Hoe krijg ik 2 div's naast elkaar. Bij mij blijven ze maar onder elkaar.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Stefan Rietbergen

Stefan Rietbergen

04/04/2014 16:48:59
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code aleen nu krijg ik de afbeeldingen niet naast elkaar maar onder elkaar.
Ik heb al geprobeerd de class Slider een breedte te geven van auto zodat deze in midden komt dit lukt maar als ik dan me andere er bij wil zetten gaat deze er onder staan. Hoe kan ik dit oplossen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
    <div class="Slider">
       
                                <head>
                                <script type="text/javascript">
                                <!--
                                //preload images
                                var image1=new Image()
                                image1.src="Image/car1.jpg"
                                var image2=new Image()
                                image2.src="Image/car2.jpg"
                                var image3=new Image()
                                image3.src="Image/car3.jpg"
                                
                                 </script>
                                </head>
                            
                                <a href="javascript:slidelink()">
                                <img src="firstcar.gif" name="slide" border="" width="730" height="300" /></a>
                                <script type="text/javascript">

                                var step=1
                                var whichimage=1
                                function slideit(){
                                if (!document.images)
                                return
                                document.images.slide.src=eval("image"+step+".src")
                                whichimage=step
                                if (step<3)
                                step++
                                else
                                step=1
                                setTimeout("slideit()",5800)
                                }
                                slideit()
                                function slidelink(){
                                if (whichimage==1)
                                window.location="Index.php"
                                else if (whichimage==2)
                                window.location="zakelijk.php"
                                else if (whichimage==3)
                                window.location="Particulier.php"
                                }
                                </script>
                            
                </div>                

    <div class="contact">
         <li>Gebouw RyanStaete</li>
         <li>Hoofdweg 667A</li>
         <li>2133 BB Hoofddorp</li>
         <li>Postbus 555</li>
         <li>2130 AN Hoofddorp</li>
         <li>Telefoon 0252-681460</li>
         <li>Fax 084-2254045</li>
         <li>Email: [email protected]</li>
         <li>KVK 34212930</li>
         <li>Bezoek uitsluitend op afspraak</li>
  
 </div>

Sylesheet:

* {
    margin: 0;
    padding: 0;
}


body{
    font-family: 'Helvetica neue', 'Arial', sans-serif;
    height: auto;
    width:auto;
  
 

  
}
header .logo {
    width: 980px;
    margin: auto;
    display: block;

  
}


.Content{
    width:980px;
    margin: auto;
}



.contact li
{
    width:250px;
    height:30px;
    margin:1px;
    background-color: #1b3a8c;;
    vertical-align: middle;
    line-height: 30px;
    text-align: center;
    display:block;

    
    
}


- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 04/04/2014 17:02:09 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:11:47
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

11/04/2014 14:25:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<head>
                                <script type="text/javascript">
                                <!--
                                //preload images
                                var image1=new Image()
                                image1.src="Image/car1.jpg"
                                var image2=new Image()
                                image2.src="Image/car2.jpg"
                                var image3=new Image()
                                image3.src="Image/car3.jpg"
                                
                                 </script>
                                </head>



Deze moet je sowieso even boven je div plaatsen en je <body> tag want je kan geen head in je body zetten

[code]-tags toegevoegd. Graag in het vervolg alle code tussen [code] en [/code] zetten. Alvast bedankt![/modedit]
Gewijzigd op 11/04/2014 15:20:02 door Wouter J
 
Michael -

Michael -

11/04/2014 14:29:33
Quote Anchor link
Je kopieert code en plakt het maar willekeurig ergens naar. Zoals ik al eerder zei is een basis HTML niet verkeerd.
Daarnaast zou je kunnen proberen je <img> een class mee geven en deze class geef je float:left mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.