Hoe doorverwijzen zonder header?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »
Frank

Frank

22/12/2009 11:38:00
Quote Anchor link
Heey, ik probeer een form in een DB te zetten. Er wordt doorgelinkt naar het verwerk script maar vanaf daar gebeurt er niets.

------------------------------

Bovenstaand probleem is ondertussen opgelost. Bedankt iedereen! Voor degene die het uiteindelijke script wil:

Formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
<?php
    echo '<h2>Plaats een nieuw concert in het systeem</h2>';
    
    if ($_GET['err'] ==1){
        echo '<font color="#666666">Het plaatsen van het concert is gelukt</font>';
    }

        
    elseif ($_GET['err'] ==2) {
        echo '<font color="#ff0000">Er is iets fouts gegaan, probeer opnieuw.</font>';
    }


    else{

    echo'<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="concerten/addconcertcontrole.php">
    <input type="hidden" name="show" value="add">
    <table width="500" cellpadding="2" cellspacing="4" style="border: 1px solid #FFFFFF;">
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Artiest:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <input type="text" name="artiest" size="50" value="'
. isset($_POST["artiest"]) . '" />
            </td>
        </tr>
                    
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Omschrijving kort:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <textarea name="omschrijving_kort" rows="3" cols="50">'
. isset($_POST["omschrijving_kort"]) . '</textarea>
            </td>
        </tr>
        
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Omschrijving lang:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <textarea name="omschrijving_lang" rows="8" cols="50">'
. isset($_POST["omschrijving_lang"]) . '</textarea>
            </td>
        </tr>
        
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Link website artiest:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <input type="text" name="url" size="50" value="'
. isset($_POST["url"]) . '"/>
            </td>
        </tr>
                    
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Genre:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <select name="genrelijst">
                    <option value="pop/rock">Pop/Rock</option>
                    <option value="hiphop">Hip-Hop</option>
                    <option value="jazz">Jazz, Singer-songwriter</option>
                    <option value="ska">Ska, Raggae, Wereldmuziek</option>
                    <option value="punk">Punk</option>
                    <option value="metal">Metal</option>
                    <option value="gothic">Gothic</option>
                    <option value="hardcore">Hardcore</option>
                </select>
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Datum:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <input type="text" size="5" name="datum_dag" value="'
. isset($_POST["datum_dag"]) . '"> &nbsp;
                
                <select name="datum_maand">
                    <option value="januari">januari</option>
                    <option value="februari">februari</option>
                    <option value="maart">maart</option>
                    <option value="april">april</option>
                    <option value="mei">mei</option>
                    <option value="juni">jui</option>
                    <option value="juli">juli</option>
                    <option value="augustus">augustus</option>
                    <option value="september">september</option>
                    <option value="oktober">oktober</option>
                    <option value="november">november</option>
                    <option value="december">december</option>
                </select>
            </td>
        </tr>
        
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Vvk prijs:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                &euro; <input type="text" size="8" name="vvk_euro" value="'
. isset($_POST["vvk_euro"]) . '" /> ,&nbsp;
                <input type="text" size="8" name="vvk_cent" value="'
. isset($_POST["vvk_cent"]) . '" />
            </center>
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Deur prijs:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                &euro; <input type="text" size="8" name="deur_euro" value="'
. isset($_POST["deur_euro"]) . '" /> ,&nbsp;
                <input type="text" size="8" name="deur_cent" value="'
. isset($_POST["deur_cent"]) . '" />
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Zaal open:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <select name="zaal_uur">
                    <option value="12">12</option>
                    <option value="13">13</option>
                    <option value="14">14</option>
                    <option value="15">15</option>
                    <option value="16">16</option>
                    <option value="17">17</option>
                    <option value="18">18</option>
                    <option value="19">19</option>
                    <option value="20">20</option>
                    <option value="21">21</option>
                    <option value="22">22</option>
                    <option value="23">23</option>
                    <option value="00">00</option>
                    <option value="01">01</option>
                    <option value="02">02</option>
                    <option value="03">03</option>
                    <option value="04">04</option>
                    <option value="05">05</option>
                    <option value="06">06</option>
                    <option value="07">07</option>
                    <option value="08">08</option>
                    <option value="09">09</option>
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="11">11</option>
                </select>
                
                &nbsp;:&nbsp;
                
                <select name="zaal_minuut">
                    <option value="00">00</option>
                    <option value="05">05</option>
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="15">15</option>
                    <option value="20">20</option>
                    <option value="25">25</option>
                    <option value="30">30</option>
                    <option value="35">35</option>
                    <option value="40">40</option>
                    <option value="45">45</option>
                    <option value="50">50</option>
                    <option value="55">55</option>
                </select>
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Aanvang:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <select name="aanvang_uur">
                    <option value="12">12</option>
                    <option value="13">13</option>
                    <option value="14">14</option>
                    <option value="15">15</option>
                    <option value="16">16</option>
                    <option value="17">17</option>
                    <option value="18">18</option>
                    <option value="19">19</option>
                    <option value="20">20</option>
                    <option value="21">21</option>
                    <option value="22">22</option>
                    <option value="23">23</option>
                    <option value="00">00</option>
                    <option value="01">01</option>
                    <option value="02">02</option>
                    <option value="03">03</option>
                    <option value="04">04</option>
                    <option value="05">05</option>
                    <option value="06">06</option>
                    <option value="07">07</option>
                    <option value="08">08</option>
                    <option value="09">09</option>
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="11">11</option>
                </select>
                
                &nbsp;:&nbsp;
                
                <select name="aanvang_minuut">
                    <option value="00">00</option>
                    <option value="05">05</option>
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="15">15</option>
                    <option value="20">20</option>
                    <option value="25">25</option>
                    <option value="30">30</option>
                    <option value="35">35</option>
                    <option value="40">40</option>
                    <option value="45">45</option>
                    <option value="50">50</option>
                    <option value="55">55</option>
                </select>
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">&nbsp;
                
            </td>
            
            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <input type="submit" name="submit" value="Opslaan" />
            </td>
        </tr>
    </table>
    </form>'
;
    }

?>


script om alles in te vullen in de DB:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
    error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

    // Databaseconnectie includen
    include '../database.php';
    
    // Variabelen voor alle invoervelden aanmaken.
    $artiest = $_POST['artiest'];
    $om_kort = $_POST['omschrijving_kort'];
    $om_lang = $_POST['omschrijving_lang'];
    $url = $_POST['url'];
    $genre = $_POST['genrelijst'];
    $datum_dag = $_POST['datum_dag'];
    $datum_maand = $_POST['datum_maand'];
    $vvk_euro = $_POST['vvk_euro'];
    $vvk_cent = $_POST['vvk_cent'];
    $deur_euro = $_POST['deur_euro'];
    $deur_cent = $_POST['deur_cent'];
    $zaal_uur = $_POST['zaal_uur'];
    $zaal_minuut = $_POST['zaal_minuut'];
    $aanvang_uur = $_POST['aanvang_uur'];
    $aanvang_minuut = $_POST['aanvang_minuut'];
    
    //ingevoerde velden in de query zetten mbv de variabelen.
    $sql = 'INSERT INTO concerten(artiest, omschrijving_kort, omschrijving_lang, url, genrelijst, datum_dag, datum_maand, vvk_euro, vvk_cent, deur_euro, deur_cent, zaal_uur, zaal_minuut, aanvang_uur, aanvang_minuut) VALUES ("'.$artiest.'", "'.$om_kort.'", "'.$om_lang.'", "'.$url.'", "'.$genre.'", "'.$datum_dag.'", "'.$datum_maand.'", "'.$vvk_euro.'", "'.$vvk_cent.'", "'.$deur_euro.'", "'.$deur_cent.'", "'.$zaal_uur.'", "'.$zaal_minuut.'", "'.$aanvang_uur.'", "'.$aanvang_minuut.'")';
    
    //query uitvoeren + controle
    $result = mysql_query($sql,$connection);
    if (!$result) {
        die('Invalid query: ' . mysql_error());
    }

    
    //terugverwijzen naar het formulier met informatie of invoer gelukt is of niet.
    if($result){            
        header ( "Location: http://www.franklicht.nl/test/index.php?show=1&news=1&err=1");
    }

    
    else{
        header ( "Location: http://www.franklicht.nl/test/index.php?show=1&news=1&err=2");
    }


?>


Databaseconnectie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

// Database information

$hostname = "xxxx";
$username = "xxxx";
$password = "xxxx";
$database = "xxxx";

// Function to specify possible MySQL errors

function showerror()
{

die("Error" .mysql_errno() . " : " . mysql_error());
exit;
}


// Making the MySQL connection

if (!($connection= @ mysql_connect($hostname, $username, $password))) showerror();

// Function to specify the Database

if (!mysql_select_db($database, $connection))
showerror();

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 06:28:10
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2009 11:45:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Frank

Frank

22/12/2009 11:53:00
Quote Anchor link
Dankje :-) Nu krijg ik de volgende errorcodes:

Notice: Undefined index: err in concerten\concertform.php on line 10

Notice: Undefined index: err in concerten\concertform.php on line 14

Notice: Undefined index: artiest in concerten\concertform.php on line 29

Notice: Undefined index: omschrijving_kort in concerten\concertform.php on line 39

Notice: Undefined index: omschrijving_lang in concerten\concertform.php on line 49

Notice: Undefined index: url in concerten\concertform.php on line 59

Notice: Undefined index: datum_dag in concerten\concertform.php on line 88

Notice: Undefined index: vvk_euro in concerten\concertform.php on line 113

Notice: Undefined index: vvk_cent in concerten\concertform.php on line 114

Notice: Undefined index: deur_euro in concerten\concertform.php on line 125

Notice: Undefined index: deur_cent in concerten\concertform.php on line 126

---------------
Komt er dus op neer dat bij vrijwel alle dropdowns iets mis is. Ik had ergens gezien dat ik moest checken met isSet of er iets is ingevuld?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

22/12/2009 12:01:00
Quote Anchor link
moet \ niet / zijn?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2009 12:02:00
Quote Anchor link
Controles inbouwen.
Verder is je tweede script lek: sql-injection.
Zie de vele topics over beveiliging.
Zie ook eens www.phptuts.nl

nimtex schreef op 22.12.2009 12:01:
moet \ niet / zijn?

Het zal wel eens Windows-bakkie zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Frank

Frank

22/12/2009 12:14:00
Quote Anchor link
Jep, windows-bakkie en niets mis mee. Maar is die sql-injectie het nu ook echt waard om op te lossen (deadline ligt dichtbij) aangezien dit formulier alleen gebruikt wordt in een adminkant waar de gebruikers redelijke digibeten zijn... desondanks wel interessant om eens in te gaan lezen, bedankt!
 
Peter

peter

22/12/2009 15:21:00
Quote Anchor link
Ik persoonlijk zou het toch even snel inbouwen, is zo gedaan, leer het je zelf aan om dat gelijk te doen als je het script schrijft.

En zolang het script alleen door admin gebruikt kan worden dan is het script al beveilig tegen sql injectie hackers in zekere zin, maar moet je dat wel zeker weten dat er niemand erbij kan komen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.