hoe maak ik een een soor habbo hotel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

22/08/2007 14:00:00
Quote Anchor link
Begin er dan niet aan of doe eerst een wat research, ik wil een helikopter maar ik weet niet hoe ik die moet besturen.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 20:35:37
 
Dizzy

Dizzy

22/08/2007 14:45:00
Quote Anchor link
^^ idd , met zo'n mentaliteit kom je er niet(lees : nooit) achter :|

Het is juist hetzelfde miserie als criminals : Mijn vriend heeft een bekende criminals en nu wil ik dat ook ... kunnen jullie er ook eentje voor me maken ? zodat ik er zelf geld kan uithalen (lees : 2 cent).

En zoals hier eerder al vermeld is dit illegaal :)

*dizzy zoekt zijn toverstok
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

07/09/2007 17:35:00
Quote Anchor link
En habbo na maken of er een kopie zeg maar van maken is iligaal en je kan er een enorme boeten voor krijgen.
 
Dion

Dion

07/09/2007 18:14:00
Quote Anchor link
Die gasten van die boetes hebben wel wat beter te doen dan in hun ogen kinderen die voor de lol een eigen habbo hotel willen..

en vertel mij, donwload jij nooit muziek?
 
Bery

bery

11/09/2007 17:37:00
Quote Anchor link
ik heb al iets gevond het volgende is dat de code niet klopt

wie weet wat het volgende is ?


<font color="#ff4110">
<div id="wrapper">
<div id="top_wrap">
<div id="top" _extended="true">
<div id="top-elements">
<div id="tabmenu" onmouseover="lockcurrenttab();" style="LEFT: 260px" onmouseout="fadetab('myhabbo')" _extended="true">
<div id="tabmenu-content">
<div class="clear">&nbsp;</div>
</div>
<div id="tabmenu-bottom">&nbsp;</div>
</div>
</div>
&quot;;
<div id="mainmenu">
<ul>
<li id="leftspacer">&nbsp;</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div id="outer">
<div id="outer-content">
<div id="footer">
<div id="footer-bottom">
<div id="footer-bottom-content">&nbsp;</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div id="outer-bottom">
<div id="outer-bottom-content">&nbsp;</div>
</div>
$(&quot;ad</div>
<div align="center"><object id="habbo" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab#version=8,5,1,0" height="540" width="720" classid="clsid:166b1bca-3f9c-11cf-8075-444553540000">
<param value="http://superfun.su.funpic.org/public/habbo.dcr" name="src" />
<param value="swsaveenabled='true' swvolume='true' swrestart='false' swpauseplay='false' swfastforward='false' swtitle='habbo hotel' swcontextmenu='true' " name="swremote" />
<param value="none" name="swstretchstyle" />
<param value="" name="swtext" />
<param value="#000000" name="bgcolor" />
<param value="external.texts.txt=http://superfunn.su.funpic.org/public/external_texts.txt" name="sw6" />
<param value="connection.info.host=name;connection.info.port=" name="sw2" />
<param value="connection.mus.host=game.habbohotel.co.uk;connection.mus.port=30001" name="sw4" />
<param value="client.onlinreload.url=index.html" name="sw3" />
<param value="site.url=http://www.habbohotel.ti;url.prefix=http://www.habbohotel.nl" name="sw1" />
<param value="external.variables.txt=http://superfunn.su.funpic.org/public/external_variables.txt" name="sw5" /></object></div>
</font>,
 
W w

w w

11/09/2007 17:47:00
Quote Anchor link
Ja hier kunnen wij niet veel mee, wat doet het niet ?

En jij begrijpt zeker wat dat allemaal doet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door w w
 
Koen B

Koen B

11/09/2007 17:52:00
Quote Anchor link
laat maar, verwijder maar ....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen B
 
Jacco Engel

Jacco Engel

11/09/2007 17:52:00
Quote Anchor link
ik weet wat het is

Het heet HTML
 
Bery

bery

11/09/2007 18:29:00
Quote Anchor link
sulake doet het niet en shockwave wil niet laden dat is alles wie weet wat ik daar op moet verzinen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

11/09/2007 18:37:00
Quote Anchor link
Leren waar je over praat :)?
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

11/09/2007 18:41:00
Quote Anchor link
Ik wil een nieuw bericht plaatsen, waar moet ik me aan houden?

genoeg puntjes voor jou.. (bijna allemaal)
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.