Hoe krijg ik per profiel een kader er om

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bollie Zwollie

Bollie Zwollie

28/01/2017 16:09:19
Quote Anchor link
Ik wil een overzicht hebben op mijn site:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
 $limit
=1;
 $stages = 7;
 $page = isset($_GET['page'])?mysql_escape_string($_GET['page']):0;
 $start = ($page !== 0)?($page - 1) * $limit:0;
 $targetpage =$page_type == 'index' ? 'dating':'dating-'.$page_type ;
 $sql = "SELECT *, DATE_FORMAT(FROM_DAYS(TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(birthdate)), '%Y')+0 as age from user_profiles a LEFT JOIN users b ON a.user_id = b.user_id ".$clause." order by rand() LIMIT ".$start.",".$limit;;
 $profiles = display($sql);
 $query = "SELECT count(*) as num FROM `user_profiles` ".$clause;
 $paginate = paginate2($page, $stages, $limit, $targetpage, $query, $start);
 echo $profiles['thumbnail'] ;
 echo "<br>";
?>

Nu ben ik bezig om wat te bouwen in bootstrapp

Nu wil ik dus per profiel een Foto met naam tonen. En dan 4 naast elkaar en dan weer een nieuwe rij er onder.
Hoe kan ik dit het beste doen?
Gewijzigd op 28/01/2017 16:09:39 door Bollie Zwollie
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:27:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2017 16:13:45
Quote Anchor link
Je wilt vier foto's naast elkaar op een regel waar bij elke een naam eronder staat?
 
Bollie Zwollie

Bollie Zwollie

28/01/2017 16:18:30
Quote Anchor link
Ja inderdaad.
En die foto met naam komen uit de database
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2017 17:17:18
Quote Anchor link
Een mooie tutorial over de Bootstrap vind je hier: http://www.w3schools.com/bootstrap/default.asp

Als je er niet uitkomt kan ik eens een opzetje maken.
 
Eddy E

Eddy E

28/01/2017 17:19:52
Quote Anchor link
Gewoon vakjes maken die 25% van de breedte zijn?
Wordt het scherm dan smaller (venster), dan worden de vakjes smaller.
Anderzijds zou je wel een minimale-breedte moeten toevoegen, zodat het niet te smal wordt. Dan maar 2 naast elkaar.

Maar dat is allemaal CSS... en heeft niets met PHP te maken.
Je HTML moet goed zijn.

Waarschijnlijk moet je even de functie display() erbij pakken... want in jouw hele stuk zie ik eigenlijk alleen paginering (met iets raars op regel 5).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2017 17:23:52
Quote Anchor link
@Eddy: De Bootstrap heeft een 'grid' waarmee je een pagina kan indelen en responsive kan maken.
Gewijzigd op 28/01/2017 17:24:15 door - Ariën -
 
Bollie Zwollie

Bollie Zwollie

28/01/2017 17:31:26
Quote Anchor link
De
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php  echo $profiles['thumbnail'] ; ?>


laat de image zien

Alleen wil is dus om alles een kader.

<div class="col-md-4">
<div class="well">
Code php
</div>
</div>

Maar hij laad nu alle profiles hierin
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2017 17:36:46
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien tussen [code]-tags, want dit lijkt mij niet alles. Ik neem aan dat alle profielen die je toont, uit de database komen en doorgelopen worden met een while() { }.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.