Headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »
Snelle Jaap

Snelle Jaap

15/01/2015 14:01:12
Quote Anchor link
Bij een login script heb ik deze foutmeldingen:


Warning: session_start() [function.session-start]: open(/public/tmp/sess_ad68ae9b6b5681523c811cf3220fdc6b, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php:1) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php:1) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php on line 1

Dit is het loginscrit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php  
require('../../includes/connection.php');
//3. If the form is submitted or not.
//3.1 If the form is submitted

if (isset($_POST['username']) and isset($_POST['password'])){
    //3.1.1 Assigning posted values to variables.
    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    //3.1.2 Checking the values are existing in the database or not
    $query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username' and password='$password'";
    
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    $count = mysql_num_rows($result);
    //3.1.2 If the posted values are equal to the database values, then session will be created for the user.
if ($count == 1){
    $_SESSION['username'] = $username;
}
else{
    //3.1.3 If the login credentials doesn't match, he will be shown with an error message.
    echo "Account niet gevonden";
    }
}

//3.1.4 if the user is logged in Greets the user with message
if (isset($_SESSION['username'])){
    $username = $_SESSION['username'];
    header("location:../index.php");
}
else{
    echo "Something went wrong";
}

?>



En in login_3.php begin ik met.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>


Toch zegt hij dat dat al gebeurd in het script op lijn 1, maar daar staat niks anders dan de php open tags. Weet iemand hoe dat komt?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 23:04:21
 
Bas M

Bas M

15/01/2015 14:32:15
Quote Anchor link
plaats dit stuk code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
if (isset($_SESSION['username'])){
    $username = $_SESSION['username'];
    header("location:../index.php");
}else{
    echo "Something went wrong";
}


eens helemaal bovenaan de pagina, onder de openingstag van je php.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2015 14:51:38
Quote Anchor link
Bestaat deze directory wel?
/public/tmp/
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

15/01/2015 14:59:53
Quote Anchor link
- SanThe - op 15/01/2015 14:51:38:
Bestaat deze directory wel?
/public/tmp/


Nee, moet dat? Heb nooit een mapje moeten toevoegen om met sessions te werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2015 15:07:08
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 15/01/2015 14:01:12:
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/public/tmp/sess_ad68ae9b6b5681523c811cf3220fdc6b, O_RDWR) failed: No such file or directory


Daar zoekt ie de session.
 
Ivo P

Ivo P

15/01/2015 16:10:33
Quote Anchor link
los fouten van boven naar onder op: als die eerste fout weg is, dan wordt er geen foutmelding op het scherm gezet.

de volgende 2 fouten zijn dan ook weg.

---
kennelijk heb jij in een php.ini of .htaccess of vhost-definitie staan dat op die plek de session-bestanden moeten worden gezet. Als dat niet bestaat, dan is er een probleem
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

21/01/2015 13:20:54
Quote Anchor link
Ik heb de foutmelding nu opgelost, maar krijg nu de volgende melding:


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www.carsalesnl.nl/includes/connection.php:10) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/scripts/loginscript.php on line 26

Dat is deze line.

Je kan toch gewoon een andere pagina laden als een session is geset?

if (isset($_SESSION['username'])){
$username = $_SESSION['username'];
header("location:../index.php");
}else{
echo "Something went wrong";
}
Gewijzigd op 21/01/2015 13:23:26 door Snelle Jaap
 
Ivo P

Ivo P

21/01/2015 13:47:18
Quote Anchor link
de foutmelding zegt dat er een fout optreedt op regel 26 van loginscript, omdat je op regel 10 van connection.php iets fout doet.

mocht dat de laatste regel van connection.php zijn: probeer die file eens zonder afsluitende ?>

http://wiki.pfz.nl/headers-already-sent
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/01/2015 13:48:45
Quote Anchor link
is een duidelijke foutmelding en de reden van het eerste antwoord op dit topic. in connection.php op regel 10 doe je een echo of staat er html of iets dergelijks. Dat mag niet als je de header() functie wilt gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.