help me

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

16/12/2006 20:33:00
Quote Anchor link
ik heb een script om iemand een crewlid te maken maar het werkt niet
zodra ik iemandcrewlid wil maken of juist niet en ik klik erop gebeurt er niks :S
hier is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php /* ------------------------- */

include ("_include-config.php");
  if(! check_login()) {
    header("Location: login.php");
    exit;
  }

if($data->level <= 3) {
header("Location: magniet.php");
exit;
}


  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `online`=NOW() WHERE `login`='{$data->login}'");
/* ------------------------- */ ?>

<html>
<head>
<title>Streetcrime</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo ($_COOKIE['v'] == 2) ? "css-v2.css" : "css-v1.css"; ?>">
</head>
<body style="background: #FFFFFF; margin: 0px;">
<center>
<FORM METHOD=post ACTION="">
gebruikersnaam:<br>
<INPUT name="admin" type="text" VALUE="" maxlength="16" style="width: 150;"><center>
<INPUT name="submit2" type="submit" VALUE="Maak Crewlid">
<INPUT name="submit1" type="submit" VALUE="Maak Lid">
<br></FORM>
</center>
<?PHP
echo "
</body>
</font>
</html>"
;
?>

<?PHP
if (isset($_POST['submit2'])) {
$insert = "UPDATE `[users]` SET `level`=`level`=3 WHERE `login` = '$admin'";
$insert_now = mysql_query($insert) or die("FOUT : " . mysql_error());
echo "U hebt $admin Crewlid gemaakt";
exit;
}

?>

<?PHP
if (isset($_POST['submit1'])) {
$insert = "UPDATE `[users]` SET `level`=`level`=1 WHERE `login` = '$admin'";
$insert_now = mysql_query($insert) or die("FOUT : " . mysql_error());
echo "$admin is geen Crewlid meer";
exit;
}

?>

</body>

</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:03:47
 
Jan geen

Jan geen

16/12/2006 20:40:00
Quote Anchor link
waarom maak je niet gewoon 2 radio buttons met daarin de waarde lid of crewlid oid... "UPDATE `[users]` SET `level`=`level`=1 WHERE `login` = '$admin'";

wat is dit? level`=`level`=1

UPDATE users SET level = '1' WHERE login = '".$admin."' ";

en wat opmaak in je code kan ook geen kwaad.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/12/2006 20:46:00
Quote Anchor link
@MaikelvdBeek
Maikel zouw je de volgende keer een wat beetere topic titel kunnen kiezen?
 
Jan geen

Jan geen

16/12/2006 20:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
include("_include-config.php");
if(!check_login()) {
    header("Location: login.php");
    exit;
}

if($data->level <= 3) {
    header("Location: magniet.php");
    exit;
}


mysql_query("UPDATE users SET online = NOW() WHERE login = '".$data->login."' ");
?>

<html>
<head>
<title>Streetcrime</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo ($_COOKIE['v'] == 2) ? "css-v2.css" : "css-v1.css"; ?>">
</head>
<body style="background: #FFFFFF; margin: 0px;">
<form method="POST" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
Gebruikersnaam:<br>
<input name="gebruiker" type="text" value="" maxlength="16" style="width: 150px;"><br />
<input type="radio" name="niv" value="1" /> Lid<br />
<input type="radio" name="niv" value="3" /> Crewlid<br />
<input name="submit" type="submit" value="Update" />
</form>
</center>
</body>
</font>
</html>
<?PHP
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
    $valid = array(1,3);
    if(in_array($_POST['niv'], $valid)) {
        $query = "UPDATE users SET level = '".$_POST['niv']."' WHERE login = '".strip_tags($_POST['gebruiker'])."' ";
        $result = mysql_query($query) or die("FOUT : " . mysql_error());
        echo "U hebt " . strip_tags($_POST['gebruiker']) . " Crewlid gemaakt";
    }
else {
        echo "Geen geldig niveau..";
    }
}

?>

zoiets? veel plezier ermee :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.