heel lastig, er moeten gegevens in een database worden gepomt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

06/04/2004 11:30:00
Quote Anchor link
ik heb nu deze code (klein stukje):

<input class="textbox" type="text" name=bedrijf MAXLENGTH=20 size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=@mysql_result($result, 0, "bedrijf");?>
"><br><br>
Functie:<br>
<input class="textbox" type="text" name=functie MAXLENGTH=30 size=30 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=@mysql_result($result, 0, "functie");?>
"><br><br>
Werkgever:<br>
<input class="textbox" type="text" name=werkgever MAXLENGTH=15 size=15 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=@mysql_result($result, 0, "werkgever");?>
"><br><br>
Emailadres werkgever:<br>
<input class="textbox" type="text" name=emailwerkgever MAXLENGTH=35 size=35 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=@mysql_result($result, 0, "emailwerkgever");?>
"></td>

</tr></table>

<br>
<input type="submit" value="Wijzig uw gegevens">

als ik op de knop druk moet hie gegevens inserten in de database. Moet er dan een sql regel van connect de database? en als er op de knop word gedrukt moet je die gegevens in de database pompen moet dat dan gewoon een standaard regel zijn onder de knop?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 17:56:37
 

06/04/2004 15:36:00
Quote Anchor link
snappen jullie het niet of ligt het aan de naam?
 
SerpenT

SerpenT

06/04/2004 15:59:00
Quote Anchor link
het ligt aan de naam:P

nee ik snap deze php code niet egt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
@mysql_result($result, 0, "emailwerkgever");
?>
Gewijzigd op 06/04/2004 16:03:00 door SerpenT
 
Rick

Rick

06/04/2004 16:33:00
Quote Anchor link
ik vind het een nogal onhandige manier om zoiets te doen, zet het allemaal in een array en haal het daarna op
niet met mysql_result gaan klooien
 
SerpenT

SerpenT

06/04/2004 16:49:00
Quote Anchor link
pcies ik ben het met rick eens. ik snapte al niet wat je deed:S.

maar je doet het vast omdat het standaard is:P

Greetz
 

07/04/2004 10:27:00
Quote Anchor link
yep
 
SerpenT

SerpenT

07/04/2004 11:37:00
Quote Anchor link
d8 ik al:S

maar volg rick zijn advies op dan door het gewoon in een array te flikkeren en dan daaruit weer oproepen, das veel handiger:P

en maybe is het slim om er een een formulier van te maken:P
Gewijzigd op 07/04/2004 11:38:00 door SerpenT
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.