highlight html en php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

12/03/2008 11:17:00
Quote Anchor link
de eerste comment van :
http://nl3.php.net/highlight_string

staat een functie die html kleuren hightlight ik wil dit ook graag maar krijg dit niet voor elkaar:(

zelf probeer ik het volgende maar dat werkt niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$bericht
= new HTMLcolorizer($row['reply_bericht']);
$bericht = $bericht->colorize();
?>



hoe roep ik deze functie goed aan?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:25:19
 
Crispijn -

Crispijn -

12/03/2008 12:24:00
Quote Anchor link
Zoals ik het hier zie staan heb je het in de vorm van een klasse gegoten. Dat is niet nodig, je kan gewoon een string dmv de alleenstaande functie highlighten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
highlight_string('<?php phpinfo(); ?>');
?>


bron: php.net
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

12/03/2008 12:41:00
Quote Anchor link
dat klopt niet
ik wil html ook highlighten ;)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

12/03/2008 13:16:00
Quote Anchor link
@ Crispijn,

Hij bedoeld de functie die vermeld staat bij de reacties als ik het zo lees :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

12/03/2008 13:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$bericht
= new HTMLcolorizer($row['reply_bericht']);
$bericht = $bericht->colorize();
?>


je overschrijft het object, dat zou ik niet doen als ik jou was

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$highlight
= new HTMLcolorizer($row['reply_bericht']);
$colored = $highlight->colorize;

echo $colored;
?>
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

12/03/2008 13:52:00
Quote Anchor link
css moet er ook nog bij in die in de comment staat maar ik heb hem werkende maar het schijnt dat het niet lekker werkt want hij kan niet goed overweg met de combo html en php ^^

bijv bij "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php"  kapt ie af naar "?php"
en deklueren gaan vanaf dat moment ook niet goed
 
Allan de Bruin

Allan de Bruin

21/04/2008 17:17:00
Quote Anchor link
Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar een highlight script..

ik zoek is een script
Kan het ook met de highlight_string die het zoekresultaat oplicht? Dus het gezochte woord?

Ik zelf zat te denken aan:

$ZoekWoord = $_GET['ZoekWoord'];
highlight_string = "$ZoekWoord";

Het zoekwoord in de rest van de pagina zou dan opgelicht moeten worden, toch?
 
GaMer B

GaMer B

21/04/2008 17:22:00
Quote Anchor link
Allan de Bruin schreef op 21.04.2008 17:17:
Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar een highlight script..

ik zoek is een script
Kan het ook met de highlight_string die het zoekresultaat oplicht? Dus het gezochte woord?

Ik zelf zat te denken aan:

$ZoekWoord = $_GET['ZoekWoord'];
highlight_string = "$ZoekWoord";

Het zoekwoord in de rest van de pagina zou dan opgelicht moeten worden, toch?


Bekijk deze zoekresultaten maar eens.
 
Allan de Bruin

Allan de Bruin

21/04/2008 17:27:00
Quote Anchor link
Ik heb een sitre gevonden met het script. Misschien hebben jullie hier wat aan!

iig thanks!

http://www.ipdg3.com/sourcecoderesults.php?option=sourcecode&id=000538
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Allan de Bruin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.