Hippie4Life website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »
Chriz

Chriz

03/05/2005 00:32:00
Quote Anchor link
Hey mensen, ik heb ff een site gemaakt, het gaat alleen nog om de layout, de php komt nog...
zeg ff wat je er van vind: www.bijsters.nl/hippie

hope you like it!

laters, chriz
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 09:50:45
 
Winston Smith

Winston Smith

03/05/2005 00:57:00
Quote Anchor link
Lay-out is wel origineel, erg hippie ook :)

Je maakt alleen maar gebruik van een klein gedeelte van het scherm, dat is jammer.

Wat verder opviel was dat de schuifbalken aan de zij- en onderkant wit zijn. Je ziet alleen een zwart pijltje. Daardoor is niet direct duidelijk dat je kan schuiven op je toch al niet gecentreerde website.

En, alhoewel dat niet bij de layout hoort, een inlogbutton zou wel ok zijn. (Geeft niet, je was vast stoned :P)

Maar ik vind je layout in ieder geval erg origineel!!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

03/05/2005 09:13:00
Quote Anchor link
Ik vind dat altijd zo mateloos irritant als gebruiker als een website mijn programma wilt aanpassen (in dit geval de scrollbars). Gelukkig heb je dat in Firefox niet. Alleen op me stage ben ik verplicht gebruik te maken van Internet Explorer... :S

Vind die transparantie van die div's cool. Zie alleen dat het geen W3 validated CSS is (is niet altijd erg). Dus die transparantie is vast niet te zien in Firefox, of wel?

Elwin
 

03/05/2005 09:18:00
Quote Anchor link
Zou wat meer bloemetjes laten zien als ik jouw was.
En de login velden onder elkaar, bij naam staat het er onder en bij pass er naast (en waar is die inlog knop nou)

Ziter er trouwens heel orgineel uit, misschien moet je nog een leuk effect erbij doen
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

03/05/2005 10:06:00
Quote Anchor link
Moet je het verschil in FF en IE eens zien:

Afbeelding
FireFox

Afbeelding
Internet Explorer

Maar hij ziet er wel leuk uit!
Gewijzigd op 03/05/2005 10:07:00 door Willem Jan Z
 

03/05/2005 10:29:00
Quote Anchor link
Ik had ie nog geen eens gezien.
Toch vind het er alle bij leuk uitzien
 
- wes  -

- wes -

03/05/2005 10:42:00
Quote Anchor link
tis zo voud dat het leuk is :)
 
Jordi

Jordi

03/05/2005 10:51:00
Quote Anchor link
Ik zou de achtergrond nog iets transparanter maken, want dan is de tekst denk ik beter te lezen. Bovendien vind ik echt dat je moet zorgen dat het in FireFox ook werkt, hoewel het daar nu niet echt lelijk is. Behalve dan die links bovenin, die vind ik er in FF niet echt mooi uitzien. In IE ook niet super, maar daar wordt het nog gecamoufleerd door de achtergrond.

Ik vind hem erg origineel en hij ziet er ook zeker leuk uit, maar ik zou als ik jou was voortaan in meerdere browsers testen.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

03/05/2005 11:20:00
Quote Anchor link
Elwin:
Dus die transparantie is vast niet te zien in Firefox, of wel?
Willem-Jan:
Afbeelding
FireFox
Dat bedoelde ik dus.. :)

Elwin
 
Jelmer -

Jelmer -

03/05/2005 11:52:00
Quote Anchor link
http://www.css4you.de/moz-opacity.html
Voor opera kan ik zo snel niets vinden. Wat je ook zou kunnen doen is een semi-transperant achtergrond-png plaatje.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

03/05/2005 14:14:00
Quote Anchor link
Ik had ookal naar gezocht maar kon niet vinden, vond raar dat niet kon, moest toch een alternatief voor zijn (behalve 2e plaatje...)

Kan ik nl wel gebruiken! Tnx!
 
Jelmer -

Jelmer -

03/05/2005 14:19:00
Quote Anchor link
Ja, ik zit sinds paar dagen aan de opera. Niets mis met mijn Firefox, maar ik moet zeggen, opera is sneller, op mijn (5 jaar oude) computer dan.

Ik heb ooit eens ergens zien staan dat je voor opera gewoon opacity: kon gebruiken. Ik heb het nooit uitgetest, en ik zou ook niet weten of je waarde in gewoon nummertje moet of in procenten.
<style>
div{
opacity: 40;
opacity: 40%;
}
</style>
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

03/05/2005 14:30:00
Quote Anchor link
heb ik al geprobeerd met de hippysite (handig die FF webdeveloper toolbar, kan gewoon zijn CSS aanpassen...)
Maar werkte niet...
 
Steff   an

Steff an

03/05/2005 15:32:00
Quote Anchor link
Zit er leuk uit alleen jammer van dat de site niet css valid is. Maarja dat is geen ramp. Je kan dat ook doen met een doorzichtig achtergrond plaatje.
 
Chriz

Chriz

06/05/2005 14:44:00
Quote Anchor link
wow, bedankt voor de reacties, de scrollbar is voor de divs, zodat je daar aleen pijtjes ziet (achtergrond is nmlijk wit) maar dat laat ik nu alleen voor de divs gelden, en ik wil best dat hij css valid is, maar dan kan ik geen transparantie in FF gebruiken (waarom kan die browser qua design tog geen hol :P)

nouja, iiv bedankt voor de reacties!!!
 
DaeDaluz

DaeDaluz

06/05/2005 15:49:00
Quote Anchor link
In FireFox kan alles qua design, maar dan moet je code wel goed zijn. want FireFox houdt de goede standaard aan...
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

06/05/2005 15:56:00
Quote Anchor link
Er zijn volgens mij wel scriptjes te verkrijgen die detecteren of je mozilla of IE gebruikt.. ik ergerde me er al gelijk aan dat ik degene was die dat moest gaan aangeven!
 
Alfred -

Alfred -

06/05/2005 15:59:00
Quote Anchor link
Bienze:
Er zijn volgens mij wel scriptjes te verkrijgen die detecteren of je mozilla of IE gebruikt.. ik ergerde me er al gelijk aan dat ik degene was die dat moest gaan aangeven!


Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$browser
= $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
$version = explode(" ",$browser);

if($version[2] == "MSIE"){
  echo 'pngIE';
}
else {
  echo 'pngFF';
}

?>


Bron: PNG transparantie in IE en FF
Gewijzigd op 06/05/2005 16:00:00 door Alfred -
 
Chriz

Chriz

06/05/2005 16:00:00
Quote Anchor link
ik heb de transparantie gedaan met een semi transparante png, gemaakt met http://apps.everamber.com/alpha echt heel handig, een script zoek ik, alleen de vorm van mijn divjes krijg ik in FF niet goed, kan iemand daarmee helpen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.