het maken van een website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Antonov tonova

Antonov tonova

26/02/2008 16:43:00
Quote Anchor link
beste mensen,

Wat ik graag zou willen zien is een handleidingen hoe je stap voor stap een php website in elkaar zet.
zoals:
het include van pagina's
het maken van een layout in photoshop
het maken van tabellen
enz.

ik weet niet of ik dit op de juiste website heb gepost maar misschien dat jullie er wat mee kunnen ?

ik heb al een tijdje lopen googlen maar kon niet echt iets vinden :(
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 04:30:04
 
Erik Rijk

Erik Rijk

26/02/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Quote:
ik heb al een tijdje lopen googlen maar kon niet echt iets vinden :(
Waar zoek je op dan :/

Bekijk de script lib eens, er zijn veel beginnershandleidingen te vinden.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

26/02/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Includen van pagina's:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/4/286/

Lay-out met photoshop:
http://www.shootnshop.nl --> hele handige tutorials ;)

Het maken van tabellen:
Gebruik DIV's, tutorials zijn te vinden op: http://www.html-site.nl
 
Wim E

Wim E

26/02/2008 16:48:00
Quote Anchor link
W3 schools als eens onderzocht?
daar staat dan niet letterlijk hoe je stap voor stap een website maakt, maar wel alle noodzakelijke dingen op 1 duidelijke grote site.
en zo zijn er tig van die sites.

maar met welke reden zou je eigelijk zo tutorial willen hebben dan?
Het probleem van zo iets is dat ieder een eigen smaak heeft,
beveiliging kan heel simpel, maar ook complex.
er zijn te veel factoren neem ik aan die zorgen dat dit eigelijk niet erg haalbaar is. zelfs de basis valt over te twisten
want is include al geafficeerd of juit niet, en ga zo maar verder
 
Antonov tonova

Antonov tonova

26/02/2008 16:48:00
Quote Anchor link
bedankt voor de tips ik ga ff rondkijken op die site's :).

De tutorial was bedoeld voor een duwtje in de rug (een begin).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Antonov tonova
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/02/2008 17:39:00
Quote Anchor link
http://www.mijnhomepage.nl/index.php

Ook een geweldig handige site ^_^
 
Wouter K

Wouter K

26/02/2008 18:37:00
Quote Anchor link
lars schreef op 26.02.2008 16:43:
beste mensen,
het maken van tabellen


Ok tabellen ? Informatie insteken of je site ermee bouwen ?.
Div's moet je leren. Heb je veel kennis van CSS-HTML dan ben je direct goed op weg.

Verder moet je maar vragen stellen
 
Frank -

Frank -

26/02/2008 18:41:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 26.02.2008 18:37:
lars schreef op 26.02.2008 16:43:
beste mensen,
het maken van tabellen


Ok tabellen ? Informatie insteken of je site ermee bouwen ?.
Div's moet je leren. Heb je veel kennis van CSS-HTML dan ben je direct goed op weg.

Verder moet je maar vragen stellen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
CREATE TABLE tabelnaam();
Zo moeilijk is dat nu ook weer niet, zie de tutorial
 
Antonov tonova

Antonov tonova

27/02/2008 23:05:00
Quote Anchor link
goei maar dicht
 
Wouter K

Wouter K

28/02/2008 00:10:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 26.02.2008 18:41:
wouter schreef op 26.02.2008 18:37:
lars schreef op 26.02.2008 16:43:
beste mensen,
het maken van tabellen


Ok tabellen ? Informatie insteken of je site ermee bouwen ?.
Div's moet je leren. Heb je veel kennis van CSS-HTML dan ben je direct goed op weg.

Verder moet je maar vragen stellen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
CREATE TABLE tabelnaam();
Zo moeilijk is dat nu ook weer niet, zie de tutorial


Je moet langs de juiste kant kijken doh, of leren ze je dat niet in brazilië :p ^^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.