Hoe maak jij een website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zie Foto

Zie Foto

25/11/2010 21:56:04
Quote Anchor link
De vraag is volgens mij wel duidelijk :)

Ik zit nog achter en gebruik frontpage 2003..
Maar ben nu bezig in notepad++ PHP aan het leren.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 08:51:09
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/11/2010 22:04:25
Quote Anchor link
Ik gebruik notepad++

Ik kende een programma ben de naam kwijt
Om puur php mee te schrijven

Maar notepad blijft voor een programeur het beste programma
 

25/11/2010 22:06:02
Quote Anchor link
Notepad++ php, is dat een dialect van php?
Wat is je vraag nou dan?
Volgens mij bedoel je eerder, waarmee schrijf jij php...
En hierover bestaan ook al meerdere topics.

Ik gebruik overigs Notepad++.
 
Zie Foto

Zie Foto

25/11/2010 22:15:07
Quote Anchor link
Oke, ik zal wat meer uitleg geven...
Hoe maak jij een website, qua lay-out,...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/11/2010 22:20:00
Quote Anchor link
Ligt eraan
Php of html
 
Justin S

Justin S

26/11/2010 00:35:58
Quote Anchor link
Lay out met PHP, dat is knap!
 
Milo S

Milo S

28/11/2010 16:23:02
Quote Anchor link
@ Justin, wie zegt dat het alleen over de lay-out gaat?
Quote:
website, qua lay-out,...
die puntjes duiden er op dat het om meer dingen gaat.

Ik doe alles in Dreamweaver CS4 + Photoshop CS4
Gewijzigd op 28/11/2010 16:23:27 door Milo S
 
Bram Boos

Bram Boos

28/11/2010 18:47:28
Quote Anchor link
Notepad++ voor de pure scripts, Photoshop CS5 voor ontwerpen, Illustrator CS5 voor de logo's e.d.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

28/11/2010 19:06:15
Quote Anchor link
Zend IDE en/of Eclipse voor PHP,
Eclipse voor Java,
Visual Studio voor C#
Eclipse voor HTML en CSS
 
Ama saril

ama saril

01/12/2010 11:20:43
Quote Anchor link
Alleen notepad++ hier. Alles wat ik maak is toch voor mezelf dus het hoeft er nie mooit uit te zien, als het maar werkt :P
 
Chris -

Chris -

01/12/2010 12:14:31
Quote Anchor link
Eclipse :-)
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

01/12/2010 12:17:36
Quote Anchor link
gewoon kladblok :p, designen(als je het designen kunt noemen:p) in photoshop cs4.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

01/12/2010 13:50:23
Quote Anchor link
Ik start een nieuw project/website op de volgende manier
* maak een nieuw project in zend studio
* haal de nieuwste versies van de pakketten
* zet mijn eigen basis componenten in het project
* zet de template in het project (grafisch ontwerp, slicen etc doe ik niet zelf)
* stel de basis gegevens in (mail/database/base_url,titel etc)
* zet de basis op de testserver en controleer of het klopt
* zet de basis in git
* ga aan het werk met de functionaliteit

Dit klinkt heel veel werk maar valt wel mee :p
 
Marcel Dillen

Marcel Dillen

02/12/2010 13:23:43
Quote Anchor link
Ik maak over het algemeen gebruik van Zend studio, af en toe notepad++ als het alleen kleine layout aanpassingen zijn.
 
Niels K

Niels K

02/12/2010 15:57:20
Quote Anchor link
- Informatie uit de klant 'trekken'
- Noteren en aan de hand van de eisen en wensen een functioneel ontwerp realiseren
- Realisatie TO aan de hand van het FO met daarin

* Database model (ERD)
* Het aangeleverde design ( Precies, ik design niet :) )
* Technische specificaties, software, servers etc
* Software architectuur: UML diagrammen, Use cases etc

Daarna pas:

- Nieuw project aanmaken in eclipse
- Nieuw svn project aanmaken
- Database inrichten aan de hand van het erdtje wat is geschreven in het TO

Daarna:

- Zend framework opzetten
- Ons CMS inrichten

Daarna:

- Templaten van het design
- En daarna pas met de functionaliteit van de website beginnen.
Gewijzigd op 02/12/2010 15:58:11 door Niels K
 
James Hardenberg

James Hardenberg

31/12/2010 20:05:52
Quote Anchor link
Hoe ik een website maak?

Ik gebruik Wordpress (een content management systeem) in combinatie met Artisteer.

Met Artisteer "bouw" ik de templates voor de website en de software die ik gebruik, Wordpress, is uitermate geschikt voor het bouwen van mooie, zoekmachine vriendelijke websites.

Van oorsprong is Wordpress eigenlijk een programma om mee te bloggen, maar aangezien Wordpress volledig bewerkbaar is en geen kennis vereist van HTML, PHP, Javascript, etc, is dit een fantastisch systeem om mee te werken. Ik ben echter een starter!
 
- Raoul -

- Raoul -

01/01/2011 03:47:32
Quote Anchor link
Ik maak websites in de kreleger scripttaal
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.