Hele query uitvoer in array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PurpleMadness -

PurpleMadness -

19/12/2005 09:42:00
Quote Anchor link
Ik heb hier iets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$querr
= "SELECT id FROM nprpg_pm WHERE naar='$_SESSION[gebruiker]'";
    $res = mysql_query($querr);
    $uitb = mysql_fetch_array($res);
    $i=1;
    foreach($uitb as $arr){
      echo "$wa - $arr<br>";
      $i++;
    }

?>


Maar dat geeft alleen het eerste id wat van jou is..

dus b.v.:

jouw pm's zijn id:
1,2, 8, 5

dan in die array zit alleen nummer 1 =/
En ik wil ze allemaal in die array hebben =/
Weet iemand hier iets voor

bvd, PurpleMadness
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:35:26
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/12/2005 09:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$querr
= "SELECT id FROM nprpg_pm WHERE naar='$_SESSION[gebruiker]'";
    $res = mysql_query($querr);
    while($uitb = mysql_fetch_array($res)){
echo $uitb['id'];
    
    }

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/12/2005 09:46:00
Quote Anchor link
Met dit gaan werken

while( $uitb = mysql_fetch_array($res) )
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

19/12/2005 09:48:00
Quote Anchor link
Ohh, zo

Heel erg bedankt!

Nu kan ik weer verder :D:D:D
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/12/2005 09:50:00
Quote Anchor link
Als je echt de hele uitvoer in een array wilt hebben in dit geval doe het dan zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$querr
= "SELECT id FROM nprpg_pm WHERE naar='$_SESSION[gebruiker]'";
    $res = mysql_query($querr);
    while($uitb = mysql_fetch_array($res)){
// array vullen met de waarden
$arr[]= $uitb['id'];
    }

 foreach($arr as $geg){
      echo "$wa - $geg<br>";
      $i++;
    }

?>


In $arr[] (een array) zitten dan alle waarden uit je database.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

19/12/2005 10:03:00
Quote Anchor link
Ohja, en ik had nog een vraag:

hoe kan je zorgen dat iemand automatich op een nieuwe lijn komt aan het einde van de regel in een textarea?
 
Jelmer -

Jelmer -

19/12/2005 10:13:00
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

19/12/2005 10:28:00
Quote Anchor link


Ok..

En nu heb ik nog een vraag (:P)
Hoe kan je header("Location: pm.php?pm=index") in javascript doen?
 
PHP erik

PHP erik

19/12/2005 10:38:00
Quote Anchor link
location.href='iets.php?iets=iets'
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

19/12/2005 10:46:00
Quote Anchor link
PHPerik:
location.href='iets.php?iets=iets'

Bedankt, ik heb nu geen vragen meer :P :(
 
Jelmer -

Jelmer -

19/12/2005 10:56:00
Quote Anchor link
wel document.location.href hoop ik :-)
 
Barman V

Barman V

19/12/2005 11:37:00
Quote Anchor link
Het kan beter niet in javascript, maar in de head van html. Bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo '
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=iets.php?iets=iets">'
;
?>
 
Erik Rijk

Erik Rijk

19/12/2005 11:39:00
Quote Anchor link
Die regel ga ik echt eens opslaan
ik vergeet hem elke keer weer.

Handig als ik weer een headers already sent melding krijg...
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

19/12/2005 12:17:00
Quote Anchor link
Barman:
Het kan beter niet in javascript, maar in de head van html. Bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo '
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=iets.php?iets=iets">'
;
?>

Ja, maar het moest in een javascript if()
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 12:19:00
Quote Anchor link
Als je met DreamWeaver werkt, hoef je het niet te onthouden:

Menu Insert > HTML > Head Tags > Refresh
 
Barman V

Barman V

19/12/2005 12:29:00
Quote Anchor link
Let er wel op dat de regel alleen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo '
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=iets.php?iets=iets">'
;
?>

niet door de w3c komt.

Dit is op te lossen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
die('
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>Titel</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=iets.php?iets=iets">
</head>
<body>
</body>
</html>'
);
?>
Gewijzigd op 19/12/2005 12:29:00 door Barman V
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.