Hoe werkt een UBB parser?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper Woelhuis

Jasper Woelhuis

25/02/2012 11:18:06
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik zit met een (klein) probleempje, hoe een UBB parser werkt. Ik wil namelijk de volgende code in een UBB parser gooien, alleen snap ik van dat UBB parser helemaal niks.

Quote:
<fieldset><legend><span style='color: rgb(255, 0, 0);'><span><strong><em>Moderator zegt:</em></strong></span></span></legend><em><img height='86' align='right' width='54' alt='Opgelet' src='http://habbos.nl/img/icons/frank/frank_04.gif' />Topic verplaatst naar [plek waar het naar verplaatst is].<br><br><b>Niet mee eens? Contacteer een moderator!</b></em></fieldset>


Hoe krijg ik dat voor elkaar, en werkt dat dan met PHP? Ik wil het gebruiken om bijvoorbeeld als je zegt: [MOD]Bla Bla Bla[/MOD] dat je het dan in die stijl kunt krijgen. Hoe?


Groeten,
Jasper Woelhuis
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:56:31
 
Jeroen VD

Jeroen VD

25/02/2012 11:43:22
Quote Anchor link
probeer niet het wiel opnieuw uit te vinden, er zijn hier scripts zat voor te vinden, hier op phphulp, klik
 
Cake Masher

Cake Masher

25/02/2012 14:54:59
Quote Anchor link
ik ben het niet met je eens jeroen. Naar mijn mening leer je het meest 'door het wiel opnieuw uit te vinden'.

Jasper. Wat je zou kunnen doen, is naar het script gaan wat jeroen je gaf, en kijken hoe ze het daar gedaan hebben. Als je dit daadwerkelijk wilt leren, ga je aan de hand van dat script je eigen maken.
Gewijzigd op 25/02/2012 14:56:20 door Cake Masher
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.