Hoe dit script te gebruiken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roel H

Roel H

24/08/2013 12:47:15
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Dit lijkt me een mooi script voor me website, alleen van javascript/jquery weet ik echt 0,0, nog minder dan php ;)
Nu is me vraag, hoe moet ik deze koppelen aan een tekstvak op me site? Wie kan/wil me helpen? Bedankt!

Groet,
Roel

http://www.deltadeveloper.nl/fragmenten/telefoonnummer-formattering
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:43:56
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

24/08/2013 13:02:57
Quote Anchor link
dit zet je bovenaan in je pagina (let op dat je in src="" de juiste path naar het bestand zet)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script type="text/javascript" src="number_format_nl.js" language="JavaScript"></script>
<script type="text/javascript" language="JavaScript">
$(document).ready(function()
{  
    $('#tel').keyup(numberformat);
});
</script>


Je maakt een input veld met id = 'tel' of je past hierboven #tel aan naar je id van je inputveld.

Dan zou het moeten werken
Succes!


Toevoeging op 24/08/2013 13:05:05:

Zorg er ook voor dat JQuery werkt op je pagina
Gewijzigd op 24/08/2013 13:03:15 door Shamrock Modelbouw
 
Roel H

Roel H

24/08/2013 13:21:38
Quote Anchor link
Thanks, JQuery werkt al.
Ik ga het testen, superss :)

Toevoeging op 25/08/2013 10:59:42:

Ik heb het geprobeerd, maar het werkt niet zoals op de site. Het id is gelijk aan het inputveld.
Ik heb een verwijzing naar jquery uiteraard
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.