Hoger of Gelijk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marvin Guichelaar

Marvin Guichelaar

10/03/2012 09:23:23
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een klein scriptje gemaakt met controle functie.

Nu wil ik graag dat

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$gcFetch['punten']


Gelijk of Hoger is dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$_POST['punten']


Hoe kan ik dat voor mekaar krijgen?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 10/03/2012 09:23:38 door Marvin Guichelaar
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 14:21:48
 
Wouter J

Wouter J

10/03/2012 09:33:56
Quote Anchor link
Kijk eens naar deze operators: operators.comparison En dan in combinatie met een if statement.
 
Marvin Guichelaar

Marvin Guichelaar

10/03/2012 09:46:06
Quote Anchor link
Kun je het hier misschien even uitleggen? Snap er geen bal van op die mysql site.
Gewijzigd op 10/03/2012 09:51:29 door Marvin Guichelaar
 
Wouter J

Wouter J

10/03/2012 09:55:27
Quote Anchor link
Gelukkig is het een PHP site ;)

Misschien heb je dan wat aan deze tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/phpnet/757/
 
Marvin Guichelaar

Marvin Guichelaar

10/03/2012 09:59:52
Quote Anchor link
Dit heb ik nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
elseif ($UserFetch['punten'] => $_POST['punten']){
?>


Nu krijg ik unexpected T_DOUBLE_ARROW ?
Gewijzigd op 10/03/2012 10:00:08 door Marvin Guichelaar
 
Wouter J

Wouter J

10/03/2012 10:02:23
Quote Anchor link
Heb je voor die elseif nog wat anders staan? Want anders moet je natuurlijk if gebruiken. En ik ik hoop dat je na deze lijn ook nog wat hebt?

Maar goed, verder op de error, kijk eens naar dat lijstje met operators die ik net gaf. Zie je daar => tussen staan? Volgens mij niet, kijk eens welke er wel tussen staat en die je wilt gebruiken.
 
Marvin Guichelaar

Marvin Guichelaar

10/03/2012 10:04:24
Quote Anchor link
Bedankt voor de uitleg, ik was deze nodig:

>=
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.