Help ! You Tube video op site...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jens vandevelde

jens vandevelde

05/12/2010 21:51:01
Quote Anchor link
Ik wil dus een youtube video op mijn site maar als ik het als volgt doe krijg ik enkel een witte pagina..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
echo'
<div id="content_top"> </div>

        <div id="content">

<h1 class="titel">Eminem - Like Toy Soldiers</h1>


<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/lexLAjh8fPA?rel=0" frameborder="0"></iframe>


echo'

  </table>
        <
/div>
        <
div id="content_bottom"> </div>';
?>


Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:46:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2010 21:56:26
Quote Anchor link
je hebt een echo in een echo. En dat kan niet.
 
Jens vandevelde

jens vandevelde

05/12/2010 21:58:52
Quote Anchor link
ok, bedankt! is opgelost!
 
- Raoul -

- Raoul -

05/12/2010 22:14:08
Quote Anchor link
Jens, ik geloof dat je hetzelfde probleem al gehad hebt, en daarvoor heb je een topic aangemaakt.
Kun je niet eerst even kijken naar je andere topic voor je je vragen dubbel stelt?
 
Jens vandevelde

jens vandevelde

05/12/2010 23:07:39
Quote Anchor link
ok, sorry, maar kwist niet dat het hetzelfde probleem was, kdacht dat het meer iets was met het inplanten van html in php... ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.