hoe kan je bezoeker late zien waar hij zit?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thijs

Thijs

19/05/2006 20:01:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik wil graag op me site (wat je wel meer ziet) dat bezoekers kunnen zien waar ze zijn zeg maar.

Dus dat er dit in de bovehoek komt home//home1//home2//home3 hoop dat iemand weet wat ik bedoel.

heeft iemand zoon script voor me?

Gr. Thijs
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:05:18
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

19/05/2006 20:04:00
Quote Anchor link
Is wel erg afhankelijk van de indeling van je website denk ik..
 
Mark D

Mark D

19/05/2006 20:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "$_SERVER[PHP_SELF]";
?>


beetje spul eraf halen en dan heb je je script
 
Thijs

Thijs

19/05/2006 20:18:00
Quote Anchor link
maar ik weet nie zo goed hoe ik dat moet aanpakke zeg ma..*-)

edit: laatst zag ik wel een script op ut forum alleen die kan ik nu niet meer vinden:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.