vhost-definitie staan dat op die plek de session-bestanden moeten worden gezet. Als dat niet bestaat, dan is er een probleem
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

21/01/2015 13:20:54
Quote Anchor link
Ik heb de foutmelding nu opgelost, maar krijg nu de volgende melding:


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www.carsalesnl.nl/includes/connection.php:10) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/scripts/loginscript.php on line 26

Dat is deze line.

Je kan toch gewoon een andere pagina laden als een session is geset?

if (isset($_SESSION['username'])){
$username = $_SESSION['username'];
header("location:../index.php");
}else{
echo "Something went wrong";
}
Gewijzigd op 21/01/2015 13:23:26 door Snelle Jaap
 
Ivo P

Ivo P

21/01/2015 13:47:18
Quote Anchor link
de foutmelding zegt dat er een fout optreedt op regel 26 van loginscript, omdat je op regel 10 van connection.php iets fout doet.

mocht dat de laatste regel van connection.php zijn: probeer die file eens zonder afsluitende ?>

http://wiki.pfz.nl/headers-already-sent
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/01/2015 13:48:45
Quote Anchor link
is een duidelijke foutmelding en de reden van het eerste antwoord op dit topic. in connection.php op regel 10 doe je een echo of staat er html of iets dergelijks. Dat mag niet als je de header() functie wilt gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.