Help met doorverbinden met script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lol kid

lol kid

05/01/2011 10:33:41
Quote Anchor link
betere titel kon ik zo ffe niet verzinnen,
Ik ben bezig met een database waar je moet kunnen editen, dit heb ik gedaan door simpelweg aan de rechterkant naast de IDs EDIT te plaatse waarop ze kunnen drukken en door middel van ID de gegeven tevoorschijn komen, Dit is het stukje van het script waarbij hij zou moeten doorschuiven naar het volgende script waar je de informatie zou kunnen "editen"
maar als ik op edit druk dan blijft hij op de zelfde pagina, oftewel hij doet niks.
Als ik links onder in me internet balk kijk zie ik dit::
http://localhost/Test/edited.php?act=edit&id=17

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
else {
   while ($qry = mysql_fetch_array($info)) {
?>
<a href="?act=edit&id=<?php
echo $qry['ID'] ?>
">Edit</a>
    <tr valign="top">
    <td><?php echo $qry['Naam']; ?></td>
    <td><?php echo $qry['ID']; ?></td>
    <td><?php echo $qry['Aantal']; ?></td>
    <td>Edit</td>
    <td>Delete</td>



Toevoeging op 05/01/2011 10:35:54:

dit forum spaced, ik kan de code niet normaal krijge, sorry jongens

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 05/01/2011 10:38:51 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 19:47:52
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/01/2011 10:47:53
Quote Anchor link
Dan moet je de waarde van $_GET['act'] controleren, en als deze gelijk is aan "edit" een actie uit laten voeren (bv een formulier met daarin de waardes die bij de $_GET['id'] horen)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

05/01/2011 11:32:39
Quote Anchor link
gebruik mysql_fetch_assoc ipv array
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.