Het linken naar een tabelcel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Coen Egberink

Coen Egberink

12/04/2007 18:44:00
Quote Anchor link
Heey mensen,

ik begrijp niet goed hoe ik bv een gb naar een tabelcel kan linken.

het lukt me wel om bv het gastenboek te includen in de pagina

maar ik wil het graag zo dat als je in het menu op een knop drukt dat hij dan het gb gaat includen...

kan iemand me uitleggen hoe dit werkt. bv door een vorobeeld.

ik heb gehoord dat je hiervoor GET en POST moet gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 10:54:35
 
GaMer B

GaMer B

12/04/2007 18:53:00
Quote Anchor link
Ook te doen via AJAX volgens mij. Maar daar ben ik niet echt gekend mee. Wacht nog even wat meer reacties af ^^.
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 18:59:00
Quote Anchor link
even offtopic :| wat is gb? in belgie is dat hier een grootwarenhuis maar weet niet wat jij onder gb verstaat
 
Vincent

Vincent

12/04/2007 19:00:00
Quote Anchor link
gastenboek neem ik aan?
 
Coen Egberink

Coen Egberink

12/04/2007 19:26:00
Quote Anchor link
idd gastenboek bedoel ik hiermee, excuses
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Dan maak je toch een linkje en dan include je het gastenboek op de plaats waar jij het wil laten zien. Wat is dan het probleem?
 
Coen Egberink

Coen Egberink

12/04/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Jah dat wil ik ook maar hoe moet dit....?:S

neem bv. deze site, wanneer je op de Forum knop drukt, dan krijg je het formum in deze middelste (tabel ofzow op deze site) te zien. maar hij werkt dit... ik ken alleen dat van html <a href="www.jesite.nl/gastenboek">Gastenboek</a>

maar als je site is opgebouwt uit tabellen (wat ik nu heb) hoe moet het dan.

ik heb een menu met -home, -poll, -gastenboek en nog wat dingen....

want je kunt wel i frame gebruiken maar dat zuigt,,,

dus ik wil dat graag met GET en POST ofzow
 
Winston Smith

Winston Smith

12/04/2007 19:45:00
Quote Anchor link
Lees deze eens door. Dat is ongeveer wat jij nodig hebt.

Daarnaast: layout in tabellen? FOEI!
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:49:00
Quote Anchor link
Kijk eens bij de tutorials en scripts.
Zie b.v. http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/132/
 
Coen Egberink

Coen Egberink

12/04/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 12.04.2007 19:45:
Lees deze eens door. Dat is ongeveer wat jij nodig hebt.

Daarnaast: layout in tabellen? FOEI!


aaha tanx dis is helemaal wat ik bedoel, super(Y)

maar hoezow is het gebruik van de layout in tabellen fout???

ik zou niet weten hoe je het anders moet doen

je hebt toch alleen frames of tabellen??
en frames zuigt,,,,
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 20:00:00
Quote Anchor link
DIV(jes) :p FOEI FOEI FOEI dat je dat niet kent :|
 
Coen Egberink

Coen Egberink

12/04/2007 20:03:00
Quote Anchor link
jah die ken ik wel maar eigenluk nooit echt uitgezocht hoe die werken

gewoon <div></div> is het he, maar ik dacht dat dat gewoon iets voor de opmaak van een tekst was:)
 
Winston Smith

Winston Smith

12/04/2007 20:13:00
Quote Anchor link
Verdiep je eens in CSS (Cascading Stylesheets). Dat werkt (onder andere) met div-jes. Op deze site staan wel een paar CSS tutorials en Google kent er nog veul meer.
 
Coen Egberink

Coen Egberink

12/04/2007 20:34:00
Quote Anchor link
Nu heb ik nog iets,,

het linken werkt prima...(Y)

maar ik heb een muziekplayer op de site, deze begint door het linken steeds opnieuw, kan ik hier nog iets mee of...??

http://www.bar5.nl/bar5/ als je het probleem wilt zien...

ps. let niet echt op want de site is half niet klaar vandaar dat hij onder een 2e map staat :)

(css ken ik al, maar mischien wel handig dat ik dat dan nog ff uitzoek idd...)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.