het tonen van een route

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Berta Pappens

Berta Pappens

11/02/2024 15:16:56
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een klein scriptje gemaakt in mijn geheel programma om een beginpunt en eindpunt op kaart te tonen.
Nu mijn probleem is dat "profile " en "locale" niet werkt .
In mijn script staat profile : 'foot',en locale : 'nl' , maar geen van beiden word uitgevoerd .
Als ik een traject ingeef stuurt hij mij nog steeds over een autostrade en de taal is nog steeds engels.
Verder wordt de route getoond (als "car")

Weet hier iemand raad mee.?????

Ps mijn api key wordt hier niet vermeld maar is heel juist, dus daaraan ligt het niet.

Quote:

var map = L.map('map').setView([0, 0], 13);

L.tileLayer('https://{s}.tile.openstreetmap.org/{z}/{x}/{y}.png', {
attribution: '&copy; <a href="https://www.openstreetmap.org/copyright">OpenStreetMap</a> contributors'
}).addTo(map);

var marker = L.marker([0, 0]).addTo(map).bindPopup('Huidige locatie');

var control = L.Routing.control({
waypoints: [],
router: L.Routing.graphHopper('mijn api key',{
profile : 'foot',
locale : 'nl'
}),
routeWhileDragging: false,
lineOptions: {
styles: [
{
color: "blue",
opacity: 0.6,
weight: 4
}
]
}

}).addTo(map);




 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:55:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2024 12:39:19
Quote Anchor link
Zomaar een idee: Heb je wel de recentste versie van je library hiervoor?
 
Berta Pappens

Berta Pappens

12/02/2024 15:37:21
Quote Anchor link
<script src="lrm-graphhopper.js"></script>
gedownload en geinstalleerd via npm

Persoonlijk weet ik het niet meer , daarom de vraag hier voor de specialisten ??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2024 17:49:32
Quote Anchor link
Het gaat om Leaflet.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

12/02/2024 17:57:55
Quote Anchor link
Leaflet. heeft daar niks met te zien.
De routing gebeurd via graphhopper.

Maar als je het toch wilt weten dit zijn ze :
<link rel="stylesheet" href="https://unpkg.com/[email protected]/dist/leaflet.css" />
<script src="https://unpkg.com/[email protected]/dist/leaflet.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="https://unpkg.com/leaflet-routing-machine/dist/leaflet-routing-machine.css"
<script src="lrm-graphhopper.js"></script>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2024 19:25:53
Quote Anchor link
En wat meldt je browser debugger?
 
Berta Pappens

Berta Pappens

12/02/2024 19:48:30
Quote Anchor link
geen enkele fout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2024 20:56:14
Quote Anchor link
Inmiddeld zitten we op Leaflet 1.9.4. Gebruik die eens.
Gewijzigd op 13/02/2024 23:00:09 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

14/02/2024 11:28:13
Quote Anchor link
zelfde resultaat geen route via "foot" en ook geen "nl"
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/02/2024 12:20:24
Quote Anchor link
Waaruit blijkt dat dit zo hoort te werken?
Heb je een linkje naar de documentatie daarvan?
 
Berta Pappens

Berta Pappens

14/02/2024 16:29:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/02/2024 17:16:59
Quote Anchor link
Misschien heb je geen credits meer?
Ik raad aan om de makers even te vragen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.