hoe ga ik naar volgende?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Dennis vp

dennis vp

12/03/2005 17:11:00
Quote Anchor link
Hee mensen, ik heb een foto album, maar nu heb ik een probleempje. Als ik op de pijl naar rechts klik(=een plaatje) dan wil ik dat ie naar de volgende foto gaat.
Ik sla eerst alle id's vd plaatjes op in een array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$result2
= mysql_query("SELECT id,groot,album FROM fotos WHERE album='$albumnr' ");
for($i=1;$obj = mysql_fetch_object($result2);$i++)
{

    $fotoid[$i] = $obj -> id;

}

?>

maar hoe kan ik nou zorgen dat ie naar het volgende plaatje gaat? Lettend op het feit dat ie moet beginnen bij het plaatje waarop geklikt is. (het .. positie vd array)
hoop dat jullie me verder kunnen helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:43:15
 
Dennis vp

dennis vp

12/03/2005 19:06:00
Quote Anchor link
het wordt hier steeds stiller :S
 
Johan

Johan

12/03/2005 19:23:00
Quote Anchor link
ehhhh ksnap et nie helemaal.. :S
 
Dennis vp

dennis vp

12/03/2005 19:32:00
Quote Anchor link
ok, ff duidelijker:
eerst kom je zeg maar in een fotoalbum.. hier zie je een overzicht van alle foto's.
Nu klik ik op een willekeurige foto en deze wordt getoond.
Onder de foto kan je dan door het album browsen, door bijvoorbeeld naar volgende of vorige foto te gaan.

- Alle links naar de plaatjes staan in een db met een id
- Alle id's sla ik op in een array.. (zie code in me eerste post)

Nu klik op "volgend plaatje". Dan zou die dus eerst moeten kijken naar het id van het "willekeurig plaatje" op het moment dat ik de album binnenkwam. En vanaf dat punt moet ie dus naar de volgende gaan in de array indien ik op "volgend plaatje" klik..
Hoe doe ik dat?

Hoop dat het nu duidelijk is
 
Steff   an

Steff an

12/03/2005 19:43:00
Quote Anchor link
Je kan denk ik zoiets doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
//kijk of $_GET['fotoid'] bestaat, zo niet maar $fotoid aan met 0
if(empty($_GET['fotoid']))
   {

    $fotoid=0;
    }

//tel 1 bij  het fotoid op. Als het fotoid 0 is wordt het dus 1
$fotoid++;
//echo het plaatje
 echo "<img src='".$fotoid.".ext' />";
// echo de link met volgende
    echo "<a href='pagina.php?fotoid=".$fotoid."'>Volgende</a>";
 ?>


edit: 'k zal ff commentaar er bij geven.
Gewijzigd op 12/03/2005 19:47:00 door Steff an
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.