Hoe doorverwijzen zonder header?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »
Frank

Frank

22/12/2009 11:38:00
Quote Anchor link
Heey, ik probeer een form in een DB te zetten. Er wordt doorgelinkt naar het verwerk script maar vanaf daar gebeurt er niets.

------------------------------

Bovenstaand probleem is ondertussen opgelost. Bedankt iedereen! Voor degene die het uiteindelijke script wil:

Formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
<?php
    echo '<h2>Plaats een nieuw concert in het systeem</h2>';
    
    if ($_GET['err'] ==1){
        echo '<font color="#666666">Het plaatsen van het concert is gelukt</font>';
    }

        
    elseif ($_GET['err'] ==2) {
        echo '<font color="#ff0000">Er is iets fouts gegaan, probeer opnieuw.</font>';
    }


    else{

    echo'<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="concerten/addconcertcontrole.php">
    <input type="hidden" name="show" value="add">
    <table width="500" cellpadding="2" cellspacing="4" style="border: 1px solid #FFFFFF;">
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Artiest:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <input type="text" name="artiest" size="50" value="'
. isset($_POST["artiest"]) . '" />
            </td>
        </tr>
                    
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Omschrijving kort:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <textarea name="omschrijving_kort" rows="3" cols="50">'
. isset($_POST["omschrijving_kort"]) . '</textarea>
            </td>
        </tr>
        
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Omschrijving lang:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <textarea name="omschrijving_lang" rows="8" cols="50">'
. isset($_POST["omschrijving_lang"]) . '</textarea>
            </td>
        </tr>
        
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Link website artiest:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <input type="text" name="url" size="50" value="'
. isset($_POST["url"]) . '"/>
            </td>
        </tr>
                    
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Genre:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <select name="genrelijst">
                    <option value="pop/rock">Pop/Rock</option>
                    <option value="hiphop">Hip-Hop</option>
                    <option value="jazz">Jazz, Singer-songwriter</option>
                    <option value="ska">Ska, Raggae, Wereldmuziek</option>
                    <option value="punk">Punk</option>
                    <option value="metal">Metal</option>
                    <option value="gothic">Gothic</option>
                    <option value="hardcore">Hardcore</option>
                </select>
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Datum:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <input type="text" size="5" name="datum_dag" value="'
. isset($_POST["datum_dag"]) . '"> &nbsp;
                
                <select name="datum_maand">
                    <option value="januari">januari</option>
                    <option value="februari">februari</option>
                    <option value="maart">maart</option>
                    <option value="april">april</option>
                    <option value="mei">mei</option>
                    <option value="juni">jui</option>
                    <option value="juli">juli</option>
                    <option value="augustus">augustus</option>
                    <option value="september">september</option>
                    <option value="oktober">oktober</option>
                    <option value="november">november</option>
                    <option value="december">december</option>
                </select>
            </td>
        </tr>
        
        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Vvk prijs:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                &euro; <input type="text" size="8" name="vvk_euro" value="'
. isset($_POST["vvk_euro"]) . '" /> ,&nbsp;
                <input type="text" size="8" name="vvk_cent" value="'
. isset($_POST["vvk_cent"]) . '" />
            </center>
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Deur prijs:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                &euro; <input type="text" size="8" name="deur_euro" value="'
. isset($_POST["deur_euro"]) . '" /> ,&nbsp;
                <input type="text" size="8" name="deur_cent" value="'
. isset($_POST["deur_cent"]) . '" />
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Zaal open:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <select name="zaal_uur">
                    <option value="12">12</option>
                    <option value="13">13</option>
                    <option value="14">14</option>
                    <option value="15">15</option>
                    <option value="16">16</option>
                    <option value="17">17</option>
                    <option value="18">18</option>
                    <option value="19">19</option>
                    <option value="20">20</option>
                    <option value="21">21</option>
                    <option value="22">22</option>
                    <option value="23">23</option>
                    <option value="00">00</option>
                    <option value="01">01</option>
                    <option value="02">02</option>
                    <option value="03">03</option>
                    <option value="04">04</option>
                    <option value="05">05</option>
                    <option value="06">06</option>
                    <option value="07">07</option>
                    <option value="08">08</option>
                    <option value="09">09</option>
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="11">11</option>
                </select>
                
                &nbsp;:&nbsp;
                
                <select name="zaal_minuut">
                    <option value="00">00</option>
                    <option value="05">05</option>
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="15">15</option>
                    <option value="20">20</option>
                    <option value="25">25</option>
                    <option value="30">30</option>
                    <option value="35">35</option>
                    <option value="40">40</option>
                    <option value="45">45</option>
                    <option value="50">50</option>
                    <option value="55">55</option>
                </select>
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">
                <font class="text">Aanvang:</font>
            </td>

            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <select name="aanvang_uur">
                    <option value="12">12</option>
                    <option value="13">13</option>
                    <option value="14">14</option>
                    <option value="15">15</option>
                    <option value="16">16</option>
                    <option value="17">17</option>
                    <option value="18">18</option>
                    <option value="19">19</option>
                    <option value="20">20</option>
                    <option value="21">21</option>
                    <option value="22">22</option>
                    <option value="23">23</option>
                    <option value="00">00</option>
                    <option value="01">01</option>
                    <option value="02">02</option>
                    <option value="03">03</option>
                    <option value="04">04</option>
                    <option value="05">05</option>
                    <option value="06">06</option>
                    <option value="07">07</option>
                    <option value="08">08</option>
                    <option value="09">09</option>
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="11">11</option>
                </select>
                
                &nbsp;:&nbsp;
                
                <select name="aanvang_minuut">
                    <option value="00">00</option>
                    <option value="05">05</option>
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="15">15</option>
                    <option value="20">20</option>
                    <option value="25">25</option>
                    <option value="30">30</option>
                    <option value="35">35</option>
                    <option value="40">40</option>
                    <option value="45">45</option>
                    <option value="50">50</option>
                    <option value="55">55</option>
                </select>
            </td>
        </tr>

        <tr width="500">
            <td width="200" class="bg_text">&nbsp;
                
            </td>
            
            <td width="300" class="bg_checkbox">
                <input type="submit" name="submit" value="Opslaan" />
            </td>
        </tr>
    </table>
    </form>'
;
    }

?>


script om alles in te vullen in de DB:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
    error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

    // Databaseconnectie includen
    include '../database.php';
    
    // Variabelen voor alle invoervelden aanmaken.
    $artiest = $_POST['artiest'];
    $om_kort = $_POST['omschrijving_kort'];
    $om_lang = $_POST['omschrijving_lang'];
    $url = $_POST['url'];
    $genre = $_POST['genrelijst'];
    $datum_dag = $_POST['datum_dag'];
    $datum_maand = $_POST['datum_maand'];
    $vvk_euro = $_POST['vvk_euro'];
    $vvk_cent = $_POST['vvk_cent'];
    $deur_euro = $_POST['deur_euro'];
    $deur_cent = $_POST['deur_cent'];
    $zaal_uur = $_POST['zaal_uur'];
    $zaal_minuut = $_POST['zaal_minuut'];
    $aanvang_uur = $_POST['aanvang_uur'];
    $aanvang_minuut = $_POST['aanvang_minuut'];
    
    //ingevoerde velden in de query zetten mbv de variabelen.
    $sql = 'INSERT INTO concerten(artiest, omschrijving_kort, omschrijving_lang, url, genrelijst, datum_dag, datum_maand, vvk_euro, vvk_cent, deur_euro, deur_cent, zaal_uur, zaal_minuut, aanvang_uur, aanvang_minuut) VALUES ("'.$artiest.'", "'.$om_kort.'", "'.$om_lang.'", "'.$url.'", "'.$genre.'", "'.$datum_dag.'", "'.$datum_maand.'", "'.$vvk_euro.'", "'.$vvk_cent.'", "'.$deur_euro.'", "'.$deur_cent.'", "'.$zaal_uur.'", "'.$zaal_minuut.'", "'.$aanvang_uur.'", "'.$aanvang_minuut.'")';
    
    //query uitvoeren + controle
    $result = mysql_query($sql,$connection);
    if (!$result) {
        die('Invalid query: ' . mysql_error());
    }

    
    //terugverwijzen naar het formulier met informatie of invoer gelukt is of niet.
    if($result){            
        header ( "Location: http://www.franklicht.nl/test/index.php?show=1&news=1&err=1");
    }

    
    else{
        header ( "Location: http://www.franklicht.nl/test/index.php?show=1&news=1&err=2");
    }


?>


Databaseconnectie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

// Database information

$hostname = "xxxx";
$username = "xxxx";
$password = "xxxx";
$database = "xxxx";

// Function to specify possible MySQL errors

function showerror()
{

die("Error" .mysql_errno() . " : " . mysql_error());
exit;
}


// Making the MySQL connection

if (!($connection= @ mysql_connect($hostname, $username, $password))) showerror();

// Function to specify the Database

if (!mysql_select_db($database, $connection))
showerror();

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:18:32
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2009 11:45:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Frank

Frank

22/12/2009 11:53:00
Quote Anchor link
Dankje :-) Nu krijg ik de volgende errorcodes:

Notice: Undefined index: err in concerten\concertform.php on line 10

Notice: Undefined index: err in concerten\concertform.php on line 14

Notice: Undefined index: artiest in concerten\concertform.php on line 29

Notice: Undefined index: omschrijving_kort in concerten\concertform.php on line 39

Notice: Undefined index: omschrijving_lang in concerten\concertform.php on line 49

Notice: Undefined index: url in concerten\concertform.php on line 59

Notice: Undefined index: datum_dag in concerten\concertform.php on line 88

Notice: Undefined index: vvk_euro in concerten\concertform.php on line 113

Notice: Undefined index: vvk_cent in concerten\concertform.php on line 114

Notice: Undefined index: deur_euro in concerten\concertform.php on line 125

Notice: Undefined index: deur_cent in concerten\concertform.php on line 126

---------------
Komt er dus op neer dat bij vrijwel alle dropdowns iets mis is. Ik had ergens gezien dat ik moest checken met isSet of er iets is ingevuld?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

22/12/2009 12:01:00
Quote Anchor link
moet \ niet / zijn?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2009 12:02:00
Quote Anchor link
Controles inbouwen.
Verder is je tweede script lek: sql-injection.
Zie de vele topics over beveiliging.
Zie ook eens www.phptuts.nl

nimtex schreef op 22.12.2009 12:01:
moet \ niet / zijn?

Het zal wel eens Windows-bakkie zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Frank

Frank

22/12/2009 12:14:00
Quote Anchor link
Jep, windows-bakkie en niets mis mee. Maar is die sql-injectie het nu ook echt waard om op te lossen (deadline ligt dichtbij) aangezien dit formulier alleen gebruikt wordt in een adminkant waar de gebruikers redelijke digibeten zijn... desondanks wel interessant om eens in te gaan lezen, bedankt!
 
Peter

peter

22/12/2009 15:21:00
Quote Anchor link
Ik persoonlijk zou het toch even snel inbouwen, is zo gedaan, leer het je zelf aan om dat gelijk te doen als je het script schrijft.

En zolang het script alleen door admin gebruikt kan worden dan is het script al beveilig tegen sql injectie hackers in zekere zin, maar moet je dat wel zeker weten dat er niemand erbij kan komen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.