Hoe filmpje laden met javascript?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lano Heeren

Lano Heeren

11/12/2011 17:00:54
Quote Anchor link
Beste forum lezers/helpers,
Ik zou graag met een javascript filmpjes willen inladen zodat niet de gehele pagina elke keer hoeft in te laden.

Met deze code stuur ik de code naar het javascript
javascript:play('".$idaa."')

Onderstaande functie zou het moeten verwerken, maar ik kom erniet uit, ben een noob wat javascript betreft.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
function play(id) {
            ik zou graag willen dat de gehele iframe met de nieuwe id wordt geplaatst in de div vak1. wie wil en kan mij helpen?
    <iframe width="620" height="460" src="http://www.youtube.com/embed/(id)?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>    

    }
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:53:34
 
Erwin H

Erwin H

11/12/2011 17:04:19
Quote Anchor link
Lano Heeren op 11/12/2011 17:00:54:
Met deze code stuur ik de code naar het javascript
javascript:play('".$idaa."')

Wat bedoel je met "stuur ik de code naar javascript".
 
Lano Heeren

Lano Heeren

11/12/2011 17:10:09
Quote Anchor link
Hoi Erwin,

deze code staat in een tabel als je op een link klikt gaat er een code mee bijvoorbeeld $idaa=cggNqDAtJYU is van youtube om het filmpje af te laten spelen.

de code gaat naar function play(id)
Gewijzigd op 11/12/2011 17:11:29 door Lano Heeren
 
Erwin H

Erwin H

11/12/2011 17:12:59
Quote Anchor link
Hoe "gaat de code mee"? Javascript is een client side script zoals je weet, dus waar wordt de javascript code dan geactiveerd?
 
Lano Heeren

Lano Heeren

11/12/2011 18:40:53
Quote Anchor link
Het is opgelost,
Gewijzigd op 11/12/2011 18:52:07 door Lano Heeren
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.